Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Dirrty
Jedina pozitivna stvar, su fotke bliskih ljudi koje u životu video nisam... ili neke fotke na kojima sam i ja, a ne bih smeo lično da ih postavim, jer sam ispao odvratno!
Originally posted by Danteja tebe volim
Fejsbuk i služi za to. To je sredstvo pomoću koga će fotografije vas, za koje niste ni znali da postoje (bolje bi i bilo da ne postoje) svim vašim "prijateljima", a bogami i "prijateljima vaših prijatelja" biti stavljene na uvid i mogućnost kopiranja, umnožavanja i reprodukcije. Kao da nije dovoljno što se većina rukovodi mišlju da je jedini kriterijum za objavljivanje fotografija to da su oni sami dobro ispali, nebitno što ste u pozadini vi - razroki od pijanstva, ispovraćani, sa spuštenim pantalonama, džointom u ustima, vatate se sa nekim ko nije vaš momak/devojka, morate biti još i tagovani da bi sve to lepo ušlo u javnu riznicu vašeg debilizma, na vašem profilu, radi olakšanog pristupa zainteresovanima, kao u primeru:
- Da l' si ti normalna, šta si me tagovala kako spavam u čučavcu, ujna mi je frend, jebo te, i pola firme...
- hehe, šta fali, baš je ludo, vidi kako sam dobro ispala, ličim na Anđu!
- ma jebi se, znaš, tagovi ti smrde nečovještvom
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Dante
tagovi ti smrde nečovještvom
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!