Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By XerYuS
Imam integrisanu zvucnu karticu, i izgleda da je crkla...
Sad ako ja kupim novu, dali ce ta raditi sa obzirom da ce mi ova stara ostati tamo gde je? Dali je dosta samo da staru uninstaliram a novu da instaliram? :nerd:
Ako neko zna, please help:placko:
Korisnikov avatar
By andjela
samo je disablujes u BIOSu
automatski ce se ukloniti i iz Windowsa, mada bolje je prvo uninstall drajvera, pa onda disable audio u BIOSu (za svaki slucaj)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a kako znaš da je crkla? ako je integrisana i crkla je to može da utiče na rad matične i da ti napravi još više problema.

što se instalacije nove tiče, andjela ti je sve rekla.
Korisnikov avatar
By Kittrie
da, kako znas da ti je crkla??

jeLL ti je najjednostavnije, npr. device menager uopste detektuje? jel pise par ono PCI blah, blah sa znakom pitanja ili uzvicnikom ispred?

ako je tako , mozda je samo do drajvera.

meni se to desava cesto kad reinstaliram sistem, da mi windows ne instalira genericki drajver i onda mi pise ono , nasao harDwer ne moze da ga instalira= ne radi i pojavi se zuti znak pitanja u device menaGer (konkretno bas za integrisanu muzicku).

ako je slucajno tako, proBaj sa diskovima koje si dobio uz plocu (kod mene nije na onom glavnom disku za plocu , nego se zove MSI multimedia ....) i instaliraj drajver...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!