Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Kamera na laptopu mi se vise ne pojavljuje u My computer, kao ni na MSN-u.

Da li se nesto poremetilo ili se pokvarila? Ima li joj spasa? :D
Korisnikov avatar
By andjela
ima li je u device manager? (control panel > system > device manager pa u hardware)
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa ja nesto ne mogu da nadje, kako bi pisalo? Webcam ili nesto drugo?
Korisnikov avatar
By dharmox
Control panel --> scanners and cameras --> i tu recimo ti pise USB video device
Korisnikov avatar
By Dirrty
Imao sam problem, što sam saznao da se često dešava pojedinim markama laptopova, da se poremete driveri integrisane kamere.

Ja sam morao da Googlam i kopam po netu, da bih na kraju iskopao drivere druge marke laptopa koji rešava te probleme.

Ali to sam pronašao na osvnovu poruke koja mi se pokazivala u MSN-u prilikom pokretanja kamere.
Čini mi se da je pisalo da je kamera već u upotrebi, iako lampica nije gorela.

Na kraju, pored tih novih drajvera, podesio sam da se ne pali sa pokretanjem Windowsa, već samo po mojoj potrebi.
Korisnikov avatar
By Madonna
[quote]Originally posted by Seaman

Pa ja nesto ne mogu da nadje, kako bi pisalo? Webcam ili nesto drugo?

[/quotetrebalo bi da piše imaging devices i tu kad klikneš idi na update driver ili instal driver ili rollback driver ako je ima uopšte, trebalo bi da ima. a ako ima i neće ništa od ponuđenog ideš na sajt proizvođača laptopa i tamo skini drajver ako ima, a pošto će ti dati više ponuđenih idi na properties od te kamerice a onda details da vidiš ko je proizvođač da bi znao koji da instaliraš
Korisnikov avatar
By andjela
drajvere smo vec instalirali, nema i dalje nista :)
Korisnikov avatar
By Stripi
da nije morti toshibin laptop u pitanju?
Korisnikov avatar
By Stripi
e onda ne znam. Ja se moram pozabavit jednom Toshibom koja radi istu stvar.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da li je tacno ako imas ugradjenu kameru na lap topu - da neko moze da je ukljuci "s druge strane" i gleda te kad ti to ne znas? :/
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa i svaki mobitel je potencijalni prislušni uređaj. Jel te ta činjenica neš preveć uzrujava?
Elem da, kao što sam i mislio, nema šane da natjeram skype da preuzme kameru, samo na kratko a onda ga preuzme neki drugi misteriozni program, za koji ne znam ni šta je, ni gdje je. MSN nije instaliran, nije niti jedan drugi messneger koji koristi i kameru, osim Skypea. I ja sad ne znam šta da radim :drama:
Korisnikov avatar
By Stripi
ni ova ne radi, nemam ideju kako da je pokrenem.
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni bio jedan prijatelj koji radi sa kompjuterima i nije znao, kako cu ja onda da znam :cupakosu:

Bas se nerviram.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Koja vam poruka izlazi prilikom uključivanja kamere, u messenger-ima i/ili van njih?
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni se kamera uopste ne pojavljuje, ni u my computer, a pogotovo ne u messengerima. Jednostavno je nestala.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nosi komp tamo gde si kupio, na*ebi im se mamice i vidi da li oni imaju neko rešenje.

Inače, HP ima svoju radnju u Brankovoj, malo posle mosta sa leve strane.

Mada ako andjela nema rešenje... a zaposleni po tehno radnjama su često nesposobni... srećno!
Korisnikov avatar
By Seaman
Kupio sam u Cg tako da ne bih dao da mi diraju ovi jer mi garancija vazi tamo. Vazi do kraja ljeta a tada cu vjerovatno biti u Cg pa cu ponijeti.

Hvala :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ako je vista u pitanjui, probaj otići u control panel-> scanners and cameras-> add device, pa dodaj kameru (vjerojatno će ti je naći ako si instalirao drivere)
Meni je to kolega jutros pokazao, probali smo i, iako se kamera zapravo nije pokazala u "scanners and cameras", čudo je proradilo. E sad, ak imaš xp, probaj i tamo na ovaj način, morti upali :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!