Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
mislim da ti je najbolje da uradis format c: particije i ponovo instaliras windows :)
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Null

stisnem sleep dugme na tastaturi kao i uvek i on umesto da spava dok ga ne upalim, posle nekog vremena budi se i posle 10ak min opet sleepuje iz čsta mira. jel to neki virus ili nešto do sedmice ili imam demona u sobi?
- Imaš li kakav aktivan scheduled task?
- Ako imaš laserskog miša, i najmanji pokret nekad upali računar.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by bern
Originally posted by Null

stisnem sleep dugme na tastaturi kao i uvek i on umesto da spava dok ga ne upalim, posle nekog vremena budi se i posle 10ak min opet sleepuje iz čsta mira. jel to neki virus ili nešto do sedmice ili imam demona u sobi?
- Imaš li kakav aktivan scheduled task?
- Ako imaš laserskog miša, i najmanji pokret nekad upali računar.
hvala, rešen problem :D tj. navikao sam se na demona :gettingalong:

NEW PROBLEM :drama:

jel ima negde tačan i često ažuriran spisak update-ova koje treba izbegavati kako mi se ne bi pojavilo ono 'this copy of windows is not genuine'?
Korisnikov avatar
By deran
a ovo za sleep-kako ti je konektovanje podešeno-meni autokonekcija uključi komp... :kokice:

(mislim,ovde kiša pada kao sumanuta,sve puca od gromova,pa ja eto malo tako... :D )
Korisnikov avatar
By Berserker
Ljudi ja imam problem sa zvukom na W7 - jednostavno ga nema :eureka:
Pritom sam nakon toga instalirao drajvere za M2N-SLI ploču kao i C Media 6501 drajver (za XP oba).
Ali i dalje ništa.

Molim brzi odgovor :)
I unapred zahvaljujem :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Pokušao sam i System Restore, čak sam se prebacioo i na XP64 da vidim jel na tom OSu sve u redu, ali i dalje isto.
Korisnikov avatar
By Berserker
Nažalost, ni to ne pomaže.

Ja sam deinstalirao avast 5 i vratio se na 4.8 i onda je uradio Boot Scan ali onda kad nije bio apdejtovan i nije našao ništa od virusa.

Dakle, pošto drajver ne pomaže, da li da uradim ponovo boot scan sa apdejtom?

Napominjem! - da mi je zvuk radio normalno nedelju dana od instaliranja W7... i da je nestao juče.

Ja sumnjam da je u pitanju ili žešći virus ili je možda riknula zvučna (integrisana - btw jel moguće da rikne na ploči samo ona )
Korisnikov avatar
By andjela
moze da rikne naravno, to je chip kao i sve ostalo na ploci

sigurno nisi slucajno mutirao? da li se nesto menjalo u sistemu pre nego sto je nestao zvuk? sta si instalirao?
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa postojao je kritikal apdejt za win7, medjutim
uradio sam sistem ristor i vratio ga na vreme
pre tog apdejta, ali se zvuk nije vratio.
Korisnikov avatar
By CareBear
Znaci ne radi ni na XPu ni na sedmici? Ako je tako jesi probao da udzekas druge slusalice/zvucnike ili da sadasnje nakacis na drugi izvor zvuka?

Integrusa je vrlo lako mogla da rikne ako si nepazljivo radio OC ili ako imas vrlo nestabilan napon.

Jesi probao da skoknes do BIOSa da vidis da se nije volsebno iskljucila integrisana periferija?
Korisnikov avatar
By Berserker
Nije isključena periferija, zvučnici rade.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ehh... Pokusacu da objasnim moj problem... :sigh:

Imam jedan HD sa kojeg ne mogu da skinem podatke. Nema ih mnogo, nekih 20ak GB (muzika & slike, uglavnom).
Fora je u tome da mi je crkao stari komp, a novi komp je novi pa stari HD ne moze da se procita na njemu.
Odnosno, ne moze na onaj jedini nacin koji ja znam- izvadis hd, ubacis hd. Ne moze, jer je ovaj premator i ne poklapa se sa novim kompom. Cinjenica je da je taj hd pun virusa, ali je mogao da se pokrene. Sve dok mi nije crklo napajanje na starom i to je bilo to... :lood: Ne znam vise sta pisem...........

Dakle- Postoji li neki nacin da ja to sama sredim?
Ako ne postoji- Znate li za neko strucnije lice koje to moze?
Po mogucnosti NS i okolina. U krajnjoj opciji moze Bg, Zg, NY, samo da to resim...

p.s. Jos ako je moguce da ta osoba bude dovoljno profesionalna, pa da se ne ponese necasno prema slikama devojke i mene :lukavi:

I tako :bubbles:
Korisnikov avatar
By Berserker
Eve još problema
NA testiranju zvuka oglašavaju se samo zadnji zvučnici, dok se ništa ne čuje pri korišćenju kompa (Win7 / XP, Winamp, igrice...)
Takođe se svi zvučnici čuju kad se prikljujuči na njih MP3 - što znači da su zvučnici OK.

http://i402.photobucket.com/albums/pp109/dufkee/snd.jpg

Ja ne znam šta da radim.
Pobrisao sam sve viruse... ovo ono...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam imao problem na Win 7 jer je pogrešno dodelio izlaze sa matične odgovarajućim zvučnicima, pa sam u programu sam podešavao gde je REAR L/F, gde SUB/CENTER i tako to. Dok to nisam uradio ništa mi nije radilo, potpuna tišina :)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Kiborg

Ja sam imao problem na Win 7 jer je pogrešno dodelio izlaze sa matične odgovarajućim zvučnicima, pa sam u programu sam podešavao gde je REAR L/F, gde SUB/CENTER i tako to. Dok to nisam uradio ništa mi nije radilo, potpuna tišina :)
Cimentaaaaaaaa :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Šic.
I dalje imam jaču grafičku od tebe :P
Monitor i da ne spominjem :lol: /CRT u 21. veku, UŽAS!!!!/
Korisnikov avatar
By mitrandir
Grafička ti je jača još malo. A pomeni moj procesor, matičnu :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Neću :P

I nemoj da oftopičkariš mitra, nije kulturno.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by PlasticBrain

Ehh... Pokusacu da objasnim moj problem... :sigh:

Imam jedan HD sa kojeg ne mogu da skinem podatke. Nema ih mnogo, nekih 20ak GB (muzika & slike, uglavnom).
Fora je u tome da mi je crkao stari komp, a novi komp je novi pa stari HD ne moze da se procita na njemu.
Odnosno, ne moze na onaj jedini nacin koji ja znam- izvadis hd, ubacis hd. Ne moze, jer je ovaj premator i ne poklapa se sa novim kompom. Cinjenica je da je taj hd pun virusa, ali je mogao da se pokrene. Sve dok mi nije crklo napajanje na starom i to je bilo to... :lood: Ne znam vise sta pisem...........

Dakle- Postoji li neki nacin da ja to sama sredim?
Ako ne postoji- Znate li za neko strucnije lice koje to moze?
Po mogucnosti NS i okolina. U krajnjoj opciji moze Bg, Zg, NY, samo da to resim...

p.s. Jos ako je moguce da ta osoba bude dovoljno profesionalna, pa da se ne ponese necasno prema slikama devojke i mene :lukavi:

I tako :bubbles:
koliko god da je nov taj kompjuter mozes na njeg zakaciti stari hard disk. pretpostavljam da je hard IDE tj ima onaj siroki kabl. takav kabl spojis na maticnu plocu (pogledaj uputstvo od maticne da vidis gde se konektor za taj siroki kabl nalazi) spojis kabl jedan kraj u plocu a drugi kraj u hard disk tako da crvena linija bude ka onom konektoru za napajanje hard diska (ima 4 debele zice) u taj konektor na hardu zakacis kabl za napajanje (molex ima cetiri rupe i raspored zica zuta crna crna crvena) tako da crveni kabl bude ka crvenoj linij od onog sirokog kabla (jedino tako i moze da se utakne)
to naravno radis dok je kompjuter ugasen
upalis kompjuter i udjes u bios pritiskajuci Del cim ga upalis, ako je novi komp po defaultu je IDE chip disabled, pa bi trebalo da ga enablujes opet, pregledaj uputstvo od maticne ploce gde se to nalazi u meni biosa (trazi IDE hard disk ili tako nesto)

ako ti je to previse javi se na pm, pa se mozemo dogovoriti da doneses kuciste i hard da prebacimo
Korisnikov avatar
By Madonna
sorry što upadam sa glupavim pitanjem ali,, jesam li ja lud ili je google chrome imao u start meniju onu strelicu sa strane poput IE i kad je kliknem otvori opciju da odem na hrom i na incognito prozor? pošto je sad nema :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Rei
Joj Null smejem se naglas, zbog avatara :rotflmao:

Elem Chrome nije imao tu prechicu u start meniju, makar je ja nemam a brisao sigurno nisam, ali mozhesh da je napravish, napravi novi shortcut, klikni desnim i idi na properties, pa u Target deo iza chrome.exe dodaj jedno prazno mesto pa dodaj -incognito

Unless ja nisam skontao shta ti zapravo hocehs, jer mi nije jasan ovaj deo sa stelicama ... :S

Edit: ahaaa ne pod all programs nego recently used programs :eureka: da, ima strelicu :giggle:

mad' meni nije jasno kako windows slazhe tu listu pa je i ne koristim jer nikad nema nishta korisno u njoj
Korisnikov avatar
By Madonna
i ja sam se smejao :giggle: pa da, ima strelicu, imam je na kompu al na lapu je nestala :sigh: a ne znam zašto, koji mu je k. ma ne mora biti recenly used programs nego je meni pinovan u start meni. i opet nema :sigh:
Korisnikov avatar
By Rei
Rofl :) ne znam, probaj da unpinujesh pa pinujesh ponovo
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by andjela

koliko god da je nov taj kompjuter mozes na njeg zakaciti stari hard disk. pretpostavljam da je hard IDE tj ima onaj siroki kabl. takav kabl spojis na maticnu plocu (pogledaj uputstvo od maticne da vidis gde se konektor za taj siroki kabl nalazi) spojis kabl jedan kraj u plocu a drugi kraj u hard disk tako da crvena linija bude ka onom konektoru za napajanje hard diska (ima 4 debele zice) u taj konektor na hardu zakacis kabl za napajanje (molex ima cetiri rupe i raspored zica zuta crna crna crvena) tako da crveni kabl bude ka crvenoj linij od onog sirokog kabla (jedino tako i moze da se utakne)
to naravno radis dok je kompjuter ugasen
upalis kompjuter i udjes u bios pritiskajuci Del cim ga upalis, ako je novi komp po defaultu je IDE chip disabled, pa bi trebalo da ga enablujes opet, pregledaj uputstvo od maticne ploce gde se to nalazi u meni biosa (trazi IDE hard disk ili tako nesto)

ako ti je to previse javi se na pm, pa se mozemo dogovoriti da doneses kuciste i hard da prebacimo
Ja cu pokusati ovo napraviti, pa cu videti da li razumem sve u potpunosti.

Hvala na pomoci :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deran

evo samo danas šta je sve bilo... :rotflmao:

nekakav blue screen je uzrok,povod,šta li...
Reci ti meni, jesu ti win7 oriđiđi? Nisam neki snob koji mora imati originale, do prije pola godine ni sam nisam imao niđe originalan OS, ali otkad sam na PC i laptopu stavio original XP na jednom i Vistu na drugom nemam skoro pa nikakavih problemma.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
blueeeeee screeeeeeeeeeen mi se pojavljuje sve cheshce :ozbiljan:

toliko kratko traje da ne stignem da prochitam o chemu se radi.... i onda se restartuje komp....

shta chiniti??
Korisnikov avatar
By CareBear
Jel ti se to desava kad radis neke zahtevne stvari ili random?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!