Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
nebitno koji imam
bito je da treba da se menja
Korisnikov avatar
By mOwbid
darko stari.
izgubila sam svoj fon sinoć. zovi na fiksni. ne javljam se
Korisnikov avatar
By mOwbid
crni mužjak u zelenoj haljinici
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sony Xperia E4, crni.

Sve cool (nisam mnogo probirljiv, niti mi treba za ko zna šta posebno), samo kameri treba 2-3 sekunde da škljocne... ajd ja mogu to da podnesem ako poziram, ali moja mačka se pomeri X puta u tom periodu i ode sve u kurac :durenje:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ajmo vi koji se razumete, Galaxy S6, LG G4 ili HTC One M9? Suzen izbor na ta 3, a vi mi pomozite da odlucim koji i zasto bas taj. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja čekam galaxy s6 active, ali kako stvari stoje, neću ga dočekati, jer ne planiraju da izađe na evropsko tržište.I ja sam sebe radi razmatrao neke stvarčice tu, plus uzmi u obzir da nisam expert za ta pitanja

I u ovoj situaciji ja bih odabrao s6
iz nekoliko razloga
1. on i LG imaju istu rezoluciju ekrana, ali samsung ima amoled, a LG ips ekran, meni se nekako više sviđa slika na AMOLEDU, jeste malo prenaglašena saturacija, ali može da se našteluje
2. samsung je za nijansu manji, ekran mu je 5,1, a lgiju 5,5 inča, oba imaju gustinu piksela >500, ali u toj situaciji meni odgovara manji ekran i uopšteno, s6 je manji od g4
3. s6 ima bolji procesor od g4, ali u realnim radu teško da to može da bude uopšte primetno, m9 s druge strane ima snapdragon 810, to je na papiru slično exynosu u s6, ali se navodno mnogo više greje kad se pokrenu zahtevne aplikacije
4. kamera na s6 ima optičku stabilizaciju, koliko to uspešno radi, ne znam, ali je za mene to winner u svakom slučaju, mada kamera meni nije toliko bitna stavka na telefonu
5. autonomija vrv nije impresivna ni kod jednog od navedena 3 telefona, ali to se i ne očekuje od tih zverčica, tako da su mi tu nekako egal

Dakle, g4 i m9 su ponegde uštinuti, g4 procesorski, a m9 sa ekranom - koji je 1080p, dok s6 definitivno ima najjače komponente u svakom segmentu pojedinačno, pa zato ako uzmem stvari koje su meni lično najvažnije - veličina, ekran i procesor - ja ne vidim konkurenta s6ici
Korisnikov avatar
By Oziris
Mmmm da... Ja inace (jos uvek) imam Lenovo K900, koji ima ekran od 5.5", i koliko je bilo prednosti istog u nekoliko situacija, uglavnom je bila mana... Prevelik bude tel zbog velicine ekrana, tesko se drzi i hendla jednom rukom, bateriju maltene izjede za tri cetvrt dana i bez stalne konekcije na net, a sve uz neko prosecno koriscenje telefona...
Korisnikov avatar
By Macan86
ja više nemam ni jedan...crko mi pre neki dan xD u zadnje vreme svi aparti koje uzmem u ruku crkavaju...Čudo da mi laptop još nije odkazao xD
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713741#p2713741]Oziris napisao:[/url]Ajmo vi koji se razumete, Galaxy S6, LG G4 ili HTC One M9? Suzen izbor na ta 3, a vi mi pomozite da odlucim koji i zasto bas taj. :D
sva tri imaju sjajne preformanse, koji god da uzmes ne bi se razocarao. zato i'd go with m9 jer je daleko lepsi od druga dva. ps ako volis veci ekran a brine te baterija, ja bih pored ta 3 ubacio i nexus 6. iako je ekran veci od npr s6, baterija mu se dosta bolje drzi
Korisnikov avatar
By Oziris
^ a xperia z3? njega zaboravih da pomenem, a vidim da ima neku veliku bateriju...
Korisnikov avatar
By Madonna
bilo koji sa baterijom koju možeš da izvadiš, kupiš 1 ili 2 rezervne i ne brineš.
tako ja

(one eksterne baterije koje pune tvoju bateriju su... nonsens. ovo samo pop in i ideš dalje a to moraš da držiš u torbi kao budala, prikačeno, da vodiš računa da ti se ne iskrivi usb i da ti se greju obe baterije dok jedna puni drugu... idiotarija)
Korisnikov avatar
By Oziris
^ A dobro de, ne planiram da idem u izolaciju od civilizacije. :lol: Nije sad bas da radim posao koji zahteva da sam udaljena do izvora elektricne energije po 2-3 dana hahahaha. Samo me na ovom mom postojecem nervira to sto baterija izdrzi od ujutru do uvece samo ukoliko nije ceo dan na internetu... Ne daj Boze da negde idem prevozom, a ne kolima, i pokusam da slusam muziku sat i po dva... Od pune baterije sfuljne je na nekih mozda 35 - 40 %...
Korisnikov avatar
By Madonna
ček, čemu se ti tačno smeješ, prvo kažeš da ne ideš na 3 dana od civilizacije a onda da sat i po muzike pojede skoro 60% baterije? presmešno

ja koristim baterije zato što sam non stop na HSPA netu, hihihihi a vi štedite telefon
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma ne stedim tel, ali nisam bas u prilici da nosim uvek punjac sa sobom pa mi je eto bitno da telefon uz regularnu, nesto intenzivniju upotrebu istraje od 7 ujutru pa do 9, 10 uvece...
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713770#p2713770]Oziris napisao:[/url]^ A dobro de, ne planiram da idem u izolaciju od civilizacije. :lol: Nije sad bas da radim posao koji zahteva da sam udaljena do izvora elektricne energije po 2-3 dana hahahaha. Samo me na ovom mom postojecem nervira to sto baterija izdrzi od ujutru do uvece samo ukoliko nije ceo dan na internetu... Ne daj Boze da negde idem prevozom, a ne kolima, i pokusam da slusam muziku sat i po dva... Od pune baterije sfuljne je na nekih mozda 35 - 40 %...

jesam li ja jedina koja muziku slusa na mp3?

trebalo bi sutra uzeti iphone 5, jbg uvek kaskam za drugima
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!