Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

posle nestanka struje, sa kompom se desilo nesto cudno...
Krene da se startujei da opcije safe mode, last good known config i tako to. Sta god da odaberem, pocne da dize sistem, i kad dodje do crnog ekrana sa windows logoom, krene da odbrojava, i opet na pocetak.

Prilikom pokusaja da odradim repair windows, dodje do onog momenta gdje prikaze particiju, ali ne daje opciju popravljanja sistema. Ako pokusam da instaliram windows na C disku, upozorava me da tu vec ima neki softver..

uzas.
Korisnikov avatar
By 2kune
Popravi boot sektor diska.
Korisnikov avatar
By andjela
nemoj ni da pokusavas na forumu sveta kompjutera...

stavi da instaliras windows, i idi na repair, izaberi c particiju i neka odradi reinstall. sredi ce sistemske fajlove. ako i posle toga ne bude hteo da se podigne odradi clean install windowsa na c particiju (sve ispocetka). ako imas nesto bitno na c particiji sto treba da sacuvas odnesi hard kod nekoga prebaci sve sto ti je bitno na d partiiciju i clean install windowsa
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
A garancija? Zasto da se cimas ako to mogu oni da ti odrade.
Korisnikov avatar
By andjela
kaze da ima windows na c particiji i sta ti ponudi od opcija?

garancija na sta? original je windows?
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Kupio je lap pre koji mesec, moguce da je winows original.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by bananica
e sad si mi sve rekao...
Originally posted by DarkAngel;)
ovakve odgovore obozavam....iako mozda neko zna kako se to radi, red bi bio da postujes celo "uputstvo".
sorry... sorry... bio sam u stisci s vremenom... :vruce: Možda greška i nije na boot sektoru... Ali na hardu sigurno jest...

Elem, metni windozijanski instalacijski CD u makinju i bootaj s njega a ne sa harda. Buš dobil sljedeću situaciju:

Slika

Bogu fala, stisnit ćeš R.

Ovakve griješke nastanu onda kada je lokalni opskrbljivač strujom teško zgriješio a hard je upravo nešto zapisivao po sebi. Onda se hard zeru sjebao i dobio nejasan zapis ili čak bad sector. U normalnim zemljama ne bi popravljao ništa nego bi komp odnio čika advokatu koji bi otišo na sud i otamo doni 3 ili 4 nova. :happy:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nije moj komp, hvala nebesima. Inace bih odmah pucao u monitor:D

andjo - da mi opciju da izbrisem particiju, ili da instaliram windows. Ako krenem ovo drugo, upozori me da je tu vec jedan program. i onda mogu F3 da odustanem, ili da nastavim ako zelim...

ma uzas.
Korisnikov avatar
By 2kune
ondak uzmi neki od alata za pregledavanje i popravak diska i vidi šta će javit o greškama...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
covjece, ne mogu da podignem sistem:roll:

nema veze, veceeras stize majstor
Korisnikov avatar
By andjela
andjo - da mi opciju da izbrisem particiju, ili da instaliram windows. Ako krenem ovo drugo, upozori me da je tu vec jedan program. i onda mogu F3 da odustanem, ili da nastavim ako zelim...

ma uzas.
pa naravno da ces da nastavis, on ce ponovo da instalira sistem preko ovog sto postoji, samo sto ce ostaviti registry bazu i sve instalirane programe kao sto je bilo i pre instalacije. sredice samo sve sistemske fajlove
By fazza
Kupish UPS i ne boli te glava. :sudija:
Korisnikov avatar
By andjela
osim ako ne kupis mustek od 30€ pa kao i da ga nemas :)
Korisnikov avatar
By 2kune
covjece, ne mogu da podignem sistem:roll:

nema veze, veceeras stize majstor
Ne treba ti sistem za to ;)
Ma dobro... Stiže majstor... :bearpride: Neka majstora... :fuck:
Korisnikov avatar
By 2kune
koliko sjutra očekujem iscrpno izviješće o radu majstora... :cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!