Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kekica
Ma pokusavam svakih sat vremena i nista, izbacuje mi ono sranje "Keep me posted" kao da me obaveste kada bude moglo :( ...Mozes li mi poslati pozivnicu ili sta vec ?
Korisnikov avatar
By Tungi
Posalji meni na u2u adresu i saljem ti pozivnicu.
Korisnikov avatar
By Misfit
Google je mudar. Na mestu je ona Vudi Alenova: "I would never want to belong to any club that would have someone like me for a member."
Korisnikov avatar
By Stripi
mogu i ja slat invites. Pošaljite mi samo mail u inbox :kiss:
Korisnikov avatar
By erkondisn
fora im je android aplikacija... s malo jezivom opcijom za Instant upload koja ce uploadati automatski svaku fotografiju s mobilnog telefona. za one koji to hoce ili trebaju, mogu je i ostaviti ukljucenom :pervert:
Korisnikov avatar
By Stripi
za moj dell još nema aplikacije.
Korisnikov avatar
By Torry
sta mu znace oni cirklovi?

dobih poziv i otvorih i zamisite, nema booom ni vatrometa
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne umem da objasnim zasto, al mi se ne dojmi.
Nista novo i nevidjeno (sto je FB u odnosu na myspace ipak imao) tako da verujem da FB nece izgubiti tuchu.

A i sto rece hlevdija, mrzi me da i to sad postoji!
Korisnikov avatar
By erkondisn
ne... FB je vec izradjen brend, a ima puno vece mogucnosti vezane uz marketing i PR putem drustvenih mreza. G+ mi nekako ima... intimnu notu :awesome:

reko bi da ce nas narod ostati vjeran fejsbukovanju, oni volU da se hvale :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Forum je naneo nepopravljivu štetu mom mozgu.
Tek sam se sa zadrškom nasmejala i shvatila da se štos ne odnosi na forumskog Dantea. :drama:

ont:

Nešto ne želim da otvaram nalog i na tom Gugletovom čudu, a ozbiljno razmatram deaktivaciju Fejsbuk naloga. Ionako sam ga već "uspavala".
By str00ja
Ni tviter se nije primio kod mene, imam ga al ni ne idem. Tviter smara.

Na fejsu visim cesto, MSN i Skype me odavno vec smaraju, G+ mi sad dodje skroz nepotreban... Doduse nisam ni pokusao da odem na adresu da vidim o cemu se tacno radi. Napravicu ga ako bas svi oko mene krenu da me smaraju da ga napravim, kao sto je bilo za fb.

Mada, posto je merging odavno trend u svim biznisima, ne bi me cudilo da se, posle nekog vremena medjusobnog ratovanja, fb i g+ spoje i naprave ultimativnu superplatformu, a google/facebook korporacija zavlada svetom. Pod uslovom da g+ nekako ozbiljno zazivi kao potencijalna konkurencija fejsu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!