Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Promena operatora

Bezim na Telenor
3
11%
Bezim na MTS
1
4%
Bezim na VIP
5
19%
Ostajem tu gde sam
18
67%
Korisnikov avatar
By Kittrie
tu sam vec 10 god, nikakvu zamerku nemam.
za moje potrebe savrsen, plus glavni ljudi su mi tu.

mts je out, ali ja ga volEm. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
mozdab i promenuo da neko od provajdera ima ipohan.. ovako jok.
Korisnikov avatar
By andjela
pa dok nam je ovakva "drzava" kakva nam je, nece ni biti Apple (iPhone) u Srbiji
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nema to veze sa "stanjem" u drzavi vec cinjenicom da centrala Apple-a za Evropu u Luxemburgu trazi od srpskih operatora da unapred uzmu odredjen broj aparata (minimum 100.000), a uz to ne nude ekskluzivno pravo za trziste Srbije. Jebg...
Korisnikov avatar
By m..
jebote ja se nisam usudila ni na postpaid da predjem. meni je to visa matematika. imam ovaj 064 broj duze od 10 godina, i dalje nisam u stanju da pohvatam sopstvene navike glede telefoniranja, a slabo telefoniram, slabo i sms saljem. nekad sprzim 2000 mesecno, nekad 500 dinara, nekad vise od 2000. telefoniram samo kad moram, a nekad ni tad.
Korisnikov avatar
By Stripi
ZvezdasBG napisao:Nema to veze sa "stanjem" u drzavi vec cinjenicom da centrala Apple-a za Evropu u Luxemburgu trazi od srpskih operatora da unapred uzmu odredjen broj aparata (minimum 100.000), a uz to ne nude ekskluzivno pravo za trziste Srbije. Jebg...
Čini mi se malo netočno.
Apple uvijek uzima ekskluzivnog operatera i pri tom taj ekskluzivni operater, gotovo pa uvijek bude T-Com, naravno, ako u toj zemlji operira. I u Americi je ekskluzivni operater bio T-Com, ako se ne varam. Pod eksluzivni smatram to da taj operater nudi niže cijene samog uređaja uz neke tarife. Broj od 100 000 mi se čini malo pretjeranim, jerbo se u Hrvatskoj kuburilo sa zalihama i kod prodaje iPhone3 i iPhone4 modela, lista čekanja u samo jednom dućanu u Zagrebu bila se popela na skoro 900 ljudi.
Problem leži ne u ovakvim uvjetima, nego mi se jednostavno čini da se nisu uspjeli dogovoriti i to je to.
Čisti primjer - iPhone 4 se može kupiti i u Makedoniji i u Crnoj Gori, iz jednostavnog razloga što imaju Deutsche Telecom.
S druge strane, u Hrvatskoj je T-Com nakon dvije godine izgubio ekskluzivno pravo prodaje iPhonea i sada ih prodaje i Vip koji također kubure sa zalihama.
Čini mi se da priče o tolikom broju unaprijed kupljenih uređaja malo padaju u vodu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!