Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
ne,imam vistu. pokusala sam i upgrade i cistu instalaciju. ni jedno ne moze. krene da instalira,ali kad krene da kopira neke fajllove pojavi se error s objasnjenjem da nisu pronadjeni izvesni fajlovi.
Korisnikov avatar
By bothways
Onda ti mozda ne valja disk sa sedmicom? :eureka:
Korisnikov avatar
By KiWi
da, disk sigurno nije dobar ... :D
Korisnikov avatar
By maka
mora da valja,drugarica je s istog tog vrlo lako instalirala sedmicu. ali njen komp je bolji,kapiram da je u tome fora :eureka:
Korisnikov avatar
By blabla54380
imam 28 pitanja, al prvo cu osmo.

8. pitanje vezano za taskbar. ranije sam navikao da mi pored start menija na taskbaru budu 3 ikonice. desktop, firefox i digitron.

jel moze nekako da se namesti opet ta fora, posto kad pinujem firefox on otvori taj, a ja da bi otvorio drugi firefox mora da idem na standardnu ikonicu a ne preko te sa taskbara.

1. i jel moze show desktop ikonica da se premesti negde (pored starta).

2. najvaznije pitanje: zasto sad msn na taskbaru ne moze da bude medju onim notify ikonicama, nego mora da mi bleji na taskbaru rasiren. jel moze to da se montira?:)
Korisnikov avatar
By Rei
8. Klikni na ikonicu srednjim dugmetom misha da bi otvorio novi prozor, mozhe takodje i shift + left click.
Ako ti ipak ne odgovara nijedno mozhe da se vrati quick launch, pogledaj ovde.

1. Ako budesh mislio da budzish ovaj quick launch, mislim da cesh moci da napravish ikonicu kao za XP (ili Vistu): klik

2. Dunno ne koristim MSN, ali pokushaj da ga pokrenesh u compatibility modu za Vistu/XP.

29. ???

34. Profit!
Korisnikov avatar
By blabla54380
hvala rei, namestio.
jos ovo za msn da vidim kako, pravi mi pometnju u organizaciji :)
Korisnikov avatar
By Rei
Desni klik na ikonicu, pa properties, pa compatibility tab .. Ako je to ptoblem?
Meni se Pidgin tako malo chudno ponashao pa sam ga namestio na Vista compatibility i sada radi super.
Korisnikov avatar
By Rei
Np. Sad je ok? I must know!
Korisnikov avatar
By bu
nije los..previse nasminkan..dosta programa ne moze da radi sa novom 7-icom
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bu

nije los..previse nasminkan..dosta programa ne moze da radi sa novom 7-icom
Meni do sada jedino Cinema 4D R 11.5 nije htela da se instalira ... Sve ostalo šljaka dobro, čak bolje nego na Visti Ultimate.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Instalirao sam sedmicu, ali nema zvuka!

Jel zna neko o cemu se radi?

Nije stvar u mikserima, komp reaguje kao da ima zvuka, samo sto nista ne izlazi!?
Korisnikov avatar
By andjela
a instalirani su drajveri za zvucnu?
Korisnikov avatar
By antibiotic
sprinter, ima lap top, ne reaguje ni sa zvucnicima ni bez...

Andjela, bice da je to problem!

Kako se instalita drajver za zvucnu?!
Korisnikov avatar
By CareBear
@antibiotic: Ako su predhodna dva TRUE, deni klik na zvucnik u trayu > Playback Devices, pa vidi da li ti je dobro postavljen default uredjaj za reprodukciju.
Korisnikov avatar
By andjela
ako ti windows nije sam instalirao drajvere za zvucnu onda moras naci na sajtu proizvodjaca maticne ploce (ako je integrisana zvucna) ili zvucne kartice (ako nije integrisana) drajvere za windows 7.

znas li koja ti je maticna ploca?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne znam koja mi je maticna ploca niti sta to znaci :(

Pokusao sam da skinem neke drajbere, ali mi svi traze registraciju koja kosta.

Ova sedmica mi je piratska tako da ne znam koliko da se oslonim na proizvodjaca i njihov sajt...
Korisnikov avatar
By andjela
drajveri su free.

skini ovo http://www.lavalys.com:8081/beta/everes ... l5kgrd.zip
otpakuj u neki folder iz tog foldera pokreni everest.exe izaberi sa lev strane motherboard (ako je engleski) ili maticnu plocu ako je srpski jezik pa opet maticnu plocu pa napisi ovde sta pise koji je model

skroz dole u tom vecem prozoru bi trebalo da se pojave linkovi za download drajvera
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by andjela

drajveri su free.

skini ovo http://www.lavalys.com:8081/beta/everes ... l5kgrd.zip
otpakuj u neki folder iz tog foldera pokreni everest.exe izaberi sa lev strane motherboard (ako je engleski) ili maticnu plocu ako je srpski jezik pa opet maticnu plocu pa napisi ovde sta pise koji je model

skroz dole u tom vecem prozoru bi trebalo da se pojave linkovi za download drajvera
uh uspeo sam da instaliram jedan drajver i zvuk mi proradio!

medjutim kad sam aktivirao media player zvuk je ponovo nestao! (ako je to zbog toga) :(

Naziv maticne ploce mi je Asus A6000Jc Series Notebook
Imam i ID , ali to valjda ne bi trebao da stavljam ovde...

Tamo dole gde pise nadogradnja drajvera (prozor koji se otvorio posto sam aktivirao everest.exe) - stoji link. Mejdutim tamo posle skeniranja traze da se plati.
Korisnikov avatar
By andjela
asus a6000jc mi izbacuje u google nesto u vezi sa memorijom za laptop.
koji je to laptop u pitanju?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!