Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Apsolutno se ne razumem u viste,xp-ove,vinampe,paint-e,photo shopove i tako to xD

imam madafakin visu i bas su lepe ikonice :D :dance:
Korisnikov avatar
By Nbegi
lol :lol:

Jel vredi sa 512 Mb RAM-a, od kojih nešto pojede integrisana grafička, instalirati Vistu. Biće da ne vredi, zato nisam ni pokušavao, a i ona minimalna particija što andjela pomenu od 50 Gb mi je ugasila i poslednju nadu hahahaha

Jedini razlog zašto bih jednog dana prešao na Vistu je pomalo smešan. Naime, LCD wide Acerov monitor nema drajvere (proverio i na njihovom sajtu) za XP nego samo za Vistu (a lepo su se okitili Vista nalepnicom hehe) i tako ne mogu dobiti pravu rezoluciju slike koja je optimalna za ovaj ekran... Ja mislio da kad već radi sa Vistom, normalno će biti i sa XP, ali avaj...

Dobro, monitor radi lepo, ali ne mogu izabrati preporučenu rezoluciju 1440*900 (jednostavno je nema) pa uz kompromis sa lošijom geometrijom slike ostaje mi ili 1152*864 ili 1280*768, ali to nije to...:giljotina:
Korisnikov avatar
By Rei
Da li je moguce da integrisana grafichka ne podrzhava 1440*900 ? Zvuchi mi da je tako... Moj Asus monitor nema drajvere ni za XP ni Vistu, a ima 'works with Vista' nalepnicu :)

Vista bi na toj konfiguraciji bila nocna mora... Predji na Ubuntu :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
drajver za monitor nema veze sa rezolucijom. problem je grafičkoj, tj. drajverima za matičnu.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by REI
Da li je moguce da integrisana grafichka ne podrzhava 1440*900 ? Zvuchi mi da je tako...
Maksimalna ponuđena je 1600*1200 i sistem ga vidi ga Plug and Play monitor... dok je ranije lepo prepoznavao kad je bio Philips i pisalo je i koji je tip Philipsa :)

Biće da je ovo što je rekao 2Q2BSTR8.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!