Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa sta znam, po nedelju dana... Uglavnom ga ugasim ukoliko idem negdje na dan-dva, ili ako izlazim u grad i ne planiram da se vracam rano...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
:qqlele: :qqlele: :qqlele:

Ja sam mislila da ja preterujem kada mi je upaljen po 20h, plus ga ja restartujem (mukica), da se ne daj Boze ne desi nesto mojoj bebici, a vi ljudi po mes dana ne gasite komp.. Ajme meni.. :wow:
Korisnikov avatar
By bothways
Ma nece se racunar umoriti. On samo za jednu sekundu izvrsi na milijarde nekih tamo instrukcija, pa izracunajte koliko mu treba za samo nekoliko sati. Ako se posle toga ne umori, nikad nece :)
Korisnikov avatar
By andjela
racunar je napravljen da radi, a ne da bude ugasen. recimo hard diskovima vise smeta stalno paljenje i gasenje nego kontinualni rad od nekoliko meseci.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ama neka je i sve tako kako tvrdite, ja ipak ne bih mogla od brige da se smirim, kada bih ostavila ukljucen kompjuter i izasla iz kuce.
Sta ako neki zhinor pocne da se topi i gori, pa dodje do eksplozije ?!
Ne, opet kazem, svu elektriku pod obavezno iskljucujem iz struje kad izlazim, pa neka je racunar sto puta napravljen da radi, a ne da bude ugasen. I neka hard diskovima sto puta vise smeta stalno paljenje i gasenje nego kontinuirani rad od nekoliko meseci.
:elektro:
Ali sad sam ipak od vas saznala nesto novo. Racunaru " godi " da bude ukljucen, pa ga ubuduce necu iskljucivati tako cesto.
Do sada sam ga iskljucivala posle svakog rada na njemu, pa makar to trajalo i svega 15 minuta. Racunala sam da je to isto kao i sa , recimo, peglom ili stednjakom. Kad skuvas kafu, iskljucis ringlu.
Sad vidim da nije.
:)
Hvala vam na prosvetljenju.
By iWanna
Originally posted by iWanna
Katastrofa.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Racunar bas dugo i znam da mu to ne smeta, sto kaze andjela hard diskovima vise smeta stalno paljenje.

Laptop najvise tri dana.

Sada me zanima, da ne otvaram novu temu, koliko dugo sme laptop da ostane ukljucen?
Korisnikov avatar
By andjela
pa ako nista ne radi, koliko god hoces :)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Hvala andjela, a kada skida nesto s neta, npr. ukljucen torent?
Korisnikov avatar
By andjela
nema problema nikakvog, samo da je ukljucen u struju (baterija se brzo istorsi)
Korisnikov avatar
By Val
Mislim da ga za 4 godine nisam gasila vishe od 20 puta.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by andjela
pa ako nista ne radi, koliko god hoces :)
Od tada. :)

Znaci nekih 22-23dana, samo ga restartujem kada zatreba posle neke instalacije.
Korisnikov avatar
By topsecret
Komp je u proseku "on" nedelju dana nakon cega ga uglavnom restartujem ili ugasim na ne vise od par sati.
By fazza
Od kad sam na kablovskom netu, a tome ima neke 3 godine, ne gasim ga nikako, jerbo stalno neshto skidam i odrzhavam ratio na privatnim trackerima, pa nema vremena za odmor. :kafa: Restartujem ga onda kada je to neophodno.

Ne znam precizno o kojim ciframa se radi, niti sam ikada vodio evidenciju o tome, u svakom sluchaju, ugashen je onda kada, na njegovu srecu, nestane struja a UPS ga uspava. :)

U pochetku mi je smetao shum koji ispushta, a stvarno su mi kuleri extra tihi, i nisam mogao da podnesem to da mi radi chitavu noc, bilo mi je zhao :D , medjutim, s vremenom sam se navikao i sada mi je chudno kada nishta ne chujem. Pomislim, ili je nestalo struje ili je crklo napajanje. :lol:

Bash pre neki dan se probudim, ne chujem nishta i pomislim - verovatno nije bilo struje. Raspitam se kod mojih da li je nestajala struja, kazhu nije. Hmmm...ukljuchim ga ja, sve shljaka, pogledam u APC-ov log, tamo nije zabelezhen "blackout" odnosno nestanak struje. Zashto se ugasio, kako i kada, nemam pojma. U svakom sluchaju, odmorio se lechka, ukljuchio sam ga "tek" u 3 po podne. :D
Korisnikov avatar
By Minie
Nikad duze od 24h.
ne bi mogla da podnesem njegov "zvuk" duze.
nekad ostane malo duze na sleep, ali 24 h je granica.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by fazza
kada nishta ne chujem. Pomislim, ili je nestalo struje ili je crklo napajanje. :lol:
:lol:

Evo ja sam mu danas dao par sati pauze.

Za to vreme sam ga detaljno ocistio od prasine. :)
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Ja ga gasim samo kad idem na godisnji odmor.. :) Tako sam se navikao na "slatko zujanje" po noci da ne mogu nikako da zaspim kad ga iskljucim hehe...
By fazza
Originally posted by LordOfSex
Originally posted by fazza
kada nishta ne chujem. Pomislim, ili je nestalo struje ili je crklo napajanje. :lol:
:lol:

Evo ja sam mu danas dao par sati pauze.

Za to vreme sam ga detaljno ocistio od prasine. :)
I moj se odmarao sinoc od 03 do danas po podne, jerbo su mi iskljuchili net poshto nisam platio poslednji rachun, malo sam se inatio. :D :rafal:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by but_thats_not_Artistic
Ja ga gasim samo kad idem na godisnji odmor.. :) Tako sam se navikao na "slatko zujanje" po noci da ne mogu nikako da zaspim kad ga iskljucim hehe...
a ne ne ne... godisnji odmor je odlicno vreme za seedovanje. tada se popravlja ratio na privatnim torrent trackerima :)
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
[/quote]
a ne ne ne... godisnji odmor je odlicno vreme za seedovanje. tada se popravlja ratio na privatnim torrent trackerima :)
[/quote]

Hahaha... :up:
Korisnikov avatar
By Draco
Znala sam jednu devojku koja svoj komp nije gasila nikada, znam i svoju devojku :lol: koja svoj komp gasi samo kad mora..

Ja svoj komp gasim svaki put kad zavrsim sa radom na njemu jer ne zelim da ga akam da radi ako ne mora a takodje nema potrebe ni da se izivljivam sa strujom.

Tako da bi odgovor bio nekih 30ak sati.
Korisnikov avatar
By Delete
Već 19 dana je uključen, jutros sam ga restartovala zbog neke instalacije i nemam u planu da ga isključim u skorije vreme. Pa, proizveden je da bi radio :paki:
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by Draco
znam i svoju devojku :lol: koja svoj komp gasi samo kad mora..
:lukavi:

on: samo kad moram :zvizdi: ili kad mi ga drugi ugase :D
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Calypso
Originally posted by Draco
znam i svoju devojku :lol: koja svoj komp gasi samo kad mora..
:lukavi:

on: samo kad moram :zvizdi: ili kad mi ga drugi ugase :D
:shok: Sad ce svi znati da si mi ti devojka :wow:

( :lol: )
Korisnikov avatar
By Rei
draco and calypso sitting in a tree.. :njanja:
Korisnikov avatar
By Calypso
:smeh: :smeh: :smeh:

To si ti rekla a ne ja :jezik:

(i jos ne mogu da prestanem da se smejem)
Korisnikov avatar
By spliff
sad ga ne gasim uopshte
neshto me zeza os, netje lepo da krene da se dize kada kresnem on buton. samo se upali zelena lampica, crvena nich
posle (nekoliko) restarta ga podigne
verovatno je neshto softverski, nemam pojma. ionako sam planirao da uzmem novi komp.....
bash me interesuje koliko tje (josh) da radi bez gashenja
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!