Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by ValPa ono to jeste...Ja nisam imao problema sa red-eye reduction funkcijom ni kod jedne od mojih kamerica....ali sto jest jest nisu Canon vec Nikon
Ali nije to to. Kad kupish kameru koja koshta izmedju 250 i 400 eura (kako gde), nije fazon u tome da se fotoshopira nego da kamera radi ono shto proizvodjac obecava. Mene je razocarala.
Originally posted by andjela
http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier. ... cale=en_US
![]()
trazim ovo... zna li neko ima li kod nas da se uzme?
Originally posted by жњSlažem se, ali stock fotke uhvaćene prosumerom mogu da donesu kapital dovoljan za jedan više nego solidan DSLR, i to za relativno kratko vreme. Mislim da je za nekoga ko ulazi u vode fotografije bolje da početničke greške uvidi koristeći prosumer, čovek se posle lako na bolje navikne. Uostalom, na proleće se očekuje drastični pad cene svih dig. aparata ...
bolje ustedi jos malo pa kupi pravi DSLR
Drzim se stava da se za ove point&shootove ne isplati davati vise od 100-150 eura i mislim da sam u pravu. koliko god mpixela davali, nikad se nece moci meriti sa onim sto moze DSLR!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!