Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by KupperRanije sam koristio BPS-ov spyware remover i imao je tu "watch" opciju. Trebalo bi da funkcioniše kao i real time protection kod Kaspersky anti virusa. Zna?i, kada se neki spyware aktivira on reaguje.........obaveštava, briše itd. Zavisi kako ga podesiš.
Kockalone, pitanjce:
REI me podsetio. Nedavno sam nosio ovo cudo u servis zbog nekih problema i dogradjivanja. E, sad, posto su momci super, instaliraju ti (posle gazenja kompa) i office 2003 i Media Player 10 i radio (sa karticom), sta sve ne.....i uz AdAware, dodali i AdWatch??? Cemu to i sta zapravo 'radi' taj programcic?
Originally posted by kockalonepa to su najveorvatnije programi u pozadini.... thanks
virtual memory low je poruka koju dobijas kada su memorisjki resursi previse iskoristeni. To znaci da:
-imas mnogo programa koji rade istovremeno
-ili imas neke programe koji rade u pozadini a da ti to i ne znas)
Koji programi rade u pozadini se moze videti kroz Task Manager (ctrl+alt+del) ali ako imas npr WIN XP, preporucujem ti programcic PROCESS XP (www.sysinternals.com)
Ako imas dovoljno memorije, onda ti je verovatno usetao neki malware ili spyware, pa skeniraj komp antivirusom i nekim programom za spy ware (predlazem, npr, AD AWARE: www.lavasoft.de)
Originally posted by goranDa zasto ne povecas kolicinu virtual memorije. Sistem po difoltu stavlja jednu vrednost koju ti mozes da promenis ako je mala. Inicijalna vrednost je uglavnom 1.5 put kolicina RAM-a, to bar windows help kaze
carice, gospodarice ... imam jedno pitanje![]()
Jako mi je spor komp, jer mi stalno govori da mi je >Windows Virtual Memory< too low, bla bla bla --- kako da to popravim i komp ponovo radi kako treba ... :putujevropo:
thanks![]()
Originally posted by KPodesio sam da se javlja kad treba ali to radi i Kaspersky....OK, vazno je da se javlja:) Hvala.Originally posted by KupperRanije sam koristio BPS-ov spyware remover i imao je tu "watch" opciju. Trebalo bi da funkcioniše kao i real time protection kod Kaspersky anti virusa. Zna?i, kada se neki spyware aktivira on reaguje.........obaveštava, briše itd. Zavisi kako ga podesiš.
Kockalone, pitanjce:
REI me podsetio. Nedavno sam nosio ovo cudo u servis zbog nekih problema i dogradjivanja. E, sad, posto su momci super, instaliraju ti (posle gazenja kompa) i office 2003 i Media Player 10 i radio (sa karticom), sta sve ne.....i uz AdAware, dodali i AdWatch??? Cemu to i sta zapravo 'radi' taj programcic?
Tako je bar kod mene bilo![]()
Originally posted by kockaloneHvala i tebi, ofkors. I jos nesto. Pored Ad Aware-e, Ad Watch-a i Kasperskog Zone Alarm mi (ne)treba???
AD AWARE je moj ljubljeni program (so far) za spyware i malware, iliti srpski receno "spijunske" programe koji se bez tvog znanja instaliraju u komp i dok si na netu se povezuju sa svojim serverima i kojecim (ovo je najprostiji odgovor koji mogu da ti dam ovako sabajle)
![]()
Nisam koristila taj BPS, ako ime real time protection to je bas slatko![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!