Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Daljinski za kompjuter možete koristiti da:

-Pustate Filmove i Muziku... (kao i sve pratece komande za winamp i player-e za filmove)
-Pokrecete i zatvarate programe
-Menjate slajdove na prezentacijama
-Pojacate utišate ili mutirate zvuk... (pojacate basove, pojacate visokotonce, srednje,...)
-Gasite racunar iz kreveta
-Kontrolišete postojece TV i Satelitske kartice
-I još mnogo mnogo drugih opcija koje ce vam olakšati rad sa racunarom...

AKO ZIVITE U KUCI, možete kontrolisati vaš kompjuter cak iz letnje bašte. Dok sedite u dvorištu, uživate na Suncu i slušate muziku, jednim pritiskom na taster promenite pesmu, a da vam je pritom kompjuter recimo na drugom spratu. Jednostavno, zar ne? Zašto da se penjete uz stepenice kad kompjuter možete kontrolisati iz dvorišta.

AKO VAM TV I KOMPJUTER NISU U ISTOJ SOBI, a povezali ste kompjuter sa TV-om da bi ste gledali filmove, ovaj neverovatan uredaj ce vam omoguciti da kontrolišete kompjuter koji se nalazi u drugoj prostoriji. Naime, gledate film i želite da pauzirate, ne morate da trcite u susednu prostoriju gde vam se nalazi kompjuter, nego odatle gde ste pauzirate film. Kako? Poslacemo vam kabal dužine 10 metara tako da ce te moci da iz sobe gde vam je kompjuter sprovedete kabl gde vam je TV.

U KOMPLETU DOBIJATE:

* * * IC Prijemnik - za serijski Com Port), dužina kabla 3 metra
* * * Program za korišcenje daljinskog upravljaca - koji je vec podešen za sledece programe: winamp, radlight, mv2player, bsplayer, podešavanje tona, osnovne komande kompjutera,...
* * * Detaljno uputstvo - za instalaciju programa i konfigurisanje daljinskog upravljaca
* * * Daljinski upravljac

http://www.daljinski.cjb.net

:drama: :hyper:
By Tea
Super stvar, trebala mi je sinoc. A, i cena je smesna. Mozda ga i narucim. :kosa:
Korisnikov avatar
By Rei
Imam, ne koristim. :P

Doshao uz TV karticu koju takodje nikad nisam koristio. :chilling:
By Tea
Pa i ja imam taj sa tv karticom, ali mi ne sljaka na winampu, radlight-u i slicnim programima.

tj. bar mislim da ne radi!
Korisnikov avatar
By Delete
Treba mi, ali mi mrsko da se cimam, ako neko hoce da pokloni, rado cu prihvatiti poklon!
Korisnikov avatar
By Bole
Sve je to lepo ali mislim da bi ga za tri dana izgustirao....
By fazza
To su valjda napravili neki klinci kod nas, i prodavali su za neke smeshne pare.
Shta znam, meni to ne treba.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ja to dobio mailom mada ne znam sta ce mi. Ali jeste dzabe.
Korisnikov avatar
By Allkey
Даљински се обично добија уз Media Center PC-e. Ја сам једно време користио Windows XP Media Center Edition 2004, апликација Media Center је прилично прилагођена даљинском управљаћу, веома је употребљива и лепог изгледа.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!