Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Athlon
Ljudi neophodna mi je Vasa pomoc! :-)

Naime, uzeo sam PANASONIC SC-HT335 home theater, koji navodno cita i DivX filmove. Da on ih cita medjutim nece da iscita titl (ne samo na srpskom, nego ni jedan) :rida:
U njegovom prirucniku pise sledece:

Subtitles tekst koji zadovoljava sledece uslove moze biti prikazan na uredjaju:
-File format: MicroDVD, SubRip, ili TMPlayer
-File extensions: ".SRT", ".srt", ".SUB", ".sub", ".TXT", ili ".txt"
-File name: ne duze od 44 karaktera ukljucujuci i ekstenziju fajla
-DivX video fajl i subtitle tekst moraju biti u istom folderu i istog imena osim ekstenzije
-ukoliko ima vise subtitlova u folderu oni su prikazani sledecim redom ".srt", ".sub", ".txt"

Meni sad nije jasno, da li su to neka posebna vrsta subtitlova u odnosu na one koji se uglavnom nalaze na DivX diskovima ( zbunjuje me "File format")?
Pa ako imate iskustva sa ovim Molim Vas objasnite mi na koju foru funcionise?
Hvala :kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm.......ja imam taj problem, al` sa drugom markom........Trebalo bi da imas na daljinskom jedno dugmence na kome pise `subtittle`, i to moze da profunkcionise, ali koliko sam ja skontala ne sa svim DivX filmovima.......nisu neke vesti, ali ima nekih koji su narezani TAKO da moze........E, sad, jbg, ne znam kako su narezani..... :ostrisekiru: Mislim da kad ucitas disc treba da imas opciju AVI i onda moze.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Athlon

-DivX video fajl i subtitle tekst moraju biti u istom folderu i istog imena osim ekstenzije
mislim da ti je ovo klju?na stvar, proveri da li je tako....
mada... ja sam kralj polu-informacija :D
By superfly
sa divx-ovima se nikad ne zna.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by superfly
sa divx-ovima se nikad ne zna.
a i ovo je tachno :cigareta:
By Athlon
Problem je sto on ima takav interfejs da ne daje da sam pristupis fajlovima ( tj. da pokaze listu svih fajlova na disku), vec prvo daje informaciju o broju upotrebnih fajlova po kategorijama, audio, video, pictures.... , a onda mozes da dobijes onu klasicnu razgranatu listu kao u windows-u, ali naravno bez fajlova koji mu navodno nisu potrebni. Tako da mi na ni jednom disku do sad nije pokazao neki subtitle kao upotrebljiv. Do duse ni jedan nije imao ime indenticno imenu video fajla :-))
Korisnikov avatar
By djo
ma menjajte ta imena pa prerežite heheheh
By Athlon
Jebi ga... Sve je u imenima... Prerezao sam i probao... radi, ali jebem ga u player kad trazi ista imena za video i subtitle fajlove!!!

Ljudi hvala Vam na pomoci !!!
Korisnikov avatar
By djo
:oskar:

?itati uputstva:pionir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa to ti je tako sa skoro svim DVD/DivX plejerima, imena moraju biti potpuno ista, ina?e ih ne?e prepoznati. neki skuplji modeli imaju mogu?nost da se ru?no unesu imena fajlova sa titlovima...

ina?e, sub, srt i txt titlovi su tri razli?ita formata, a postoji i jedan dobar program (ako želiš, mogu proveriti kako se zove, sad ne mogu da se setim) koji konvertuje sve te formate meðu sobom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!