Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

dobio sam mail u kojem me obaveštavaju da mogu da kupim 10 sati Neta za 50 din (sa PDV-om izaðe 59 din). pošaljete željeni username na 1818 i ta se poruka tarifira sa 59 din, a kao povratnu informaciju dobijete password i pristupni broj. u pitanju je 042 broj, dakle lokalni poziv. ja sam upravo kreirao nalog i sad pristupam preko njega. protok je skroz ok, ne puca veza, konektovao sam se iz prve itd. više informacija ima i na zvani?nom sajtu: www.bug.co.yu.

ina?e, ovo je promo cena koja važi do 1. septembra, a posle toga ?e 10 sati koštati 100 din (+PDV).

happy surfing!
Korisnikov avatar
By nEne
e fala ti, sac'u da kupim 10 sati! (da imam kad mi zauzet provajder)

mada, mogu da (ti) preporucim (posto si u novom sadu) bluenet, ja pristupam preko njih, cena jednomesecnog flat-a je 350din plus PDV. nije lose... :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
eh kada se setim svoje dial-up veze i telefonskih rachuna,
s kablom je mnogo brze
I lajks maj kejbls:mazi::cuddle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by demian
mada, mogu da (ti) preporucim (posto si u novom sadu) bluenet, ja pristupam preko njih, cena jednomesecnog flat-a je 350din plus PDV. nije lose... :D
hvala za preporuku, ?uo sam za njih da su jeftini, ali drugar jedan koji ih koristi ve? duže vremena kaže da je veza o?ajna i da im je linija non stop busy. ovo jeste malo skuplja varijanta (mada opet 6 din sat), tako da kad god znam da ?u provesti mesec dana online, platim sezampro flat i ne brigam. e sad, putujem, njakam se, pola flat paketa bi mi ostalo neiskoriš?eno... back to hourly dial up. :(

ps: imaš pravi T-com avatar. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By nEne
dobio sam sifru, sad mogu da se zajebavam :D

ne znam, meni bluenet sljaka, veza je zauzeta ponekad uvece oko ponoci, mada i tada moze iz par pokusaja da se dobije... :neznam:
ps: imaš pravi T-com avatar. :D
:blush:

jelda da je T-com ima najbolji korporativni dizajn danasnjice?!;)
By fazza
Dobro se pripazite, moguce da je u pitanju navlakusha, jerbo ne mora da znachi
da je u pitanju SMIN mreza iako je 042 broj. Sada su krenuli da ljude vacare i
tako shto naprave postpaid broj na 042 broju i ljudi se navuku misleci da je
u pitanju SMIN. Ima sve vishe takvih sluchajeva, so...

Verovatno da je ovo ok, al' za svaki sluchaj obratite paznju, a pozeljno je i da
pogledate svoje listinge preko telekomovog sajta da ne bi bilo iznenadjenja. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by fazza
Dobro se pripazite, moguce da je u pitanju navlakusha, jerbo ne mora da znachi da je u pitanju SMIN mreza iako je 042 broj. Sada su krenuli da ljude vacare i tako shto naprave postpaid broj na 042 broju i ljudi se navuku misleci da je u pitanju SMIN. Ima sve vishe takvih sluchajeva, so...
:drama: da ne bi pri?ali na pamet, odeš lepo na telekom.yu, link fiksna telefonija, pa tarifni sistem i tamo pogledaš pozive sa negeografski kodom.
za 042 1xx-xxx važi da se tarifira po ceni lokalnog poziva, dok je 042 2xx-xxx ve? ovo o ?emu ti pri?aš. s obzirom da je ovaj provajder na 042 1xx-xxx, nema navlakuše. na kraju krajeva, zar je zaista ?udno da neko fura promo periode na samom po?etku ISP-ovanja? jebo te, Mobtel je furao promo period za GPRS ?itavih godinu i po dana...

btw, što se ti?e 04x brojeva, ?ini se da je Telekom kona?no odlu?io da se "standardizuje". tako da ?e se uskoro svi ti negeografski brojevi na?i pod jednom od tri kategorije:
0700 - lokalni poziv (sadašnji 042 1xx-xxx)
0800 - besplatni poziv (u Srbiji još uvek ne postoji, u USA je to npr. 1-800)
0900 - specijalne tarife (sadašnji 041)
By fazza
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by fazza
Dobro se pripazite, moguce da je u pitanju navlakusha, jerbo ne mora da znachi da je u pitanju SMIN mreza iako je 042 broj. Sada su krenuli da ljude vacare i tako shto naprave postpaid broj na 042 broju i ljudi se navuku misleci da je u pitanju SMIN. Ima sve vishe takvih sluchajeva, so...
:drama: da ne bi pri?ali na pamet, odeš lepo na telekom.yu, link fiksna telefonija, pa tarifni sistem i tamo pogledaš pozive sa negeografski kodom.
za 042 1xx-xxx važi da se tarifira po ceni lokalnog poziva, dok je 042 2xx-xxx ve? ovo o ?emu ti pri?aš. s obzirom da je ovaj provajder na 042 1xx-xxx, nema navlakuše. na kraju krajeva, zar je zaista ?udno da neko fura promo periode na samom po?etku ISP-ovanja? jebo te, Mobtel je furao promo period za GPRS ?itavih godinu i po dana...
Da, u pravu si. 042 2xx-xxx brojevi tarifiraju se kao postpaid, a 042 1xx-xxx
tarifiraju se po ceni lokalnog poziva.

Buduci da dole nisi napisao broj za pristup, posumnjao sam da se radi mozda o tome.

Naravno da nije nishta chudno to shto ISP-ovi daju promo periode, samo treba
biti oprezan kada su u pitanju brojevi koji imaju broj 042 ispred, jer se nikad
ne zna. Ja vishe nikome ne verujem, tako da uvek proveravam svoje listinge
odmah na pochetku, da ne bi posle bilo udaranje po ushima.

I dalje mi je chudno to shto sad naplacuju 10 sati samo 59 dinara sa PDV-om,
a da ce od 1. septembra biti 100 dinara, jer tako neshto ne nudi ni jedan
provajder.

Sajt uopshte ne uliva poverenje, proverite ipak svoje listinge. Za svaki
sluchaj. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!