Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
i jos jednom
nije mi cilj da popljujem surface jer mi se odima nego marketare

umesto da nisu dodali tastaturu ili je izbacili par meseci kasnije kao revolucionarni aksesoar
i smanjili cenu za tih par desetina dolara koliko sourcovanje i ugradnja iste kosta
te se reklamirali sa: VIDITE OVAJ NOVI TABLET, DIZAJNOM PARIRA ALI FUNKCIJOM JE BOLJI OD IPADA
oni izabrase opciju: GLE OVAJ NOVI TABLET, DIZAJNOM JE ISTI KAO MALI LAPTOP, FUNKCIJOM VISETRUKO GORI, ALI CEMO VAM GA NAPLATITI DUPLO VISE, NISTE LI GLUPI?HA. THANK YOU COME AGAIN
Korisnikov avatar
By Madonna
znači poistovetio ga je jer je u poslednjem kadru tablet pozirao kao laptop? :D
Korisnikov avatar
By blenta
poistovetio ga je jer izgleda kao laptop, ima funkcije slicne laptopu
i ima delove koje ima i laptop

prakticno ga je predstavio kao laptop sa odvojivom tastaturom

ja ne govorim da je los tablet
ja govorim da je lose predstavljati ga kao los a skup laptop
a iz razloga jer je dobar tablet

to sto si ti microsoft surface varijanta apple potrosaca pa je tebi sve jasno na keca
ne znaci da je svakom potrosacu to jasno
i to
Korisnikov avatar
By blenta
pa ne moras da cujes
citaj
pogledaj tech specs i procitaj reviews
Korisnikov avatar
By Madonna
jel se ti praviš glup ili šta?
čuo - pročitao, isti kurac, samo ti drviš o tome, a pročitao sam razne review-ove

ne znam koliki debil neko mora biti da ne kapira razliku između lapa i tebleta
Korisnikov avatar
By Dirrty
A rasprava je baš bitna u današnjem ružičastom svetu. Ne znam samo kako ćete koristiti sve blagodeti novih i besmislenih tehnologija kada struja postane luxuz usled stalnog rasta cena i nespremnosti uvođenja alternativnih izvora/tehnologija.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2396679#p2396679]blenta napisao:[/url]poistovetio ga je jer izgleda kao laptop, ima funkcije slicne laptopu
i ima delove koje ima i laptop

prakticno ga je predstavio kao laptop sa odvojivom tastaturom
Da, lepo si zakljucio, to i jeste poenta tableta, iz jos mnogo razlicitosti. To je kao da kazes "lap top je isto sto je PC samo sto je prenosiv al to znaci da je isti". Cela poenta tableta je da bude mali laptop koji ima odvojivu tastaturu (ili nema) i koji ima ekran osetljiv na dodir preko koga moze da se kompletno upravlja uradjajem.

lap top ne moze da se koristi bez tastature, lap top nema odvojivu tastaturu, lap top je veci, lap top nema ekran osetljiv na dodir, lap top ima mnogo vise ulaznih/izlaznih portova, lap top je nezgrapniji u nekim situacijama, lap top ima mnogo vise mogucnosti za doradu po licnom ukusu, lap top mozes da sklopis i sam, lap top ima drugaciju bateriju, lap top se mnogo brze pregreva.

poenta je, CAK i da izgledaju apsolutno isto ono sto je "ispod haube" se razlikuje jako. i ono cemu sluze se razlikuje jako.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Joj, a on jadničak očekuje da se explorer otkoči :D
Pa dobro, desi se i da se Android zakuca.
Elem, ovo ispod ću morati da kupim, a kako, pojma nemam:
Korisnikov avatar
By Madonna
omg kako annoying izgovor i glas :rafal:
android je kurac od ovce, transformer će da dođe uz osmicu pa će nešto i da vredi.
a gle derana OMG DERANE :lol: we know, we watched the whole event :D

ništa čudno za microsoft. a to svakako ne umanjuje awesomeness :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni je bitno da radi i lepo izgleda i da je lako za upotrebu, ako nešto mrzim to je jebavanje po komandnim promptovima i konzolama, ipak sam ja doktor, a zna se kako mi stojimo sa matematikama, programiranjima i tim stvarima :D

Windows 7 je meni isto odličan, osmica mi deluje kao neko kozmetičko unapređenje, ali pretpostavljam da je dosta toga odrađeno i ispod haube. E sad, nadam se da će osmica moći da ide na Asusov hardver, kad je već pisana za ARM arhitekturu, Surface ko zna kad će, a i nisam ubeđen da će da ima 1200p rezoluciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!