Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Dramatically speed up your existing Internet broadband connection and get the best
performance possible from your current Internet access.

No technical questions; just one click and it's done. Free Internet speed test software included.. Full Speed will increase your online Internet speed with everything you do: faster downloads, web browsing, data streaming, e-mail. P2P and gaming.

Features:

* Faster Internet access
* Faster download speeds
* Faster web site browsing performance
* Improve Internet and Intranet performance
* Quicker data download times
* Improved streaming music and movies
* Faster download for songs and video
* Faster performance with email
* Better download speed for all data
* Faster loading Web graphics
* Speed test for Web site browsing
* Speed test for general data transfer

Tested over:
1. T1, T3, Cable, DSL - SDSL, ADSL
2. VPN and direct wired WAN/LAN
3. P2P, Remote Desktop, File Sharing Software

more info: http://www.getfullspeed.com/

http://rapidshare.com/files/6811498/speed.rar
Rar pass: www.th3zone.com
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li je neko provukao fajl kroz antivirus? Ne bih da skidam ako je neko već našao nešto u njemu ... Andjo, MrDee?
Korisnikov avatar
By Mr Dee
meni nista nije javilo....
Korisnikov avatar
By andjela
ni meni... instalirala, sada samo treba da resetujem racunar, sacekace malo koju nedelju :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako je neki tweaker za internet vezu, takvih ima gomila besplatnih, zar ne?
Korisnikov avatar
By Allkey
Ne kapiram... Ti tvikeri obično nešto malo srede za neki kratak period, nakon čega sve počinje da divlja... Ne simpatišem nikako...

Ako isproba neko malo više profi, nek javi ako je neka zver u pitanju... Mene mrzi da se cimam. :D
Korisnikov avatar
By andjela
evo resetovala sam racunar da probam

Slika Slika

Мод. едит: Постављен thumbnail.
Korisnikov avatar
By Rei
Hmm :)

Jednom sam sjebao vezu kada sam preko TuneUp-a to hteo da probam :)

Al' ce' skinem, ako Andja kazhe da je dobro. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Evo ga, pre i posle...

Slika

Slika

Nisam ni mislio da ce biti bolje, al' and nek' stoji za sad... :)

Мод. едит: Постављен thumbnail.
Korisnikov avatar
By Allkey
Dakle, protok svake sekunde varira... Sve zavisi od mnogo faktora... Može biti opterećenost servera sa kojeg preuzimate, opterećenost servera vašeg provajdera ili opterećenost vaše mašine. REI, pogasi sve, ali apsolutno sve i najverovatnijećeš imati za 1kb/s brži protok... Sve to varira uvek...

Just set-up Windows your own way, and relax... A ta dva-tri kb/s mi i nisu bitna... Internet DOwnload Manager uvek skida najbrže što može i ja mu verujem. A ovome gore e verujem.
Korisnikov avatar
By Rei
Ma kao shto sam rekao, nisam ni ochekivao bolje od 1kb/s ubrzanja koje sam dobio/izmerio/. Chitao sam ranije na benchmark forumu o nekim tweakovima i podeshavanjima za efikasniji rad neta, iskljuchivanje nekog QOS ili kako se ono zove i slichne stvari, ovo je verovatno isto to samo automatizovano...
Korisnikov avatar
By andjela
pa da sve je to otprilike isto, ako hoces brzi protok kupi jaci paket, ovo je sve minimalno.

kao oni program sto kao "oslobadjaju" memoriju :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
fora je u tome da se taj QoS podesi malo drugačije i da se omogući više istovremenih konekcija po jednoj vezi. koliko se sećam, Win po default-u ne pravi razliku između različitih vrsta konekcija, pa tako npr. IE uvek radi po najviše tri istovremena downloada, bez obzira da li se konektuješ modemom ili T1 linijom. a ovi programi omogućavaju tako neke optimizacije. naravno, irealno je očekivati velike dobitke, ali i tih par kbs može da znači onima koji ostvaruju veliki saobraćaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!