Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedina pozitivna stvar, su fotke bliskih ljudi koje u životu video nisam... ili neke fotke na kojima sam i ja, a ne bih smeo lično da ih postavim, jer sam ispao odvratno!
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Dirrty

Jedina pozitivna stvar, su fotke bliskih ljudi koje u životu video nisam... ili neke fotke na kojima sam i ja, a ne bih smeo lično da ih postavim, jer sam ispao odvratno!
:hyper: :veverica:
By Speculum Columbae
Fejsbuk i služi za to. To je sredstvo pomoću koga će fotografije vas, za koje niste ni znali da postoje (bolje bi i bilo da ne postoje) svim vašim "prijateljima", a bogami i "prijateljima vaših prijatelja" biti stavljene na uvid i mogućnost kopiranja, umnožavanja i reprodukcije. Kao da nije dovoljno što se većina rukovodi mišlju da je jedini kriterijum za objavljivanje fotografija to da su oni sami dobro ispali, nebitno što ste u pozadini vi - razroki od pijanstva, ispovraćani, sa spuštenim pantalonama, džointom u ustima, vatate se sa nekim ko nije vaš momak/devojka, morate biti još i tagovani da bi sve to lepo ušlo u javnu riznicu vašeg debilizma, na vašem profilu, radi olakšanog pristupa zainteresovanima, kao u primeru:

- Da l' si ti normalna, šta si me tagovala kako spavam u čučavcu, ujna mi je frend, jebo te, i pola firme...
- hehe, šta fali, baš je ludo, vidi kako sam dobro ispala, ličim na Anđu!
- ma jebi se, znaš, tagovi ti smrde nečovještvom
Korisnikov avatar
By Dirrty
L O L!

Ma... boli me dupe šta će drugi da misle, bitno mi je da se meni dopada kako sam ispao na fotkama.

Ionako mi seva dupe na profilu, na koji ću verovatno uskoro nakačiti i majku i brata.
Blam me za njih...

Ali stavio sam u interests i photography... kao da ispadne da je umetnost!
By LeDeNa_
:lol:

samo nemoj taj avatar staviti u slucaju familija da te nadje :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Stavio sam.
Ali u music mi piše Christina Aguilera i Pop, tako da je i to razumljivo.
Uglavnom, za sve postoji objašnjenje.
Kao što rekoh, boli me guza... ali da ne blamiram (previše) meni drage osobe.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Dante

Fejsbuk i služi za to. To je sredstvo pomoću koga će fotografije vas, za koje niste ni znali da postoje (bolje bi i bilo da ne postoje) svim vašim "prijateljima", a bogami i "prijateljima vaših prijatelja" biti stavljene na uvid i mogućnost kopiranja, umnožavanja i reprodukcije. Kao da nije dovoljno što se većina rukovodi mišlju da je jedini kriterijum za objavljivanje fotografija to da su oni sami dobro ispali, nebitno što ste u pozadini vi - razroki od pijanstva, ispovraćani, sa spuštenim pantalonama, džointom u ustima, vatate se sa nekim ko nije vaš momak/devojka, morate biti još i tagovani da bi sve to lepo ušlo u javnu riznicu vašeg debilizma, na vašem profilu, radi olakšanog pristupa zainteresovanima, kao u primeru:

- Da l' si ti normalna, šta si me tagovala kako spavam u čučavcu, ujna mi je frend, jebo te, i pola firme...
- hehe, šta fali, baš je ludo, vidi kako sam dobro ispala, ličim na Anđu!
- ma jebi se, znaš, tagovi ti smrde nečovještvom
ja tebe volim :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!