Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
ja znam kakav odgovor autor teme želi čuti:
da, sve se to može saznati upravo tako kako ti je rekao da je saznao.
sada je vrijeme za PANIKUUUU!!!!!!
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Popeye

ma nekome tko nije novajlija bi na brzinu napravili betonsko J od metar i pol i nabili mu ga u dupe, tako da se ubuduce uvijek sjeti da J ne treba zaboravljati.
tacno

a ovim se dokazuje da je ona tema o nekorektnosti prema novajlijama urodila plodom
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by stefanmanzel
A,sta moze preko toga softvera da sazna,ukoliko ima ip adresu???Kako to uopste funkcionise?On ima zapamcena dopisivanja od pre mesec dana sa chata,kako je to moguce?
to je neko sa kim si se dopisivao - cetovao pre mesec dana i ko je taj cet snimio i sacuvao, koja si ti vazna licnost da bi bilo ko, pa i policija, tvoja dopisivanja snimala i cuvala? to je neko koga si odbio ili otkacio pa ti se sad sveti
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Popeye

ma nekome tko nije novajlija bi na brzinu napravili betonsko J od metar i pol i nabili mu ga u dupe, tako da se ubuduce uvijek sjeti da J ne treba zaboravljati.
osim ako je status pa da namerno zaboravlja J da bi dobio metar i pol u dupe :lepeza:
Korisnikov avatar
By Srklet
statusa bi trebalo penetrirati s donjim dijelom J, definitivno. uhvatiti mu dupe na udicu. :alexis:
Korisnikov avatar
By group
Originally posted by bothways

Tacno. Osim ukoliko ne radi u tvom provajderu, ne moze da sazna kome pripada tvoja IP adresa.
koliko se ja razumem u doticnu tematiku, ili jos bolje u igru reci "tvoja" uvek pripada tebi i nikome vise. a trenutno tvoja pripada trenutno tebi.

neko je doticnog uplasenog decka u jednom od postova pitao da li koristi mIRC? pa nije vazno da li ga on koristi, vec ona druga osoba sa kojom se kucka, jer novije verzije mIRC-a imaju opciju snimanja svakog dijaloga.

a ako se ne varam, provala, odnosno otkrivanje IP adrese je moguce i ako chatu pristupas i preko sajta, kao i na mnoge druge nacine. ali svakako da to nije ni blizu saznavanju bilo cije kucne adrese, imena i prezimena i drugih licnih podataka. tako da i ja ostajem pristalica cinjenice da se radi o osobi koja te zna i koja hoce na ovaj nacin da te samo malo cima.

p.s. jedan moj bivsi lokalni provajder je imao opciju da, kada se ulogujes na webmail sa pogresnom lozinkom, da ti izbaci poruku IME I PREZIME,... uneo si pogresnu lozinku ili tako nesto :)
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by group
koliko se ja razumem u doticnu tematiku, ili jos bolje u igru reci "tvoja" uvek pripada tebi i nikome vise. a trenutno tvoja pripada trenutno tebi.
To sve zavisi od provajdera. Kod nekih to jeste slucaj, jer se tebi ili tvojoj lokalnoj mrezi (npr. svim uredjajima zakacenim na tvom ruteru) dodeljuje 1 IP adresa.

Medjutim, postoje i provajderi koji nisu zakupili veliki opseg IP adresa, te nemaju luksuz da ih razbacuju tek tako, vec odredjenim grupama korisnika dodele istu IP adresu, gde radi NAT mehanizam. Na primer, kod prethodnog provajdera, korisnici tog provajdera iz cele moje zgrade (od 8 spratova) imali su istu IP adresu, jer smo se svi kacili na isti uredjaj na vrhu zgrade...
Originally posted by group
neko je doticnog uplasenog decka u jednom od postova pitao da li koristi mIRC? pa nije vazno da li ga on koristi, vec ona druga osoba sa kojom se kucka, jer novije verzije mIRC-a imaju opciju snimanja svakog dijaloga.
Ne koristim mIRC vec vise od 5 godina, ali cini mi se da je mnogo ranije postojala mogucnost logovanja razgovora, samo ju je trebalo ukljuciti. ;)
Korisnikov avatar
By group
ok, to sto tvrdis da nekoliko korisnika iz iste zgrade, ili koliko vec njih, najcesce sa iste bazne stanice da imaju iste javne IP adrese, toga sam i sam bio sverstan, jer se i kod mog doskorasnjeg provajdera to desavalo,... samo sto nije bio slucaj sa jednom zgradom, vec sa pola grada :) (posto nisam iz bg). tako da sam npr, ja sa kucnog private kompa pristipao netu sa istom IP adresom, koju je koristilo preko 50 kompova iz firme u kojoj radim,... (za sta znam provereno) a sigurno je bilo daleko vise korisnika od nas 51 ili koliko vec, sa tom jednom jedinom IP adresom. i naglasavam da se radilo o dve ili cak tri bazne stanice, a ne samo o jednoj...

oko ovog drugog detalja - nije bitno kako ti pristupas irc serveru, vec kako pristupa onaj sa kojim se ti kuckas, ili bilo ko drugi ko zeli da dodje do tvoje IP adrese, ili nekih drugih, povezanih podataka,...

na brzinu kratko, a andam se i koliko-toliko jasno, hehe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!