Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nema više šifri i čekanja, fajlovi su do 200 mb, a brzina veze je ograničena na 500 kbs. to sve za free korisnike.
Korisnikov avatar
By bigirl
Oduvek sam se pitala kako je moguće da neko ne govori engleski... :puzzle: Zbg, okruženi smo engleskim (američkim): filmovi, serije, internet...
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by 2Q2Bstr8
nema više šifri i čekanja, fajlovi su do 200 mb, a brzina veze je ograničena na 500 kbs. to sve za free korisnike.
500kbps sramota...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
s obzirom da se preko rapida uglavnom širi piraterija, ne bih se složio.
Korisnikov avatar
By andjela
kako mislis?

sta ogranicavaju na tako mali bandwith? samo ce odbiti korisnike da up/down sa rapida.

zato lepo private torrent trackers i imas full speed.

ti to pokusavas da mi kazes da si protiv piraterije i da imas na svom racunaru sve legalno :)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by bigirl
Oduvek sam se pitala kako je moguće da neko ne govori engleski... :puzzle: Zbg, okruženi smo engleskim (američkim): filmovi, serije, internet...
Pa lahko :pogledaj mi godište:roflmao: A u školi sam jaaaako davno učio nemački:crveni:

@2Q2Bstr8-Vrlo fala :sesir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa em skidaš za džaba nelegalne sadržaje, em bi još neograničen protok. pa tom logikom sramota je onda i što Telekom naplaćuje ADSL uslugu, ne? :eya:
Korisnikov avatar
By andjela
ne skidas za dzabe (placas taj protok svom provajderu), a i to nisu oni stavili vec neko drugi, ti, ja... oni samo daju svoj prostor i to naplate preko premium accounta.

po tvojoj logici zasto telekom naplacuje adsl, ako ogranicava protok?
Korisnikov avatar
By iJazz
@andjela: Siguran sam da ovo već znaš, ali hajde :) ...

Dakle, oni tebi daju prostor i protok za džabe. Neko to mora plaća (jedan deo verovatno ide preko reklama). Rešenje je ili da čekaš određeni period pre skidanja, da ne bi non-stop skidala neograničenom brzinom, ili da ti limitiraju protok uz ukidanje čekanja. Verovatno im se neisplati da daju non-stop neograničen protok ;) .

Ako nekog mrzi da čeka da se sporije skine, onda može da plati pretplatu, ili da traži druge izvore...
Korisnikov avatar
By andjela
pa naravno... drugi izbori :)

mada moze se rsaccount uplatiti i sa kradenim brojem kreditne kartice, pa skidaj dok ne provale :D
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by andjela
pa naravno... drugi izbori :)
It's your right to choose. Mada, to ne mora da predstavlja i prognozu da će se svi korisnici odliti. Vreme će pokazati :) .
mada moze se rsaccount uplatiti i sa kradenim brojem kreditne kartice, pa skidaj dok ne provale :D
Daš mi broj kreditne kartice da iskoristim na par sajtova na internetu? Taman mi treba pretplata za vladstudio :sweet: ...
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by andjela
sta ti treba sa vladstudio :)
Legalno preuzeti widescreen wallpaperi. Sad, pošto sumnjam da registracija uključuje dozvolu za dalje širenje, verujem da bih morao da posedujem svoj nalog :sweet: . Legalno napravljen. Nekradenom karticom. Anyway, offtopic :) ...
Korisnikov avatar
By andjela
neki posebni wallpaperi?

posalj mi na pm nazive
Korisnikov avatar
By iJazz
You missed the point :) . Verujem da bih mogao da ih nabavim nekim *khm* putevima, ali neću. Nije mi ni palo na pamet da pokušam. Taj čovek ih sve crta, od toga i zarađuje. Osećao bih se glupo ako bih sad skinuo wallpaper i koristio ga. So, dok ne budem imao karticu kojom mogu da platim pretplatu na sajtu, neću imati widescreeen, hi-quality wallpapere sa vladstudija :) .
Korisnikov avatar
By andjela
ma ok, znam lika koji ima account tamo, pa reci koje bi hteo da mi on posalje.... a ja tebi :)
Korisnikov avatar
By iJazz
To je isto ono što želim da izbegnem :) . Ne verujem da se registrovanjem dobija dozvola za redistribuciju. Hvala na ponudi, ali ću da sačekam svoj nalog :) .
Korisnikov avatar
By iJazz
Ja. Ne osećam da je ispravno da uradim to :) ...
Korisnikov avatar
By andjela
.... ok, vidim da si tvrdoglaviji od mene... necemo vise o vladstudiu :)
Korisnikov avatar
By Berserker
SMANJEN PROTOK ZA FREE USERE...
NE VISHE OD REALNIH 50 KB/s
Korisnikov avatar
By Berserker
Meni je maximalno radio do pre nekih 15, 20 dana [112KB/s], ako se ne varam...
Korisnikov avatar
By bigirl
Kako je bilo lepo skidati i sa tih 50, 60... A ne ovo sada...

bla bla bla
Also, we are able to allocate bandwith to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.
bla bla bla

Ceo dan me jebu sa od 20-30...
Korisnikov avatar
By reveal
Meni je uvece oko 25 KBps, dok mi je preko dana 50 - 53 KBps... tako da skidam uglavnom preko dana...
Korisnikov avatar
By decko
Ja sam provalio da ide brze ujutru i posle ponoci :cekam:
Korisnikov avatar
By decko
Sad skidam neki jebeni fajl i nece preko 30 pa ni da ga jebem :pljuje:

Nadam se da ce za dva sata krenuti full speed kao i sinoc :molise:
Korisnikov avatar
By reveal
Meni je sada trenutno 23.3 KBps.... :domino:
Lakse mi je jer nisam jedina :lol:
Korisnikov avatar
By decko
Nisi, nisi :lol:

A jel ovo trenutno ili da se navikavamo? :bic: :iskolacen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!