Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
je,nešto malo je menjano...:srbin:
Korisnikov avatar
By bu
promenio je..i sad je skroz bzv..uzass
Korisnikov avatar
By blabla54380
e stvarno je bzvz. ja ne znam sto su ljudi istripovani da menjaju nesto sto je dobro. evo sto su zapeli smokiju da menjaju ambalazu kad je bas ql ona stara.
Korisnikov avatar
By bu
ja se jedva snasla na ovom novom..istripovala sam se da mi nije ocitao stranicu kako treba..kad ono svaki link tako..bzvz
Korisnikov avatar
By blabla54380
vidi i un/like dugmice istripovali da su promenili na bolje.
Korisnikov avatar
By Darling
Nije mi jasno zasto svi vriste zbog Youtube-a, bas nisu neke strasne promene... :neznam:
Korisnikov avatar
By blabla54380
jesu strasne, jer kad nesto cesto koristis dovoljno je da se neki link pomeri za 2cm gore/dole i da ti pravi pometnju u rutini, te moras da se navikavas. ajde da je odradjena neka wow funkcionalna promena, al kad vidim ko fejsbuk sve isto samo na drugom mestu e onda mi se vristi.
Korisnikov avatar
By Rei
Naslov teme je hit!! :smeh:

Ni meni se ne svidja. Zapravo izgleda komplikovanije, shto ispada suprotno od cilja...

A jedan od novih featuresa je da klikom na broj pregleda mozhe da se vidi mapa odakle pregledi dolaze. Skontajte da ni jedan video nema podatke za Srbiju... Like, WTF.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja bih vise vristao zbog MSN-a. :cupakosu:

ODVRATAN mi je ovaj "novi" (sad vec ne moze da se kaze da je bas nov). :tuc:

Jesenas su me primorali da ga instaliram, apdejtujem, nije hteo da mi radi... :tuc:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Translate
Arvina Sabic - Crna mamba
Arvina Šabić - Crna mamba; video spot u produkciji "MC" studija - Bijeljina; snimano u Cazinu, Ostrošcu na Uni i slapovima Une; izdavač: "Renome ...
Most disliked 6 months ago 236,191 views mcstudiobn

e sto su pokvareni :smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
video veceras i prvo sam bio u tripu da sam ja nesto zeznuo na kompu... bas je bljax...
By Kragi
nisu stvari toliko cool, niti nov dizajn toliko bljak koliko je ljudska navika cudo :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja ne primecujem ništa.
Mada nikada nisam visio na youtubu, pa možda mi zato sve deluje normalno.
By Kragi
Originally posted by Sprinter

kragi, opet si protrljao kamen mudrosti :smeh:
a ti isao kod statusa na casove: kakve teme otvarati, kako dati temi sto zvucniji naziv i kako na istoj biti dezuran i postovati posle svakog posta nekog forumasa, zarad drzanja teme na prvoj stranici linka 'novo danas' :smeh: :eevil:
By Kragi
C, ne mozes sa mnom tako :neto:

;)

btw ako te bas zanima naucio me je da budem tolerantniji prema nedogovornim i egocentricnim ljudima. shvatis da je mnogo vaznije da ljudi nisu zlobni i zlonamerni a to sto svi ne mogu biti kao ti je vec druga prica :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa bas me i ne zanima, pitanje je bilo krajnje retoricko.
By Kragi
da, ali sam zeleo da odgovorim :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
uzas.

ne vidi se koliko video ima likeova i dislikeova sve dok ne sam ne kliknes...

drugo, najvise likeovani komentari automatski stoje prvi gore, a oni drugi na kraju, sto je razumljivo (valjda zbog hejtera i sl.) ali ipak nije fer.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!