Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

„Телеком Србија” и шведска телекомуникациона компанија „Ериксон” потписали су први уговор на српском тржишту о испоруци и увођењу 3G мреже са HSPA функцијом, која омогућава интернет велике брзине преко мобилног телефона.

Како се наводи у саопштењу „Ериксона”, 3G мрежа ће бити везана на постојећу, основну мрежу „Телекома”, коју је такође испоручила шведска компанија.

Систем 3G отвара могућност емитовања информација у мултимедија сервисима као што су говор, слике, фотографије, текстови, видео клипови, музика, приказ ТВ програма, вести, спортских догађаја, снимање саобраћајница, софтверске апликације.

Технологија 3G обезбеђује чак 50 пута бржи пренос података у односу на онај који данас пружа GSM мрежа и 10 пута већи проток у односу на онај који пружа GPRS технологија.

„Телеком Србија” ће бити први оператер који уводи 3G мрежу у комерцијалну употребу у Србији и биће у стању да понуди напредне мултимедијалне и мобилне широкопојасне услуге на тржишту Србије.

:srbin: :eu:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Kupper
Bice prvi od dva! Oj....

Ne volem Telekom, mogu kola da mi daju. Lopovska firma.
Korisnikov avatar
By andjela
samo sanjajte...

pa ti stigne +200 eura da platis za mesecni dowload preko 3G
Korisnikov avatar
By Mars
Ne pominjite mi Telecom.

„...kad si srecan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si srecan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
Korisnikov avatar
By Allkey
Ма њихова 3Г мрежа... Још откад је обећаше... А видим да се појављују билборди ''Шта је 3Г?'' по граду...

Све у свему, рокенрол, не интересује ме... До скоро сам био заклети корисник мт:с-а и онда сам одлучио да испробам Теленор. И имао сам шта да видим. Мрежа у сваком погледу ради много брже.

- Успостављање позива се врши знатно брже унутар Теленор мреже, што код мт:с-а ни у ком случају није био случај... Ал срочих ово... :P
- Слање порука у сваком случају иде брже.
- Захтев кредита путем сервисне команде *121# иде знатно брже него код мт:с-а
- ИМАЈУ EDGE већ у ЦЕЛОМ граду!
- Искуство са уређајима који народ користи је код Теленора знатно боља него код мт:с-а.

За моју Нокиа-у 6270 код мт:с-а нисам нашао НИКАКВЕ поставке, однео сам телефон у кориснички сервис и они су ми га како-тако подесили, угл. и то је једва радило... Скинуо сам поставке са Нокиа-иног сајта и тих мало функција је радило (јадан WAP, једва MMS).
Код Теленора је ситуација СКРОЗ другачија. Једноставно сам са њиховог сајта захтевао поставке и добио их. Погледајте овде које све опције сада користим: http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=103 Мрзи ме да набрајам. Сада стварно искоришћавам свој телефон максимално и одушевљен сам тиме.

Интернет ми иде брзином од 224 Кб/с уместо 112 Кб/с, што је случај код GPRS-a... А мт:с-ов EDGE нисам успео да упецам чак ни када сам био на базној станици Београдске Арене, док су они тврдили да тамо имају одашиљач EDGE сигнала...

Теленор. :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!