Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

a sad i mogu, bar na netu. I to sve zahvaljujuci Brewster Kahleu koji je pre 10-ak godina dosao na ideju da stvori kopiju interneta. Dokaz njegovog uspeha naziva se Wayback Machine a mozete ju pronaci na http://web.archive.org/. kada govorim o kopiji neta na to i mislim, kopiran je sav materijal vezan za web stranice, ukljucujuci audio i video zapise. trenutna arhiva je sada kapaciteta nekoliko petabajta i raste za 20 terabajta svakog meseca, sa preko 55 biliona kopiranih web stranica. ako vas interesuje stari izgled stranica koje danas posecujete, ovo je super stvar za to.

anyway, mene je interesovalo kako je izgledao forum pre mene :smeh:

link za 2004 http://web.archive.org/web/200406032308 ... com/forum/
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ukucao www.gay-serbia.com et voila...

Kolumne Vlade T., "Sred pusaka, bajoneta", diskusije izmedju Miodraga, Nescafea i Salamija ;) , tekstovi Lune Lu, Dusanovo "Prirodnost, mit nauke i interpelacija", onaj prozorcic za chat na gay.com...

Koji flashbackovi. :iskolacen:

(Treba manje vremena da provodim na ovom sajtu.)
Korisnikov avatar
By Draco
Lik je carina na kub, gde mu to pade na pamet?

A ona strana gay-serbia/e je tako.. njah! Videla sam i svoj stari avatar i tonu nekih ljudi u 'poslednjih 50 korisnika' kojih nema vise..
Korisnikov avatar
By Shmi
Jaoooo kako je super... Lepa su ta stara vremena bila! Stari nickovi koji su mnogo sjajni ljudi a vise ih nema ovde... I mnogo bolje zezanje.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by shmizllica
Jaoooo kako je super... Lepa su ta stara vremena bila! Stari nickovi koji su mnogo sjajni ljudi a vise ih nema ovde... I mnogo bolje zezanje.
Ne volim da kukam za starim vremenima inace ali bas mi bilo superiska kad sam video nick Super Admina nam tad - Edwarda Hyde-a. Bilo je Smizlice bolje 25 miliona puta, jos da je Colonia izvukao nesto od ranije....ihaj, sve dobri ljudi, skoro bez izuzetka. Lazem, spanskih serija je bilo i tad ali ne remete poredak.

A i sto kaze Draco, sve neki nickOvi kojih bre nema vise ovde. Drago mi je bar sto su neki ponovo tu, u malo izmenjenom 'obliku', kao Princ Ruzinog ? i jos poneki.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!