Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Htedoh da stavim u nazivu teme help ali posle silnih onih tema mi to smesno :lol:

Enivej, treba mi naziv (jos bolje ako neko ima link) nekog dobrog programa koji moze da spaja video fajlove (avi,mpg..) sa audio fajlovima (mp3) u jedan video fajl, kao kad se pravi spot :)
Imao sam ranije taj program ali kada sam sredjivao comp greskom izbrisao a ne secam se naziva. :kesa:

Na netu sam jurio i skinuo gomilu onih test/free programa od kojih vecina ne radi ili nece bez code-a, pa mi sad treba neki konkretan naziv dobrog programa posto ovako trazim u prazno i stalno pet istih programa google izbacuje.

:sigh:
By Paranoid Androgynoid
probaj sa DVD lab.. znam da on sredjuje avi + mp3 tj sinhronizuje ih, ako se nesto sporechka npr. kod filmova, moze da edituje to savrseno tako sto napravi 2 odvojena fajla mpeg + mp3 pa ih ti onda po zelji uklopis kako hoces, mislim da moze da izvede i ovo nekom logikom ;)
Korisnikov avatar
By starky
meni je windows movie maker zakon za to
Korisnikov avatar
By decko
Meni je potrebno za mnogo manji fajl, nije bitno da li je sinhronizovano samo moram da spojim jedan video klip sa mp3 fajlom koji sam dobio a cetri programa koja navodno to rade nece da spoje vec samo spajaju odvojeno audio fajlove i odvojeno video fajlove. :(

U svakom slucaju cem probati da nadjem ta dva, ako neko ima jos neki predlog slobodno nek pise.

@ Paranoid Androgynoid & starky :hug:
Korisnikov avatar
By starky
ma wmm ti je za to majka,a i laca se koristi... ;)

:mazi:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Sad se spremam da napravim klip sa mp3 podlogom ali me kochi nedostatak movie makera...

Fuckin' Bill Gates is forcing me to update Windows Live messenger before downloading it :regan:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Znachi ima da shiznem... kako da konvertujem ovaj klip u avi format ili koji god vec?
Korisnikov avatar
By Vespertine
ko god.... Andjela pomagaj... shta da downloadujem da promenim format, kompresiju ili shta god???
Korisnikov avatar
By Darling
Movie maker je instaliran sa Windowsom, nadji ga u Program Files-u. Ne razumem zasto bi ti trazio WLMessenger update :neznam: Probaj sa Adobe Premier-om da pravis klipove. Sto se cistog konvertovanja i kompresije tice, ja sam koristila Advanced X video converter, ali se odavno nisam zezala sa tim stvarima, verovatno ima i boljih programa sada.
Korisnikov avatar
By Waldorf
E, narode, jel zna neko neku ok alternativu za Windows Movie Maker? Nesu ga stavili u Windows 7, a meni je ona instalacija sa Essentialsom što dolazi nešto zabagovala, pa ne šljaka više kako valja čak ni posle čistog reinstalla celog paketa (tj. WMMa i MSNa).
Stoga, dajte neki program koji može da napravi prosta uklapanja slike i zvuka - I is desperate.
Hvala!
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jao! Carski! Naročito ovaj VLMC... Koliko sam u toku, nisam ni znala da postoji, no njima bar verujem. :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!