Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Kragi

na kraju je bilo da cemo blentavo savrsena i ja i josh neki da idemo na kafu bez tebe :njanjanja:

:pucaodsmeha:
e, krangi, guess what?
idem i ja na pivo kroz pola sata bez vas .!.

nema drapanja za s'su!

mene, zapravo, ti folderi kopkaju *geekwannabe*
hahahaha
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ :up:

Ali ja sam obrisao comodo jer mi je blockovao gameguard. U svakom slucaju, taj par je odlicna zastita :blenta:
By Swanheart
instalirala nod32
e sad kol`ko je to dobro nem` pojma
:debilsampasta:
Korisnikov avatar
By horus.
pay ver. mega dobra, a free je just dobra... :hvala:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Free verzija je običan antivirus, dok je premium i malware guard, ima prednost na serverima pri updateu i nema onu jednu jedinu reklamu koja se jednom dnevno pojavi i kaže ti da instaliraš premium. Što se samog antivirus dela programa tiče, identični su (koliko znam).

Što se NOD-a tiče, nisam ga koristila nekoliko godina (od kad su free av-ovi postali dobri), tako da nemam ideju kakav je sada. Kontam da je stanje kao što je i bilo - kupljena verzija je verovano av najbolji na tržištu, a crackovana verzija šuplja i nesigurna.
Korisnikov avatar
By andjela
pa sto bi onda iko na ovom svetu placao godisnje licencu za avira antivirus ako je free verzija ista kao i premium :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ima dodatne opcije. Premium i Security Suite su paketi alata, dok je free samo av. Plaćaju oni koji koriste i mail scanner (skidaju mail preko outlooka i sličnih programa), malware guard, ad-block, firewall, parentl control i sliče stvarčice, a neće da se cimaju i traže pojedinačne free programčiće.
Nikog ne silim bilo šta da koristi, samo sam dala predlog kombinacije koja mene služi odlično već par godina. Komp mi je online skoro pa 24/7 (gasim ga povremeno) i sa onom gore kombinacijom nikada nikakvih problema nisam imala.
Korisnikov avatar
By andjela
ok. samo kazem :)
radim kao sistem administrator i znam kako rade te free varijante antivirus programa :)
Korisnikov avatar
By Rei
Ehh, gde se Nod-u nalaze podeshavanja za blokiranje web adresa. Kopam, kopam, i ne mogu da nadjem... A blokira mi adresu sa shiframa za update :D
Korisnikov avatar
By andjela
u setup > web access protiecton ubacis linkove u exclude listu

a mozes na trenutak da iskljucis web protection odes na sajt copy/paste pa ukljucis
Korisnikov avatar
By Rei
Odlichno, sredio, thanks :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!