Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
dobio sam neki link za rapid. nema nikakvog info-a o pass-u :(
Korisnikov avatar
By andjela
ako nema nema... skidaj sa nekog drugog linka. postoje programi za razbijanje passworda na arhivama, ali ako ces da cekas da odradi brute force za nekih 20 godina mozda i provali sifru :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
uh :( zivim u nadi da ce andjela jedan dan u ovoj temi napisati da postoji lak nacin :D
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kreni polako...
Ne znam kakav si zipovani materijal dobio, ali razmisljaj o pojmovima koji su u sadrzinskoj vezi sa tim materijalom.
I onda kreni da ukucavas reci koje ti padnu na pamet. Kombinuj. Mozda je sifra u bliskoj pojmovnoj vezi sa zipovanim materijalom.
Ako to ne uspe, stavi se u kozu coveka koji je zipovao materijal. Kakav bi to mogao da bude covek i o cemu je mogao da razmislja dok je smisljao i odlucivao se koju sifru da postavi ?
Kombinuj slova i reci i mozda ubodes pravu sifru.
Daca
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
samo brute force

samo je pitanje vremena

ako je do 5 simbola uglavnom nadje za oko pola sata, sat, ali ako je vise, treba mu eksponencijalno vise vremena.

brute force radi tako sto proba sve kombinacije sa i bez ponavljanja

dakle - proba sve kombinacije malih slova, pa velikih, pa velikih i malih, pa znakova, pa znakova i slova....

pa onda dolaze na red i specijalni karakteri - kineski, hebrejski, japanski...

pomaze ako imas neku ideju o passwordu, smanjuje vreme potrebno za pronalazenje sifre.

in your shoes, ja bih potrazila isto to sa sifrom
By biotherm
nshappy, napisi tacno u google pretrazivacu naziv fajla/linka, pa ako bude srece da ima na drugim forumima takav link sa sifrom. to mi se desilo 2 puta, samo sam ubacio u google i nasao isti takav link na drugom forumu, - naravno nasao sam pass uz taj link.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by biotherm
nshappy, napisi tacno u google pretrazivacu naziv fajla/linka, pa ako bude srece da ima na drugim forumima takav link sa sifrom. to mi se desilo 2 puta, samo sam ubacio u google i nasao isti takav link na drugom forumu, - naravno nasao sam pass uz taj link.
:up:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ili jos bolje, skini ponovo taj fajl i zajebi razbijanje sifre i sate i godine koje su za to potrebne.

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nasao :D :yay: :happy: :kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja imam moj zip za koji sam zaboravio password (ne znam ni što sam ga stavljao :doh: ), i sad me ova tema podsetila. od sinoć ga bezuspešno "krekujem". :rida:
Korisnikov avatar
By reveal
Htela sam da predlozim to jer mi se nedavno desilo. I nasla sam pass.

Mada, kada ne mogu da nadjem pass, trazim sasvim novi fajl....
By Kragi
happy jel si resio problem? :smeh: :smeh:
By Kragi
zato sto me je happy zezao na nekoj temi pa mu ja sad vracam :D
Korisnikov avatar
By andjela
pa da je krenuo sa onim pasword recovery programima da trazi password jos ne bi nasao :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!