Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Za sve koji nisu zadovoljni svojim AntiVirusnim programom, mogu nabaviti Kasperski AntiVirus potpuno besplatno, zahvaljujući kompaniji AOL (AmericaOnLine)!

Paket u sebi sadrži:
- AntiVirus
- AntiSpamer
- Mail AntiVirus

Zanimljivo je da ovaj paket nudi potpuno istu zaštitu kao i standardni Kasperski AntiVirus koji se prodaje.

Evo linka do stranice koja opisuje sve što sam naveo:
http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp

A evo i direktnog linka:
http://download.nullsoft.com/avs/avs.msi

(Nemojte da vas ime zavara, Active Virus Shield je identičan Kaspersky AntiVirusu, i po izgledu i po učinku)

Ako neko nije zadovoljan ovim, predlažem da skine Kaspersky Internet Security koji u sebi sadrži trista svašta (AntiVirus (File AntiVirus, Web AntiVirus, Mail AntiVirus, Proactive Defense), AntiHacker, AntiSpamer, AntiSpy, Kaspersky Scanner, i Rescue Disk. Mogu da ga uploadujem i postavim link :) Radi više nego dobro :)

Korisnikov avatar
By KiWi
Upravo sam saznao da postoji caka :( Pre istalacije program te pita da li prihvataš uslove korišćenja u kojima se jasno kaže da AOL zadržava prava da tvoje lične podatke prosledi trećim licima (a kao primer navode CIA, FBI i slične organizacije), mada verujem da se misli i na druge firme.

Da razjasnimo, misli se na lične podatke koje ste uneli pri instalaciji (ili registraciji, kako to već ide)... ja sam prvo pomislio na podatke sa tvog harda i njegov sadržaj.. qq.. to bi bilo strašno.
By ~ Le Saint X ~
ja od kada imam kompijuter - 3 godine - nemam ni jedan anti virus na kompu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Q Q crno dete!!!!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Renoir
ja od kada imam kompijuter - 3 godine - nemam ni jedan anti virus na kompu!!!!!!!!!!!!!!!!!

onda mozda imas Mac i jako sporu konekciju...inache bi dosada vec morao da bacish komp.
Korisnikov avatar
By mmiki
More razmisljam da zamenim Kaspersky, spor je ko puz... Razmisljam da ga uskoro zamenim za NOD32, i sestra i brat od tetke koji zive odmah pored mene su skoro kupili kompove sa NOD32-om i super im je.
Kaspersky jeste odlican u sticenju kompa, svaka mu cast za to, ali ubi me cekanje da on stalno obavi svoje, jos kad pretrazuje... :cekam: A NOD32 sam cuo da je odlican izbor.
Korisnikov avatar
By tileland
NOD je odlican i preporucujem ga svima, koji vole da im komp radi malo brze. Ako pak skidate stalno nesto sa neta, i ako zelite da zastitite svoj komp od virusa i ostalih cuda, toplo vam preporucujem da uzmete Norton Internet Security. Ja sam ga dobio od prijatelja, holandska verzija, original CD. Ludnica koliko je dobar i koliko ne smara i ne usporava komp. Inace na lap topu imam Kaspersky 6.0, koji je takodje dobar, ali me smara posto mi usporava rad katastrofalno, pogotovu kada dize sistem to je jedno cudo.....
Korisnikov avatar
By Rei
Aman, da li svaka tema o antivirusima mora da se pretvori u 'moj konj je bolji'...

Elem super ponuda od AOL, medjutim pazhljivo chitajte licencu, znajuci proshlost AOL mozhe svashta da se nadje sakriveno tamo. :kesa:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by mmiki
More razmisljam da zamenim Kaspersky, spor je ko puz... Razmisljam da ga uskoro zamenim za NOD32, i sestra i brat od tetke koji zive odmah pored mene su skoro kupili kompove sa NOD32-om i super im je.
Kaspersky jeste odlican u sticenju kompa, svaka mu cast za to, ali ubi me cekanje da on stalno obavi svoje, jos kad pretrazuje... :cekam: A NOD32 sam cuo da je odlican izbor.
Ja vise volim Kaspersky ali ga ne koristim jer vuce suvise memorije, tako da sam sad na NODu kom nista ne verujem.. :nesiguran: :pArAnOjA:
By жњ
Originally posted by Renoir

mislis ;)

mozda ga tvoj A/V ne registruje, ali veruj mi da se ta govna sama uvlace cim se nakacis na mrezu, samo ih nismo ni svesni sta rade.
By Çâðê_DUP
kasperski mi je usporio komp mnooogo ne preporucujem ga!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by andjela
verzija 5 ili verzija 6 ?
Do pre neki dan sam imao 5, sad 6 i nikad mi nije usporio. Jedini AV program koji mi je kocio, usporavao....je bio McAfee (valjda se tako pise). Od cega zavisi koliko i da li ce uopste da koci? Uz Ad-Aware nemam apsolutno ni jedan problem. Posle onoga sto ste mi uradili ti i Unic0rn sistem se dize dok kazes keks, sve radi kao munja. A nemam neko cudo od kompa - cetvorka na 2.400, 256 rama memorije...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!