Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Inspirisana sopstvenom temom i iskustvima vezanim za kupovinu komponenti u Beogradu, otvaram temu koja možda može poslužiti budućim kupovinama. Dakle, navedite svoja loša iskustva oko kupovine pc hardwarea i naravno, ono najbitnije, navedite ime firme, kako bi svi znali ko je za izbegavanje.

PC Impuls Uvalili su mi sjebanu matičnu, sjebanu grafičku, modem i hdd koji su crkli ubrzo. Pritom, modem koji je bio hardw. su mi zamenili softverskim (a kada sam kupovala insistirala sam na hard modemu!). Onda, kad sam nosila mrtav hdd da mi daju nov, na to sam čekala nedelju dana jer (citiram vlasnicu firme) "novi kupci su bitniji".

Forum računari Drugarica je uzela komp kod njih jer su davali nešto na rate... Lm, ja sam joj sklapala konfiguraciju i naglasila joj da uzme ZONE-FREE dvd. Ona im je to tamo rekla sto puta i sve je, naravno, dogovoreno "ok". Kada smo donele njen komp kući i kad sam podigla win i ispitala dvd, ispostavilo se da nije zone-free. Okrenem ja njih telefonom da im ...sve po spisku, kad mi lik održi predavanje kako je flashovanje čitača ilegalno i kako to niko ne radi više (već kako to sama treba da odradim). E onda sam se ja jedan dan prošetala do njih, ušla unutra kao glupa plavuša i krenula u priču kako treba da kupim dvd čitač i kako mi je dečko rekao da pitam da li je zone-free jer je to kao jako bitno. Lik se na to osmehnuo i rekao "naravno... ko još prodaje čitače sa ograničenim promenama zona". Samo sam se okrenula i izašla. Ko zna šta još seru s jedne strane, a podmetnu s druge. Btw toj istoj drugarici evo sada crkava grafička, posle samo godinu dana rada, a oni je ubeđuju kako to nije do grafičke već do windowsa i vraćaju je već šesti put (čekajući da istekne garancija). A redovno se smeškaju iz Beogradskog programa na rts1... Mamicu im lopovsku.
Korisnikov avatar
By Shmi
Koliko platis toliko muzike... jbg...

Ja nemam losa iskustva... i uvek kupujem na jednom proverenom mestu van Bg-a...

Ali tema je odlicna,i moze da se prosiri na svu tehniku a ne samo kompjutere...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by shmizllica
To stoji. Samo... Pazi... Kad sam ja kupovala komp, PC Impuls je bogami bio jedan od skupljih, ali je moj tata pao na šarmantnog prodavca koji stvarno boga oca o komponentama zna. Šteta što radi na pogrešnom mestu.

Btw molim vas nemojte u ovoj temi hvaliti neku firmu. Neka ovo bude samo za pljuvanje. Jer ako se na jednom mestu skupe i dobre i loše stvari - to se u glavi lako pomeša kad se traži nov komp, a forum nije pri ruci...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by decko
A gde smo ljubavi mi ono kupovali meni delove za onaj comp sto ni dan danas ne radi? :nesiguran:
A ne ne... Ta firma je extra! Stvarno se polome da ti nabave šta tražiš i daju mnoge savete i... ODMAH zamene ako nešto i malo ne valja i izvinjavaju se i poklone ti nešto uz zamenu.

Tvoj komp ne radi još uvek zbog onih drugih komponenti kupljenih na drugom mestu! Btw kad smo kod toga... Mogla bih da otkupim od tebe te komponente ako ste digli ruke od popravljanja napajanja i ostatka... :D
Korisnikov avatar
By andjela
Forum racunari, Comtrade, Jugodata
Korisnikov avatar
By KiWi

Jao bre ovaj bračni par kad krene da trtlja po forumu .. alo bre deco! u2ujte se! :giggle:

OnTopic: Meni je jedna firma u pančevu uvalila ok procesor ali se jako greje i cooler koji se čuje i tri sprata niže ... ko cirkular u sobi da držim. I još se prave naivni "pa to ste tražili" a zapravo je bilo da nisu imali procesor koji sam ja tražio a rekli mi "daćemo ti ovaj koji je bolji i brži sa iste pare!"
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by shmizllica
ovo nikako ne sme da bude moto
makar neshto koshtalo i 3 dinara
za te pare ima da dobijesh ono shto ste se ti i prodavac dogovorili za ta 3 dinara

dakle

TrŽišna inspekcija, 27. marta 43-45, 3227-376

u zadnjih 3-4 meseca
dve radnje oglobili za silne pare
jednog radnika otpustili
i dve radnice rebnule procentom od plate

zarad mojih zhalbbi

ne zato shto sam ja drkadzija
nego jer zhivimo u potroshachkom drushtvu
i niko netje da plati neshto shto ne valja

ja svoje pare sam zaradjujem
ne poklone mi ni mama ni tata
pritom ako sam siso vesla
ne znachi da sam glod'o chamac
te me netje niko praviti na magarca

(pritom se nije radilo o kompu neg o nekim drugim stvarima i mobu)
Korisnikov avatar
By Rei
Moj brat od tetke je svoj komp kupio u Ada Computers. Dok mu je trajala garancija, nosio ga je najmanje pet puta na opravku.

I pre dve nedelje mu se opet pokvario, odneo ga je na servis u Corona Computers. Posle nedelju dana, zvali su ga, rekli da su sredili kvar i naplatili mu 500 dinara. On sav srecan kuci kad je stigao upalio komp, a ono nece da se podigne sistem, isto kao i pre nego shto ga je odneo na servis. Ovi u Coroni su mu ochistili kucishte od prashine i to je to.

Eto, izbegavajte ove dve firme.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by andjela
Mozhesh pojasniti shto Comtrade? :)
Chujem da su bash dobro placeni. Valjda bi trebalo da rade kako treba.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja kod druga.
A drugi drug ga održava.

Život bi bio jako tužan bez tih drugova :D
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by REI
Originally posted by andjela
Mozhesh pojasniti shto Comtrade? :)
Chujem da su bash dobro placeni. Valjda bi trebalo da rade kako treba.
Jest' vala za pare koje prodaju svoje proizvode & fancy asortiman, nije valjda da su losi ? :panker:
Korisnikov avatar
By andjela
ako mislite na onaj CT u crvenoj kutiji za 200€ slobodno kupite... i prekrstite se 3 puta :)

a ako mislite na Apple asortiman onda neka vas sisaju kao male ovcice :) jeftinije je naruciti iMac iz USA nego ga kupiti u CT
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovo kao sa bankama.

U kojoj banci da otvorim račun?
Bilo kojoj sem xy (banka toga koga si pitao)
Korisnikov avatar
By Dominion
Tehnomarket - bela tehnika falichna, momci sto isporucuju robu falichni (citaj retardirani), tehnomanija u zemunu - kvalitetna bela tehnika, osoblje mufljuzi, kbc net - ako budete cekali njih na instalaciju wifi pre ce te docekati apokalipsu, godoa i sopstvenu reinkarnaciju u gusenicu koja zivi jedan dan.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Dominion
kbc net - ako budete cekali njih na instalaciju wifi pre ce te docekati apokalipsu, godoa i sopstvenu reinkarnaciju u gusenicu koja zivi jedan dan.
Meni došli u roku od par sati. :smilegrin: Mada lik koji živi kod mene u zgradi (a ja se nakačila na njegovu antenu) je vlasnik firme koja im registruje vozila. :D
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by bigirl

Meni došli u roku od par sati. :smilegrin: Mada lik koji živi kod mene u zgradi (a ja se nakačila na njegovu antenu) je vlasnik firme koja im registruje vozila. :D
Thank your lucky stars! Ja sam se za njih odlucio jer nude package deal (oprema, instalacija, kalibrisanje). Fora je u tome sto se kod mene na krov (na njihovo insistiranje) moze izaci kroz potkrovne stanove (jedan useljen). Dok sam ja na'vatao komsinicu (bila 2 nedelje na odmoru, a i radi naizmenicno pre i posle podne) proslo ukupno mesec i po a ja ih zvao 3 puta (kordinisao sebe, komsinicu i njih). Svaki put se dogovarao 5 dana unapred, i kad bi dosao dan D oni bi rekli - e sad smo u altini/kaludjerici/etc ne mozemo doci. Iako sam sto puta objasnio problematiku izlaska na krov. Juce je bila poslednja kap kad su me opet ispalili. Sad ne znam sta da radim - njih vise necu ni da vidim ni da cujem, komsinicu nemam obraza vishe da maltretiram a ne znam da li ima jos neko ko nudi package deal. Racun za mob mi 6000 jer sve poslove obavljam preko wap-a.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moja omiljena radnja zatvorena... :rida:

anyhow, sada nemam pojma gde dalje da kupujem. Pakom, I guess. ako i oni ne zatvore. :molise:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Paki
Bravo blentivoje :)

... osetitjesh shta je zhena kad poludim ...

:vestica:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by 2Q2Bstr8
moja omiljena radnja zatvorena... :rida:

anyhow, sada nemam pojma gde dalje da kupujem. Pakom, I guess. ako i oni ne zatvore. :molise:
a sta fali Imtel_u?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nemaju besplatnu isporuku. :) a i mislim da je Pakom malo konkurentniji sa cenama, plus ceo šoping ide preko weba. :D
Korisnikov avatar
By blabla54380
institut za mikrotalasnu tehniku i elektroniku - IMTEL, vodeci IT distributer se polako gasi?

moja najomiljenija i najpouzdanija i medju najjeftinijima prodavnica racunarskih komponenti, vec duze vreme ima neuobicajeno malu ponudu. na moje pitanje zasto je to tako, dobijam sledeci odgovor
Poštovani,

to pitanje nije za prodavnicu, nego za vlasnicku strukturu koja odlucuje o ulaganjima... ukratko, ne znamo ni mi.

Pozdrav.
da li ce imtel da ukine ovaj sektor poslovanja ne znam, ali znam da ako tako bude ja cu morati u gigatronu, pakomu, winwinu da kupujem komponente po preprodajnim cenama, a znam da su jeftinije :D
Korisnikov avatar
By Sunce
A gde treba kupovati tehniku?
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Dominion

...tehnomanija u zemunu - kvalitetna bela tehnika, osoblje mufljuzi, ....
pa jbg, kad je u munze
mada kupio sam HDD Samsung u crnoj ( :posh: ) tehnomaniji u Savskoj, i istina osoblje, barem lik koji mi je pomogao, je malo ŽNJ.
A inače Tehnomanija važi za super prdavnicu...
Korisnikov avatar
By blabla54380
jebes mi sve ako ne odem u indoneziju po graficku karticu iz principa! lopovi!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!