Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Jos jedan razlog vise da ih mrzim!

Danas sam bio kod njih da se prebacim na post paid i uzmem Samsung J700.
Posto mi otkazuje mob, odlucih da je to najjeftinija i najbezbolnija varijanta.

I dodjoh ja tamo... i sve sam ocekivao sem odgovora da zato sto imam 20 godina, da sam mladji punoletnik i da mi je potreban roditelj da potpise ugovor!

A i kada odem sa kevom, moracu da cetam citav dan bez kartice, jer ce oni morati da je zabodu, dok mi je ne prebace na post paid!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisi zaposlen, a nemaš ni rejting kod kreditnog biroa. o tome se radi.
Korisnikov avatar
By Rei
I zakljuchicesh ugovornu obavezu iako ih mrzish? :sweet:

Bullcrap. Meni za telenor nije trebao roditelj, isto sam imao 20 godina.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
sva tri provajdera vrše proveru kreditne sposobnosti pre zaključivanja postpaid ugovora.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja nemam nikakva primanja pa sam fon dobio za dva minuta... sta vise, ocekivao sam neko cimanje... ali telenorci nisu zakerali... mozda jer sam godinama kod njih...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by ns.happy
ja nemam nikakva primanja pa sam fon dobio za dva minuta...
isto :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
:rida:

Samo zato sto ne zelim da menjam broj... a sa 2 broja se necu snalaziti... a 2 fona ne zelim u zivotu da imam!
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by REI
ja nemam nikakva primanja pa sam fon dobio za dva minuta...
isto :)
ja sam sa telekomom bez ikakvih problema potpisao ugovor pre 15ak dana
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by dungoll
:) čemu ovolika kuknjava :)

pa telekom je najuspešnija državna firma u srbiji

:cinik:
:up: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By reveal
ma, telenor je majka :love:
:howyesno:

Podigli su cene neopisivo, a da predjes na postpaid ti treba i LK i jos jedan dokument (vozacka ili pasosh).
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by reveal
ma, telenor je majka :love:
:howyesno:

Podigli su cene neopisivo, a da predjes na postpaid ti treba i LK i jos jedan dokument (vozacka ili pasosh).
Jes vala :mad: .... a ja kao imam neki ponos pa nikada necu preci na vip, da ne pricam na mts...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zasto danas mrzim mts...

Pa... za pocetak cinjenica da sam se cimao sa jednim roditeljem, odnosno kevom do mts-a... da joj uopste ne bi zatrazili licnu kartu niti bilo kakav potpis!

Uzeh raspali samsung j700... i prilicno je prost model.
Dopadljiv spoljni dizajn ali manje vise sranje iznutra.
Ali on mi je prvi zapao za oko i uopste nisam hteo dalje da razmisljam.
Ionako su mi telefoni (posle automobila) na poslednjem mestu prioriteta.

I naravno da nisam mogao da im dozvolim da mi zabodu karticu na 24h... tako da sam uzeo novu...
Posto ne zelim da zivim sa 2 moba, povremeno cu menjati kartice dok staru potpuno ne zamenim, tj. dok ne obavestim ljude :sigh:
Sreca pa raspali telefon prima i pripaid!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pošto je rasprava krenula u drugom smeru, podelio sam temu.

mod
Korisnikov avatar
By reveal
VIP je postao vrlo interesantan provajder...
Uzela sam njihovu karticu pored postojece Telenorove... pa cemo videti sta ce jos ponuditi
Mozda i predjem potpuno na VIP.... :kolo:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja planiram da uzmem neki fon iz mt:s-a uz BEL paket. Ti paketi su mi sasvim OK.
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by dooffey
Ja planiram da uzmem neki fon iz mt:s-a uz BEL paket. Ti paketi su mi sasvim OK.
BEL je totalno glup posle pojavljivanja Mix-a.. nema svrhe vise koristiti bel, za iste parice mnogo vise minuta/poruka plus te ne uslovljavaju koliko mozes trositi za njihovu a koliko za druge naci ( :lol: ) mreze vec sam biras.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
VIP je bzvz, nemaju net, nemaju dometa, ne mozes vugde ni kredit da uplatis.
MTS zakon... Narocito ona fora "Omiljeni broj, meni ej devojka na tome i za 120 dinara mesecno, pricam sa njom i po sat vremena za 1,7 din po pozivu...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja uzeh Mix 500... 120 mindzi razgovora i 120 poruka u nacionalnom prometu...

Mix 1000 bi mi bio previse... 325 min svakako... 325 poruka, to je vec ok, ali ne bih iskoristio minute, a pretplata je 1100... dok je za ovaj moj 600 djunti.

Nisam uopste navikao da zovem ljude, vec samo kucam poruke ko kreten... a sa postpaidom cu morati da se naviknem i makar mesecno potrosim ovih 120 min.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma BEEP mi se za 100 djunti, znas! :P

Da li ce Telenor ili MTS :smug: da ti jednog dana (uskoro) donese akcije u vrednosti od 1000 eura?! :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa vidi, nije to samo 100 din. ja sam godinama bio korisnik 064, i definitivno sam upoznat sa obe mreze. to ti je kao windows (o64) koji radi, popularan je ali zakucava se svako malo, i mac (063) koji je skoro pa savrsen. a meni akcije mufte nece doneti niko, vec cu sam zaraditi. :zid:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Za akcije si verovatno u pravu ali mi je to prvo palo na pamet :)

Inace, bio sam i ja korisnik pospaid 063, i to punih mesec dana... i nije mi se dopalo! :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Nece ti telekom dati akcije, samo ce ti vratiti shto ti duguje. :P
Korisnikov avatar
By vman33
Svi su :barf: :barf: svi hoce samo lovu:bljak:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
VIP jeste najveci smor kada pokusas da uzmes neki fon na post-paidu. Proveravaju kod kreditnog biroa (sto doduse radi i Telenor, za MTS nisam cuo - bar ne do pre koji mesec), ali cimaju ako je rec o tzv. mladjoj punoletnoj osobi, ispod 21 godine. Bio sam svedok kada je jedan klinac pokusao da uzme fon pa su ga na finjaka odjebali. :lol:
Generalno nema pravila kako ce se koji operater ponasati prilikom sklapanja post paid ugovora. VIP najvise cepidlaci, ova druga dva mnogo manje. Recimo ja sam od 1999. godine do 2004. imao post-paid kod tadasnjeg Mobtela i presao na pre-paid sve do decembra prosle godine, kada sam opet uzeo pretplatu. Postupak prebacivanja je bio da ne poverujes. Pozovem ja kol-centar Telenora i kazem sta ocu, riba zapise i posle dva dana me zovu da mi uzmu maticni broj, ime i prezime. Ja dadoh i tek ce baja "hvala, to je sve"?!!! Tri dana kasnije dobio sam post-paid karticu postom na kucnu adresu zajedno sa sve ugovorom. Pitam tipa koji je doneo, dal treba jos nesto, a on mi kaze samo da potpisem da sam primio posiljku. Nova kartica je bila aktivna vec posle nekoliko sati. Naravno isti broj.
Da sve bude jos zanimljivije u licnoj karti mi je adresa na kojoj ne zivim vec godinama. :lol: Znaci kod mene im je sigurnost placanja najmanja. Znaci kao sto rekoh nema pravila. Mada imaju oni cake. Verovatno je druga prica kada dodje neki brucosh po prvi put da uzme post-paid od nekoga ko je vec godinama korisnik makar i na pripejdu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!