Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Jel neko zainteresovan da odgleda film i da sam prosudi da li je film vredan ovolike reklame?
Korisnikov avatar
By andjela
ja ne itako ne gledam domace filmove i ne trosim bandwight na njih, nisu vredni paznje
Korisnikov avatar
By bakalar
po netu ide prica da je decko uhapsen jer je [/b]ukrao film (iz monazne sobe)[/b] i pre nego sto je bio konacno montiran dobar audio snimak na njega ...
Korisnikov avatar
By andjela
m da... eno ti ga na benchu pa ga pitaj na pm :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by KissQueen

A ne moze da mi ne zasmeta "patriotizam" u ovoj celoj prici - hapse decka koji je stavio linkove za skidanje domacih serija i filmova, a oni majmuni sto po ulicama prodaju americke filmove i software tolerisu?! :seljache:
Takodje.
Mislim da nisam kompetentna da ista komentarisem, jer i sama skidam software, muziku i filmove sa interneta, ali mislim da je potpuno glupo pustiti da ljudi u pothodniku u Beogradu prodaju piratske cdove i dvdije, a da se hapsi neko ko je MOZDA postavio linkove za besplatno skidanje filma sa interneta.
Korisnikov avatar
By vman33
Originally posted by Manon
kako je policija dosla do njegovih privatnih podataka.
Jel neko zna zasto rapidserbia koristi server u USA(!!!?)

Zvuci smesno meni, iako tek nešto znam o informacionim tehnologijama!

Ako sam dobro shvatila, taj momak je na nekom forumu samo ostavio TEKSTUALNI LINK koji vodi ka inostranom sajtu koji se bavi hostovanjem fajlova,
a to ne znaci da je i POSTAVIO FILMOVE TAMO.
Ako je tako onda je krivicna prijava smesno i nestrucno napisana!

POLITICKI,
stvoren je privid da policija radi nesto pa je taj momak pao za nista, nema nikakvu korist i bice zrtva nestrucnosti i neznanja sudija!

a narod?
narod ko narod, neko ce ga zaliti, neko ce ga osudjivati. Retko ce se ko baviti "citanjem" onoga sto nije napisano
Slazem se s tobom u potpunosti :rock: izgleda da je doticni gospodin koristeci svoje neke verovatno politicke veze zeleo je da napravi na ovaj nacin besplatnu reklamu za svoj film :down:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
jadan dechko. kao kad je miladin kovacevic napravio s/nje planetarnih razmera a umesto njega nagrajisao vicekonzul.
Korisnikov avatar
By Draco
Ja bih ga uhapsila jer gleda domace filmove u toj meri :tuc: :ua:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!