Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Не волим набуџене смартфоне и тачскрин телефоне. Докле год им се будем могао одупирати, одупираћу се. Tренутно користим Asha 210 и немам намјеру да га мијењам... док не рикне. Ствар је принципа; на телефоне гледам ко на нужно зло (добар слуга, лош господар) и сократовски закључујем да ми на њима толико тога не треба.
Korisnikov avatar
By zozefin st
^takodje

^
^
:D
pa dobro nije bas najstariji model moguci
ali pored ovih :androidtouchsonyxperia: modele deluje kao da je iz pretproslog veka
Korisnikov avatar
By Markiza
HTC Wildfire, krš, trampila se sa petogodišnjim nećakom pre oko cca jedne godine.
Kupila sam mu pre više od pola godine negde u Balkanskoj bateriju 1200 din, kao ojačana, kao mega, ultra, blabla, dođem kući, praznim, punim, kao što su rekli, i ništa - crče baterija za manje od dana.Kanila sam se da je vratim i nikako da odem. Put me košta više no sama baterija.
Juče sam jedva navatala neku radnju da mi naruče novu. Evo punim dok ne crkne.
Sad shvatam što ga se klinac tako lako odrekao.
By Kragi
^ tvoj telefon ima bateriju od 1300 miliamper casova (mah) tako da sledeci put obrati paznju na kapacitet kad kupujes. Kod nas se neretko prodaju mega-giga izdrzljive sa duplo manjim kapacitetom ili pak 'original' sa 800 mah.

Drugo, mozes ti da je drzis na punjacu 6 dana. Kada se napuni telefon iskljucuje punjenje i to mu dodje to. :D
Korisnikov avatar
By Markiza
^
Što te ne sretoh ranije? Ja već uzela novu a šta li sam uzela ko zna. Verovatno opet isto. Ovo neće ni da se napuni do kraja.
By Kragi
Kad kupujes proveri. Na svskoj jasno pise kapacitet. Npr. 1500 mAh ili 2000 mAh.
Obzirom da je android tesko sranje moguce da je i sw problem jer deo sistema zaduzen za bateriju i kapacitet pokazuje pogresne informacije.
Kalibracija ---> googlaj, mozda ti pomogne.
By alexandermagic
Eeeee :razvuceno:

Danas sam dobio nekakav bijeli Oukitel U8 (ali cuj OUKITEL :radosnice: ) sa sve brojem (kuzim, osoba bi kontrolu). Vizualno je ok, mozda malo pretezak, sve dok se na poledjini ne vidi i ne procita - OUKITEL :radosnice: Ikonice su mu dzinovske, takodjer.
Korisnikov avatar
By Trilian
Trenutno koristim nokiu koja je toliko stara da ima fabricki instaliranu aplikaciju za MySpace :lol:
By Deni5
Neki LG, ne volim da se hvalim.
Korisnikov avatar
By gossip
ovaj moj grand prime ce uskoro da odahne :sigh: pa se razmisljam koji da uzmem

Slika

SAMSUNG GALAXY CORE PRIME VE

ovaj mi deluje zanimljivo...ima neko iskustva sa njim?

ne planiram da uzimam telefon preko racuna nego cu ga kupiti ovako
Korisnikov avatar
By 2kune
zašto imate tako loše i jeftine mobitele? :drama:
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
@Gossip
Imam prijatelja koji ga koristi i prilično je zadovoljan.
Zbog manje rezolucije je poprilično brz.
Btw ako ćeš već kešom imaš oglase i sajtove koji nude nove telefone po dosta manjim cenama nego ovako u prodavnicama.Ja lično tako uzeo.
ont:
Slika
Xiaomi redmi note 3 pro <3
Najjeftiniji sa najboljim performansama mada se već pojavljuju drugi sa boljim odnosom cene i performansi. (Kako me to nervira a uzeo fon skoro)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Razmisljam da uzmem iPhone 6, kada bude izasla sedmica. Nisam neki fan apple producta, al razbih ovaj moj skoro pa mi treba nov. A drug koji ceo zivot koristi android, sada presao na sesticu i prezadovoljan je, ne moze da se nahvali samo.
Korisnikov avatar
By gossip
@leonardo Hvala :) svakako cu ga malo iscackati pre nego sto ga kupim :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2765433#p2765433]Leonardo Summers napisao:[/url]@Gossip
Imam prijatelja koji ga koristi i prilično je zadovoljan.
Zbog manje rezolucije je poprilično brz.
Btw ako ćeš već kešom imaš oglase i sajtove koji nude nove telefone po dosta manjim cenama nego ovako u prodavnicama.Ja lično tako uzeo.
ont:
Slika
Xiaomi redmi note 3 pro <3
Najjeftiniji sa najboljim performansama mada se već pojavljuju drugi sa boljim odnosom cene i performansi. (Kako me to nervira a uzeo fon skoro)
Pre neki dan sam citao kao neki tekst da su kopije samsunga bolje od originala
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2765444#p2765444]Hitsugaya napisao:[/url]Razmisljam da uzmem iPhone 6, kada bude izasla sedmica. Nisam neki fan apple producta, al razbih ovaj moj skoro pa mi treba nov. A drug koji ceo zivot koristi android, sada presao na sesticu i prezadovoljan je, ne moze da se nahvali samo.
Jednom kad se navuces na ajfon ... :radosnice:

Salu na stranu, jedan od razloga zasto cu se vracati uvek ajfonu jeste njegova brzina i bagovanje (tj. odsustvo istog). Mozda se, igrom slucaja, desilo da sam ja nailazila na neke ocajne android telefone, ali zaista ne mogu da podnesem da mi je toliko spor telefon i da toliko baguje da mi treba sat vremena da napisem jednu obicnu sms poruku i da je posaljem.

Ont:
Privremeno je u upotrebi neka Nokia, praistorijska.
Crk'o mi telefon, pa trazim nov. :placko:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!