Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by McFarlanda ja sam se nedelju dana mucio sa hromom i na kraju sam se vratio na mozilu...
Originally posted by horus.Vidi vako:
tek mi sada nista nije jasno...
i koji je najbolji?
Ja sam probao preko 20 browsera i najduze sam se zadrzao na chrome.
Njegova glavna prednost je sto prioritet ima ucitavanje strane a kasnije ucitava extenzije. To se sve desava u milisekundama sto ne mozes da provalis al to je podatak iz nekih novina.
Dakle ako mene pitas definitivno Chrome. Opera je prenabudzena, Mozilla Firefox oduzima puno rama i zajebava procesor, Internet Explorer najobicnije djubre.
Google rulz!!!
Originally posted by KorvinOdAmberaja ne koristim ubuntu...
Hrom ti je fantastičan na Linux Ubuntu.
Originally posted by horus.Ubuntu, debian <3
i'm more mint debian kinda guy...
Originally posted by Torry
koristim sve pomalo ali ajde, po navici mozilla
Originally posted by McFarlandja sam greskom skinuo mint debian... a hteo sam mint ubuntu...
Originally posted by horus.Ubuntu, debian <3
i'm more mint debian kinda guy...
Nikako nisam uspeo da izbacim gadnu naviku zvanu Windows al volim ovu dvojicu mnooogo :'(
Trebam jednog dobroooog ucitelja jer ne mogu vise S&M sa Windowsom (Alt+ctrl+ del OR force restart)
Originally posted by andjela
nova opera 11.50, najbolja
http://www.opera.com/browser/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!