Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
Adobe Acrobat 8

Nažalost, nisam našao direktne linkove, a i misli da nisu potebni... Ako vas interesuje program, proces registracije na Adobe-ovom sajtu je prilično jednostavan, a u svrhu je slanja linka preko mejla preko koga ćete skinuti probnu verziju Acrobat-a 8. Link je svima isti, ali su stavili neki tip zaštite, te neregistrovani ne mogu da preuzmu datoteku...

Registraciju možete obaviti ovde:

http://www.adobe.com/products/acrobatpro/tryout.html

Nakon instalacije nisam najsigurniji koliko ga dana možete koristiti, ali ta period se može znatno produžiti, naravno, ako ste zainteresovani i to kupovinom programa ili kontakitrawem mene putem U2U-a.

Radi dosta brzo i skroz OK i mnogo mi se više dopada nego Aobe Reader... Kompatibilnost sa Office 2007 je ok, pošto u prošloj verziji nije bila nikakva... Pogotovu sa add-on-ovima za same programe iz ovog paketa.

Jako loše konvertuje iz .DOCX formata:

Slika

Fucked up fonts, as you c...

Slika Slika Slika Slika

Vaši komentari, iskustva... :)
Korisnikov avatar
By andjela
pa on je 1GB velik ;)

i nije free
Korisnikov avatar
By Allkey
Да, али има опцију конверзије доста типова датотека у ПДФ формат... И едитовање ПДФ докумената... И још шта све... Некоме и то треба. ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hajde iz početka. PRVO je nastao Adobe Acrobat (koji se plaća), a zatim i Acrobat Reader (koji je besplatan). kao što imaš Microsoft Word (plaća se) i Microsoft Word Viewer (besplatan).

prvi alat služi za pravljenje i uređivanje (eng. authoring) fajlova određenog formata (dakle, to je editor, zato se i plaća), dok drugi služi samo za pregled istih. kako bi se povećala popularnost nekog fajl formata, logično je da se objavi nekakav viewer koji će svima biti dostupan. jer čemu tona PDF fajlova ako moraš da kupuješ progam da bi ih otvorio? stoga je sasvim logično zašto Adobe Acrobat ima sve te opcije za pravljenje fajlova.

druga jedna stvar je ovo. ako vam je potrebno samo pravljenje PDF fajlova, postoje kako besplatni tako i značajno jeftiniji softveri koji služe za konverziju neke vrste dokumenta u PDF. ja bih vam preporučio besplatni PDF Redirect koji je jako mali, a ima dosta opcija.
Korisnikov avatar
By andjela
pa i sam office 2k7 ima export to PDF
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by andjela
Мене чуди да Адобе није ужио Мајкрософт због тога... А и ја сам наишао на тај add-in...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Allkey
Да, али има опцију конверзије доста типова датотека у ПДФ формат... И едитовање ПДФ докумената... И још шта све... Некоме и то треба. ;)
Khm, Khm.. to sve i još više radi Nitro PDF .. koji ja volim, koristim i preporučujem :D

Svaki objekat koji možeš da štampaš, on pretvori u PDF, tako što umesto štampača odabereš PDF kompajler ... i u 99% slučajeva PDF izgleda isto kao original (ćirilična slova i CE fontovi nisu problem).
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Allkey
Originally posted by andjela
Мене чуди да Адобе није ужио Мајкрософт због тога... А и ја сам наишао на тај add-in...
Zašto bi tužio? Verovatno su pošteno platili pravo na korišćenje formata. Ipak ne verujem da je moguće i editovanje ...
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Kiwi
Khm, Khm.. to sve i još više radi Nitro PDF .. koji ja volim, koristim i preporučujem :D
Jа више волим врхунске Адобе програме. :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!