Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Andjela ima sexy visual style :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ja treba da dokupim memoriju (nemam pojma kako da saznam koja mi treba a da je fizicki ne izvadim i lupim na pult onom klincu iz pakoma) tako da cu dokupiti i harditj kad sam vec tu. Nije da mi je neophodan, uvek mi ostane bar 2GB slobodno, mada je uglavnom 20GB slobodno, ali kad me mrzi da rezem (sporo sljaka, mala memorija, vratiti se na pocetak posta:)) nakupi se ludila. Sad sam zbog Hustle serije koja je 14BG morala da rezem gomilu gluposti i to ne onako kako bih inace, sa free time, organizovala.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dovoljno je da pročitaš šta piše na nalepnici, a to možeš i bez vađenja memorije iz matične.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a mozda ju je ogulila? ili izgrebala...
ja na svom imam gomilu nekih nalepnica sa nekim kodovima ispod laptopa, koje sam izzuljao..
Korisnikov avatar
By Draco
Ima, ima, alli ne vidim nista osim Kingstone a od toga nema neke vajde. =/ Ne moze se uhvatiti cak ni aparatom lep ugao pa uvecati na kompu - zaludna ja sve probala
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa onda je izvadi, pa prepiši oznake. :)

@ns.happy: oznake su identifikaciju modula su odštampane i na samoj podlozi i na modulima, tako da ih je nemoguće izgrebati.
Korisnikov avatar
By ns.happy
opet mora da vadi :) ja nemam pojma, mene moj mitjko izludjuje. ima neki problem sa ekranom, kad ga nagnem pod nekim vecim uglom (nista ekstremno) izgubi mi se cd disk... :( onda moram da turn ofujem pa valjda dodje do nekog spoja sta li i onda sljaka normalno. ali valjda od godina, ne trpi potrese... 'bem mu sunce!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
neki kontakt se otkačio. ako imaš garanciju, nosi ga na servis. ako ne, možeš da probaš i sam da ga otvoriš. mada, tu je veći problem da otvoriš laptop, nego da namestiš kontakt, jer se jasno vide sve žice i kako gde šta ide.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!