Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
pa mozes slobodno tako, kazi pojavljuju mi se neke linije u igricama, kupio sam graficku kod vas pre mesec dana (ili koliko vec), probao sam druge drajvere i opet isto.... imas garanciju. cak ne moras ni nositi celo kuciste, vec samo graficku.
Korisnikov avatar
By bakalar
hm prosto mislim da nece uspeti, moram da imam neki jaki argument ne ?

(mozda sam naporan, ali sam imao iskustva u Adi computers, da mi je radnik smeje u lice, jer mu govorim da se mp3 player sam iskljucuje (i da bio sam u pravu!!!))

iz tog negtivnog iskustva ne bi bilo nista novo, da mi vrate tu istu i kazu da je "sve okej" (sto se i 3x desilu u Adi, tek iz 4tog puta je reseno ...)

p.s. pogledao sam kako je dungoll rekao, dobro lezi u slotu ...
Korisnikov avatar
By andjela
pa imas argument ne radi kako treba da radi. ako su one linije normalne onda je to ok. ali mislim da nisu normalne. ako neces da nosis na reklamaciju tvoj problem, ali to se ne moze popraviti, tako da je jedino resenje zamena kartice, ako je memorija u pitanju. ako nece da tu pogledaju karticu, nazovi republicku inspekciju, pa sledeci put dodji sa njima, mozda onda budu hteli da obave ono na sta su se obavezali garancijom. ipak ti si njima platio tu karticu nisu ti je dali za dzabe.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
aman, ženo: control panel -> add remove programs -> nvidia drivers -> yes, yes, yes...

RESTART

kad se digne sistem, ako win automatski stavi drajvere, pustiš. ne menjaš rezoluciju, ne diraš ništa. ako win traži da mu ti kažeš koji drajver hoćeš, kažeš CANCEL.

sad pokreneš driver setup od nvidie, kažeš "OĆU DRAJVER" i kad instalira kažeš "OĆU RESTART".

nema nijedan restart u međuvremenu, niti se novi drajveri instaliraju pre prvog restarta.

i nosi tu karticu na reklamaciju. mi se ovde polomili da ti rešimo problem, a tebi je mrsko da prošetaš do radnje.

i više nikad u Adu, o njima sam čuo sve najgore.
Korisnikov avatar
By Abyss
A, da ti posaljes Log iz Event Viewer-a??

Ako ne znas kako se to radi shibni u2u. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!