Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
za ebay ti treba paypal... paypal = american express blue :)

btw taj e-ducan ne da dere, nego samo tako.. htela ja da kupim pre kuler za procesor iz amerike termalright u americi kuler 36$ i za ventilator 9$ ukupno 45$... kod njih bi me izaslo 77$ + 1500 dinara, ako necu da dodjem na aerodrom u BG da pokupim robu... mislim jeftino :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by 2Q2Bstr8
vreme do kraja licitacije, ne?
da ;)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by andjela

Di to da nabavim? :bouncy:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kakve sad licitacije?
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by andjela

Di to da nabavim? :bouncy:
U Intesi.
Imaju sad neki promotivni period, baš sam juče gledao flajer.
(a pogodnosti u promotivnom periodu su im... :lol: )
Korisnikov avatar
By Zoe
Sta je potrebno za to, Marvine?
Korisnikov avatar
By Marvin
E jeb ga sad.
Ne znam.

To ja dok u redovima stojim pročitam sve flajere koji stoje tamo.
A po bankama ih ima milion pa detalje ne pamtim.

Eto recimo, svaka banka je osigurana na našu štednju do 3.000 evra. Znači, ako odu u stečaj, siguno nam je samo 3 'iljade.

I tako... po još koju (polu)informaciju imam sa par flajera... :lol: ako kome zatreba, ću kažem :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Marvin
I mali savet.
Pre kupovine bilo kog bankarskog proizvoda (smešne li sintagme :giggle: ) obavezno skoknuti na:

www.kamatica.com

Odličan sajt. :pionir:
Korisnikov avatar
By Zoe
Aha, znam za taj sajt :yes: bas si me podsetio....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
na ebay-u se prodaju stvari po principu ko da više, tj. licitacije. naznačena je početna cena i ona raste u zavisnosti od zainteresovanosti kupaca. a vreme koje piše je vreme kada se završava licitacija.

AmEx pored Intese nudi i Komercijalna (koliko sam ja upućen) mada nisam siguran koliko je on interesantna opcija za nezaposlenime. a PayPal na žalost još uvek ne posluje sa Srbijom, tako da svi sajtovi koji koriste isključivo PP za plaćanje nama ovde nisu dostupni za online kupovinu.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ovde je bilo price o amazonu, e-bay-u, itd...

mene konkretno interesuju lekovi, tj preparati za astmaticare koji ili ne postoje u srbiji , ili su ultra goga nekvalitetniji, ili presQpi.

do prosle god smo ih nabavljali po evropi, ono, ko gde ode, pa Qpi, ali vec 6 meseci niko nije bio van zemlje... a i uzimao je Cjale ne-rodjenoj baki neki gel za nemam blage veZe sta, sto isto ne postoji ovde..
misim, nasi apotekari nisu cuLLi za ADD ) poremecaj paznje), laJk DZiZs (necjak mali je saV hYpeR, skola mu praktiCno nemofguca, i blahm blah, to mu je jedna od mogucjih dijagnoza, a takvi lekovi ovde , pogaDjajte, NE POSTOJE !! )

koliko je verovati online-apotekama, onim forama ne treba ti lekar, ma ni recept, blaH, blaH itd. ??

btw., nemam ja astmu, nego neko u porodici.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zar taj ADD nije veoma kontroverzno pitanje u smislu da nema čak ni slaganja naučnika da postoji? i onda nestrpljivi roditelji pod parolom ADD zapravo deci daju sedative.

on: ne verujem da lekovi mogu da se kupuju preko neta, tj. da će ti biti isporučeni.
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmmm..

definisHi kontraverzu.lol

koliko ja ja znam poremecaji paznje definitivno postoje, ali odredjeni naucnici postavljaju pitanja oko :

simptomatoloGije, dijagnoziranja (pre deS god u USA je oko 40% decijih psihijatr. slucaJEwa dijaGnozirano sa ADD (!!); onda rezuLtati brown, i connor scales koJE su cesto korishene pri postavljanju dijagnoze i mnogi drugi nacini, metodologije .. kritikovano je da rezultati variraju od osobe do osobe, sto u mnogome zavisi od soc. uticaja);

lecenje: da li, i koji lekovi (ali skoro uvek lekovi pomazu u odstranjivanju simptoma- bar po 200 najnovijih sTrogo koNtrolisaih studija vrsenih u prethodnih nekoliko god- najBolji kriterijum za pracjenje stanja su roditelji, naraVno- sto je sve o5 podlozno kritici 'subjektivnog ocenjivanja' - no, psihijatrija je totalno zajebana i kao, zna se da uopSTe merenje takvih stvari je izuzetno tesko ma kakve skaLE naucnici napravili- pa kad i ljuDski bol ocenjuju po mimici i zvucima koje proizvodi... QQ)

onda poreKlo bolesti, da li je biolosKo, 'defect u moZgu', genetsko, socijalno...

da li je to uopste mentalna bolest itd???

ali ono sto je definitivno je da poremeCjaji u paznji POSTOJE; da su najverovatnije uzroCno povezani sa genetikom i soc. faktorima;
i da je to heterogen 'poremecjaj'- razliCHita poreKla izazivaju iste simptome kod razLicitih individua.

pSihijaTRijaj je zajeBata bato,lol

no, znaci heBEne inhalatore ili kako god se zovu ona cuda i lekove za astmu nece isporuCiti??
a sto????
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
otprilike si navela sve razloge za koje i ja znam. s tim što sam na više mesta pročitao da iako postoji konsenzus, ipak ima i onih grupa profesionalaca koji sumnjaju čak i u postojanje ADD. sad, meni je to sasvim dovoljno da ADD smatram kontroverznim pitanjem, ali da ne bude da je moje lično mišljenje, to sam našao i u nekim člancima na netu.

možda će i isporučiti proizvođač/prodavac, ali ja govorim o prijemu, tj. ulasku robe u državu. ukratko, svaka isporuka robe iz inostranstva se tretira kao uvoz, a za uvoz lekova moraš imati posebne dozvole itd. nimalo jednostavna procedura. e sad, ja sam imao sličan problem pre nekoliko godina i nije bilo legalnog načina da nabavim te lekove. pa su tad u opciji bile varijante ili da mi donese neko spolja ili da nađem neku apoteku koja bi to (i)legalno nabavila (isto spolja). tako da se raspitaj, možda nađeš nekog apotekara koji ima varijantu za dobavljanje onoga što ti treba.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ponasanje deteta koje jednostavno na sRpskom ima poremecjaj paZnje sam imala prilike da vidim, tako da da li to oni zovu ADD, ADHD, ili su ti simptomi deo nekog 2. poremeCjaja.. nije toliko ni bitno.
a naGlasih i da se smatra hererogenim 'poremecjajem'.

on: oko uWoza: misliS na zakonske odredbe, tipa otvaricje paket (tamo uvek pise 'diskretno pakovanje', jer mozes naruciti i oxycontin - legalni heroin :lol: ), ili??
moram nacji knjigu iz prava i raspitati se kod mojih medicinara + apoteke.

hvala u svakom slucaju :kiss:

bila sam tamo na nekim sajtovima, i isporucuju svuda , osim u srbiju...
i u bosnu, hrvatsku...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!