Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

sestra mi je porucila da se udaje,pa me zove da joj dodjem ja u svatove....
e do 4.juna bi trebalo da nabavim neki dobar a priistupacan digitalac
pozeljno je da ima bar 4 mp i opticki zum od 3 a da pritom bude sto jeftiniji a da nije neka kinesko buvljacka marka
u obzir dolaze sve opcije npr donosenje iz inostranstva i slicno
moze li mi neko pomoci,barem preporukom?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a sad šta bi taj aparat trebao da radi osim što ima 4 MP i 3x opti?ki zum? daj još malo opis karakteristika. i do koje cifre je jeftino.

ja sam nedavno "uvezao" iz Austrije Canon PowerShot A95 koji ima dovoljno naprednih funkcija da zadovoljava moje fotografske apetite, a platio ga svega 300 eur. na žalost, nisam uspeo da sredim povra?aj poreza, što bi cenu svelo na nekih 260 eur. a to je za ovu klasu aparata jako privla?na cifra.
Korisnikov avatar
By Vega
Jel bas mora da ima 4 MP? Meni 2.1 MP sasvi dobro odradjuju posao. U svakom slucaju pogledaj HP-eve digitalce, oni su ok a naj pristupacniji, ili mozda Kodak EasyShare seriju. A sto se cene tice pa cenim da je nabavka u USA najpovoljnija jer je tehnika u evropi poprilicno skupa.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja imam mustek od 5MP.. i baš je bio jeftin.. ako ho?eš daj mail da ti pošaljem neke sli?kice da vidiš kako škljoca.. nije neki prvoklasni kvalitet, ali meni ni ne treba bolje...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Vega, ne mogu se složiti sa tobom. HP je jedna jako precenjena firma. Fuji ili npr. Canon su povoljniji u odnosu na HP za istu klasu aparata... btw, cene u USA jesu OK, mada su i Evropske blizu, jedino je pitanje kako ?e ta roba da stigne u Majku Srbiju... :puzzle:
By Бреее!!!
canon a75 je sasvim ok ... manje od 200 evra, ali tri megapiksela ! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Vega
Pazi, ne kazem da je HP nesto posebno. Zna se ko pravi najbolje fotoaparate, al cinjenica je da su menju najpovoljnijima. Naravno, sve zavisi od toga sta ti treba. Ja sam nedavno kupovala digitalni fotoaparat, pri cemu mi je bilo bitno da to bude neka najpovoljnija varijanta a da nije bas no-name. Prvo sam kontala da uzmem HP Photo Smart 635 (2.1 mega pixel) koji sam nov mogla da nabavim za 70$ medjutim odustah od toga iz prostog razloga sto se u dosta slucajeva javlja problem previse brzog trosenja baterija. Tako da na kraju uzeh Kodak EasyShare CX7300 (3 mega pixela) za cirka 90$ koji je sasvim OK, znaci nije ni najmanji, nije bas ni sa najmanjom rezolucijom, al u sustini ne treba mi to jer ovo lepo odradjuje posao. Kao sto rekoh, zavisi od toga sta ti je najbitnije...
Korisnikov avatar
By Ctatyc
hocu i ja jedan jeftin digitialni foto aparat....

:perezube:
Korisnikov avatar
By ugly kid joe
Ne znam da li ti odgovara da cena bude oko 250e jer za te pare mozes da kupis Sony DSC-P73. Mislim da je to odlicna ponuda jer uz njega dobijas i punjac sa baterijama, kao i mogucnost snimanja video zapisa koji nije vremenski ogranicen, a ODLICNOG je kvaliteta.

Pogledaj npr. ovde:
http://www.bcgroup-online.com/
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Breee!!!
canon a75 je sasvim ok ... manje od 200 evra, ali tri megapiksela ! :)
ali MP je jedna od najmanje bitnih stvari pri izboru fotoaparata. ujedno i stvar koja najmanje uti?e na cenu. ako imaš loš objektiv i slabu elektroniku, onda ti ni 12 MP ne?e popraviti hromatske aberacije ili deformisanu sliku...

btw, dodatna oprema je isto jedna jako bitna stvar, jer se sad nude compact model za nešto manje pare, ali uz njih ne dobijaš baš ništa, evenutalno papirno uputstvo.

i da, Vega, nisi pro?itala šta sam napisao. kažem da je HP precenjena firma, jer jednostavno traže previše za svoje proizvode. a pri?a o kvalitetu je jedna druga pri?a...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!