Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmm, nisam siguran da postoji. kada je objavio LIP za XP, Microsoft je to uradio povodom dolaska na tržište Srbije i s obzirom na broj licenci prodatih državnim službama. njima je trebao OS na srpskom, a nije bilo moguće raditi reizdanje celog OS-a, pa je napravljena zakrpa u vidu tog LIP-a. još tada su ljudi is MS-a izjavili da to nije u skladu sa njihovom poslovnom politikom, tj. da prave izuzetak, a da će već sledeća verzija Windowsa i Office biti potpuno lokalizovana na srpski (tj. jezička podrška će biti ugrađena u sam softver).

ne znam da li se u međuvremenu nešto promenilo, no ako nije jedino ćeš moći nabaviti ceo OS na srpskom, tj. LIP neće biti ni izdat. inače, lokalizovane verzije izlaze kasnije u odnosu na englesku, a pogotovo ove na jezicima za koje će biti prodat jako mali broj licenci, kao što je na primer srpski.
Korisnikov avatar
By Rei
Vista jeste lokalizovana na srpski, bio je chlanak o tome u SK, ako je od pomoci...
Korisnikov avatar
By andjela
a sto bi to neko uopste instalirao?
Korisnikov avatar
By Allkey
Jaw... Vista na srpskom... :love:

Ja ovakve stvari instaliram samo da bih druge nervirao... :wicklaugh: Popizde kad sednu na srpski rachunar. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!