Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

E, pa ovako. (ne, nisam se vratio na forum)
Zanima me postoji li neki poseban nachin za rastavljanje laptopa? Mislim skinem sve one srafice i sve sto se da videti okom i opet nista... Odvoji se jedan deo a jedan stoji ko da je zalepljen. A mene strah da ga vuchem, mozda pukne.... Fala vi na pomoc. (posebno Andji u napred) :love:
Korisnikov avatar
By andjela
pa sve zavisi od laptop-a

ako se plasis da ne pukne, bolje odnesi u servis.

a u cemu je problem sa laptopom? ako si iz NS mogu navratiti :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nisam iz NS :(
A problem je sto se nakupi prasina pa cooler ne radi svoj posao kako treba. Pregreva se i onda nastaju sr... :giggle:
A u servisu za to uzimaju 50 eura. Zamisli, otvore, dunu par puta i uzmu mi tolike pare... A inace imam Acer Travel Mate :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
E, pa ovako. (ne, nisam se vratio na forum)
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
E za 50e bih ga ja i otvorila, i ocistila, i zatvorila bar 5 puta, a ne samo jednom.
By fazza
Uzmi usisivach, nabij jedan kraj shipke na otvore gde je kuler i pokushaj da izvuchesh prashinu. Ne znam koliko su ti kuleri pristupachni, ali pretpostavljam da na neku foru mozhesh da mu pridjesh.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
usisivač nije dobro rešenje, jer može da sjebe kuler. komprimovani vazduh je bolje rešenje, a može da se kupi u PC shopovima po Beogradu.

u svakom slučaju, ovo je sasvim ok cena za čišćenje, jer je laptop uvek bio skupa igračka.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Znas kako kaze jedan od Marfijevih zakona - kada nesto sastavis i rastavis dovoljan broj puta, na kraju dobijes dva!
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
usisivač nije dobro rešenje, jer može da sjebe kuler. komprimovani vazduh je bolje rešenje, a može da se kupi u PC shopovima po Beogradu.

u svakom slučaju, ovo je sasvim ok cena za čišćenje, jer je laptop uvek bio skupa igračka.
Mozhda nije najbolje reshenje, ali ako je dovoljno oprezan onda mozhe da odradi posao. :) Naravno, ne treba usisavati dok je komp ukljuchen. :)
Korisnikov avatar
By andjela
ja usisavam i kada je ukljucen :)
Korisnikov avatar
By Rei
Ja sam ga poslednji put usisavao ... :misli:

Dunno :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!