Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Nema više mačaka i kučića... I mogu reći samo: VRATITE MAČKE I KUČIĆE!!!!

Sada code izgleda ovako...

Slika

Mislim da već 20min pokušavam da odgonetnem šta koj moj tu piše. I sad kad kliknem na dwnld ima da mi iskoči novi code. Dovode me do ludila!

That's it, skupljam pare za premium account.
Korisnikov avatar
By XerYuS
me ni to ne izadje. Kaze enter the security code a njega nema nigde... misliiim stvaaaarno
Korisnikov avatar
By Dominion
ja kad god odem na rapid pokazuje mi happy hour i ne moram uopste da se bakcem sa kodovima :yay:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by iJazz
DML4 :) ?
Kasno. Bidni na vezi, pa kačim nov odmah. :D
Korisnikov avatar
By iJazz
Evo mogućnosti :) ... Oni što retko skidaju upadaju (skoro) uvek u happy hour. Oni koji često koriste rapidshare uglavnom dobijaju kodove, koji postaju teži i teži, kako ih "usavršavaju". Na taj način česte korisnike sve više nerviraju i primoravaju ih da kad-tad uplate premium user nalog :) .
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Dominion
ja kad god odem na rapid pokazuje mi happy hour i ne moram uopste da se bakcem sa kodovima :yay:
I meni. :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Na taj način česte korisnike sve više nerviraju i primoravaju ih da kad-tad uplate premium user nalog :) .
Već neko vreme se razmišljam da uplatim premium (tj drugarica i ja, pa ćem' ga delimo, pošto obe skidamo tonu stvari sa rapida). Lepo onda ubaČim milion stvari u download i ostavim komp da skida dok pavam, a ne da se cimam na 25min, pa disconnect, pa connect, pa čekaj 2.7min, pa kucaj code... Jebeš ti to... :sveca:
Korisnikov avatar
By andjela
pogotovo sto su povecali 5 day down limit na 50GB :)
Korisnikov avatar
By Rei
chekaj shta ti nije jasno na onoj slici?
Korisnikov avatar
By Rei
shalim se :lol:

kakvi kreteni

plati premium, jeftin je
Korisnikov avatar
By bigirl
Mis'im... Nije im palo na pamet da neko ima astigmatizam, pa te 3D varijante nikako ne mož' da vidi. :tuc:
Korisnikov avatar
By bakalar
Evo mogućnosti :) ... Oni što retko skidaju upadaju (skoro) uvek u happy hour. Oni koji često koriste rapidshare uglavnom dobijaju kodove, koji postaju teži i teži, kako ih "usavršavaju". Na taj način česte korisnike sve više nerviraju i primoravaju ih da kad-tad uplate premium user nalog :) .
Znaci cesta promena IP adrese, ili koriscenje nekog anonimnog proksija bi mi davalo lake kodove, ili happy hour ?
Korisnikov avatar
By bakalar
Ne, hajde sada za stvarno, sta pise na slici ?
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by abcd
Ne, hajde sada za stvarno, sta pise na slici ?
da ijazz nije rekao da pishe DML4 vec bih se pitao jel bigirl odlepila, ali iskreno receno dml uopste ne vidim a 4 kao sto rekoh da nije receno ne bih ni primetio :doh:
Korisnikov avatar
By bakalar
:njuska:

tamo pise DML4 ?

ja ne vidim L :|

a vlasnici rapida su picke, neka lepo kazu nema free i kraj price ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sa rapida skidam jednom u mesec dana (ako i toliko) i nikada nisam upao u happy hour! :durenje:
Korisnikov avatar
By bigirl
A ja se još uvek pitam je l' ono D ili O, a ono M ili W, L ili V, 4 je valjda 4...
By polarlicht4.1
Originally posted by bigirl
Već neko vreme se razmišljam da uplatim premium (tj drugarica i ja, pa ćem' ga delimo, pošto obe skidamo tonu stvari sa rapida).
Isplati se i to jako puno. A nije ni skupo. Tako da ti je moj savet da se ne premišljaš uopšte. Ja definitvno produžavam nalog sad jula kad istekne. :minibounce:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kod koga od onih resellera sa spiska si uplatio?
By polarlicht4.1
eUplata.com

Koliko sam poredio i uporedio, čini mi se da su najjeftiniji, mada jesam ćorav tako da neka me neko ispravi ako se varam.
Korisnikov avatar
By Stripi
ma daj? :lol:
meni je neki dan šifra bila jedno običnično "q". Mora da skoro opće ne skidam.
Korisnikov avatar
By bothways
Juce sam dosao na rapid posle cirka dva meseca... Inace, retko idem tamo. I upao sam u happy hour :sluske:

Ali ovakav 3D izopacen CAPTCHA je zaista bezobrazluk.
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by abcd
Znaci cesta promena IP adrese, ili koriscenje nekog anonimnog proksija bi mi davalo lake kodove, ili happy hour ?
Samo teorija koja mi je pala na pamet u tom trenutku :D . Ne mora uopšte biti tačna...
Korisnikov avatar
By bigirl
New code... Sad se čeka minut na download...

Slika

Btw happy hours su radnim danima od 00-18, a vikendom od 00-14.
Korisnikov avatar
By deran
Sad ni kodova,ni čekanja:wtf:
Korisnikov avatar
By bigirl
No more captchas

July 02, 2008

By eliminating the captchas we simplified the use of RapidShare's free services significantly. In addition, free-users can now upload and download bigger files (up to 200 megabyte). Anyhow, to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading, we limited the maximum download speed for free‐users to 500 kilobit per second. To compensate for that, they do not have to wait anymore until starting a succeeding download.
Korisnikov avatar
By deran
Ovaj...što će reći šta-ja ne govorim engleski :nazalost:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!