Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Slika

meni je firefox mnogo bolji od safarija, nema tog benchmark-a koji može da mi promeni mišljenje :)
Korisnikov avatar
By Rei
Notes:
-Firefox je pored testa imao otvorena josh dva taba (shto nije preporucheno, mrzi me da sad ponavljam test)
-Internet Explorer 8 je RC1, ne final
-Nece me test ubediti da je Chrome bolji kada ima problema sa HD 540p klipovima na Gamespotu, a Firefox nema. :P
-Klik na Benchmark Another Browser vam daje link koji chuva rezultat prethodnih testova, da se sve ovako lepo prikazhe kao meni :P

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
evo nešto na temu browser benchmarkinga i zašto ovakvi testovi nisu merodavni u svakodnevnoj primeni.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by 2Q2Bstr8
evo nešto na temu browser benchmarkinga i zašto ovakvi testovi nisu merodavni u svakodnevnoj primeni.
Oh please, ova REKLAMA ... No comment.

Shto se tiche IE8 (RC1), kad kliknem srednjim mishem na link, treba mu pola sekunde da otvori novi tab... Unacceptable chak i za RC izdanje.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jesi pogledao white papers?

btw, meni otvara odmah.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by REI
-Klik na Benchmark Another Browser vam daje link koji chuva rezultat prethodnih testova, da se sve ovako lepo prikazhe kao meni :P
meni nije hteo da pastuje link iz drugog browsera u to polje :)
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by 2Q2Bstr8
jesi pogledao white papers?

btw, meni otvara odmah.
nisam :shrug: veliko je, ne da mi se chitati :)
Korisnikov avatar
By Draco
Slika

Wooooow, nisam znala da je Firefox bas T.O.L.I.K.O. iza Safarija..
By iWanna
dakle - chrome/safari trenutno najbolje resenje za browsing?

:kesa:

ili ako imas slab komp ne pomaze ni bog otac?
Korisnikov avatar
By Rei
Slika

note: ne svidja mi se safari :evil:
Korisnikov avatar
By andjela
ali ono sto je kod njega dobro je njegov webkit

zato i prolazi na acid3 testu 100/100 kao i nova opera 10 (peregrine) koja koristi novu verziju Presto_a 2.2.0 u odnosu na kestrel gde je 2.1.1
Korisnikov avatar
By Rei
Prvi FF test, sa dva otvorena taba: 287
Drugi FF test, bez drugih tabova: 317
Treci FF test, svezha instalacija sa novim profilom, bez addonova:

Slika

...
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Vukodlak

Slika

Slika
UPDATE!

FF307

Slika

OPERA10

Slika

Koliko ja vidim, ovde udela u rezultatima ima grafika i procesor, kada uporedim sa Andjelinim rezultatima...
Korisnikov avatar
By Dominion
nish' se to meni ne dopada, to ce da znaci da moram imati 4 browsera i sa svakog se svakih pet minuta prebacivati tamo-vamo.
ie mi treba radi prokletog e-bank-a
ff radi downloadhelper plugin-a i tools-->page info-->media za sajtove koji ne dozvoljavaju skidanje fotki.
chrome zato sto ima veci prostor za stranicu.
a safari ne znam ni sam sta ce mi osim ovoga navodnog testa da je najbolji - prokleta da je tehnologija :mrmlj:

Slika
Korisnikov avatar
By deran
Živ nisam ako ne pitam-šta je to e-bank,i kakve to veze ima sa pretraživačima...:srbin:
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by deran
Živ nisam ako ne pitam-šta je to e-bank,i kakve to veze ima sa pretraživačima... :srbin:
ono sto sama rech kaze, electronic banking, eg, pristup bankovnim racunima, placanja i novcane transakcije.

primera radi, komercijalna i raiffeisen 'oce da rade iskljucivo sa internet explorerom...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zar nema neki plugin za FF koji "imitira" IE baš za te sajtove koje treba prevariti?
Korisnikov avatar
By Berserker
čekajte... te banke ne mogu da urade neku optimizaciju za ostale browsere?
zašto?
Korisnikov avatar
By CareBear
Ne mogu banke da rade optimizaciju, nego moraju da svoje web-aplikacije pisu iz pocetka bez koriscenja ActiveX. To je i razlog zbog kog e-banking ne radi u drugim browserima - ActiveX je zvanicno potpuno podrzan samo od M$IE.
Inace, trebalo bi da postoji neki plugin za pojedine verzije FF, ali nije potpuno funkcionalan i sve radite na sopstvenu odgovornost.
Korisnikov avatar
By Dominion
jok, nisam hteo da prckam po bankovnim nalozima sa 'third party' plugin-ovima.

netscape v8 je imao opciju da prikazujesh stranice kao ili mozilla ili ie (ukljucujuci funkcionalnost activex-a), medjutim pojavi se verzija devet koju nisam ni hteo da instaliram, prodje verzija devet, propade netscape i od tada mi na svakih par sati netscape otvarao stranicu 'nema podrske, blablabla, predji na flock'. da sam mogao da iskljucim to obavestenje i dalje bih bio na netscape-u. jedini pravi browser :sigh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hehe, Chrome i dalje šije sve ostale browsere. :balon:
Korisnikov avatar
By Rei
:kosa:

Slika

Firefox lepo napreduje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!