Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By angie-s
Bice kratko....ovako....imam jedan problem sa chatom!Kad god hocu da udjem u bilo koji chat unesem nick kliknem na enter i on mi izbaci prozorcic i kao neki error....sad vi nastupate posto ja nemam pojma kako da to sredim,mozda neko od vas moze:)Pronalazacu sledi nagrada... :) )))
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a još kad bi nam rekla koji to error izbacuje... :vidovit:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jesi sigurna da je ERROR?

Kada odesh na chat treba da ti izbaci prozor, da kliknesh dugme YES il josh bolje Always (ko uloshci, da :D ) i onda ce te ulogovati u chat :)
Korisnikov avatar
By Rei
Lepo kada vidish onaj prozor koji se zove STATUS :) ukucahs /nick razmak novi nick... A onda ukucash /server eu.undernet.org, pa zatim /join #gayserbia ili #gayserbia-lesbians i na konju si :)

Ili je u pitanju java chat (preko sajta) ? :)
By angie-s
Ovako izgleda taj takozvani error
The instruction at 0x015621e4 referenced memory at 0x00000d24.the memory could not be read click on OK to trminate the program.
Nemam pojma u cemu je problem
Ajde ako neko zna nek pusti poruku.Hvala na odgovorima iako mi nisu pomogli:))
Korisnikov avatar
By Moa
Wow kakav error,nemam pojma sta bi mogao da znaci,uzmi b olje skini neki od programa za IRC chatovanje,najbolje mIRC 6.16 sa njim neces imati nikakvih problema.Izaberes bilo koji Undernet server kad se nakacis na njega kucaj /join #gayserbia ili #gayserbia-lesbians sve zavisi sta vise preferiras i voala eto tebe na chatu.A ovu gresku cu da zapisem nikad nisam videla mada znam sta je u pitanju,cim javlja takve greske znaci da ti je sistem otisao ali za sve ima leka.
format c: /Y
Korisnikov avatar
By Moa
I da,zaboravih (aorist) da kazem,u Tehnologiju i nauku prebacila Dusca ba
Korisnikov avatar
By spark
offtopic - predlog

ne pratim redovno folder tehnologija i nauka, ali mislim da ovakve teme nema - a bilo bi super pozeljno i korisno staviti jednu ovakvu temu, pozeljno na vrh foldera, sa detaljnim uputstvima, za nove clanove, koji mozda ne barataju racunarom u potpunosti, kako se zovu najpopularniji programi, za sta sluze, kako se koriste, kako se popravljaju. i najvaznije, za one koji imaju ovakve potrebe - kako se sa racunara ukljanjaju (brisu) tragovi aktivnosti na netu (cookies, temporary internet files, logs, history), itd... :kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e, još jedno pitanje za angie-s: koji operativni sistem koristiš i koji program i verziju za Net koristiš? pošto ti izbacuje ovakve greške mogu?e da se oštetio operativni sistem ili neka od komponenti...
By fazza
Originally posted by angie-s
Ovako izgleda taj takozvani error
The instruction at 0x015621e4 referenced memory at 0x00000d24.the memory could not be read click on OK to trminate the program.
Nemam pojma u cemu je problem
Ajde ako neko zna nek pusti poruku.Hvala na odgovorima iako mi nisu pomogli:))
Il' ti se program zaglupeo, a pre ce biti da ti je zviznuo Win...Probaj sa nekim
drugim IRC klijentom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!