Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jao znam kako ti je, ja puknem kad mi komp pukne...mada moj je toliko propao da me vise ne dotice sta god mu se desi....:fancyklap:
Korisnikov avatar
By andjela
kolika ti je c particija? imas jako malo slobodnog mesta na njoj, sto ti i sam windows javlja. pobrisi sadrzaj temp direktirujema, ocisti malo particiju, iskljuci recimo onaj glupi system restore koji samo zauzima mesta. probaj da instaliras neke programe i na d particiju (ako je imas).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
već smo pričali o ovome nekoliko puta. a poruka je toliko jasna sama po sebi. jedino ako ne znaš ič engleski, pa da ne znaš šta treba da uradiš.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by abcd
:uljenavatru:

doduse nisi daleko
ja lično jesam, :) od pms-a :) nemam čak ni poslovni prostor za takvu vrstu delatnosti ;) :jezik:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by andjela
kolika ti je c particija? imas jako malo slobodnog mesta na njoj, sto ti i sam windows javlja. pobrisi sadrzaj temp direktirujema, ocisti malo particiju, iskljuci recimo onaj glupi system restore koji samo zauzima mesta. probaj da instaliras neke programe i na d particiju (ako je imas).
ma znam bre sve sam uradio, prosto malo mi je 160gb :(

cim se skine neki novi mp3, nedaj boze album odmah to uleti ...

a stalno preslusavam i preslusavam i selektujem bla, poludecu :)

@2Q2Bstr8

nije li ocigledno nesto :vatroslava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bekapuj. i kupi novi disk, sad su ionako džaba.
Korisnikov avatar
By bakalar
e to je vec savet u ovom glupom topicu :piggy:
Korisnikov avatar
By andjela
pa sto drzis muziku na c particiji?
Korisnikov avatar
By dungoll
a ko je rekao da ima više od jedne particije ? :lol:
Korisnikov avatar
By andjela
pa mogao je da podeli 50GB za C i ostatak za D
kad mu bude pukla particija, onda ce se hvatati za glavu.
Korisnikov avatar
By bakalar
Pa tako i jeste :)

i onda fotka od gore nije sa moga kompa :smilegrin:

D particija me zeza :elvis:
Korisnikov avatar
By Minie
Ja koristim disk od ukupno 30GB podeljen na 2 particije i vise mi je nego dovoljno.. :D Ne stavljam ne potrebne stvari na komp... :yes:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja imam Samsung od 160GB... 2 particije, jedna od 29GB gde je WinXP i programi, a druga od 120GB, gde su slike, igre, muzika i filmovi...
Originally posted by SmileGirl
Ja koristim disk od ukupno 30GB podeljen na 2 particije i vise mi je nego dovoljno.. :D Ne stavljam ne potrebne stvari na komp... :yes:
Dovoljno? Ne znam... Shta drzish na kompu?
Korisnikov avatar
By reveal
:lol: to upozorenje sam videla mozda 2 x u zivotu!

Sve uvek redovno rezem, tako da na mom HD od 80GB uvek imam slobodno bar polovinu....
Najgore je napraviti organizaciju. Meni su trebali vekovi dok nisam sve lepo organizovala...
Korisnikov avatar
By andjela
meni je sve organizovano, ovo su HD filmovi koje ne mogu da rezem (mislim mogu da pakujem na delove od 4.5GB ali ne zelim tako da snimam film)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ah, organizacija...
Evo mojih primera
**Muzika.
Ja u folderu izvodjacha stavim za svaki album poseban folder na kome pishe naziv i godina Pimer: D: > MUZIKA > FAITHLESS > To All New Arrivals [2006]
Tako je uglavnom sa muzikom koju ja slusham.
A moj brat, to je vetj katastrofa: slusha DrumNBass, rasporedjen po kojekakvim folderima u zajednichkom folderu za mjuzu: "meshano", "meshano meso", "novo", "drammerica", "od urketa"... HAOS!!
Naravno, zashto mu to ne sredim? NE PADA MI NA PAMET DA SREDJUJEM 12GB NJEGOVE MUZIKE....

Shto se ostalog tiche, igre imaju poseban folder, filmovi takodje.
Moj folder, u kome chuvam slike, radove sa VETS i josh neke sitnice, je u pristojnom stanju, nije tip top ali se hvala bogu super snalazim...

Inache uvek pazim na free space...
Korisnikov avatar
By Minie
Svi filmovi su mi na diskovima,na kompu muzika i slike...i samo muzika koju slusam...a ne da imam svaki album svakog izvodjaca.... Drzim do reda...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by andjela
Slika

polako se puni ovaj od 500GB :D
Cccc :hail: Zar toliko volis hd?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja diskove trosim na dnevnom nivou... trenutno mi free oko 500MB :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!