Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Loni
Osim toga na facebooku svi su stavili prave imena. Naravno sem Zončeta i Tramp i odmah možeš da nadješ društvo iz srednje škole, s fakulteta, s putovanja...
:egzorcist:
znaci nikada bas zbog ovoga necu otvoriti FB! dosta mi je trazenja i pronalazenja raznoraznih spodoba samo na spejsu (uz duzno postovanje ogromne vecine normalnih i dragih ljudi :hug: :kiss: ) ..vise od toga mi ne treba.
i dva spejsa su mnogo :giggle:
..a da.. i last.. :giggle:

:shok: a taaaaaamo sto ima spodobaaaaaaaaa!!!

ua FB! ko zna sta ce tek odande izleteti :egzorcist:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja nisam stavio ime i bezveze mi je to što se forsiraju "ime prezime" nickovi. ko će da me nađe ima moj broj, ne treba mu face book za tako nešto.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja nisam stavio ime i bezveze mi je to što se forsiraju "ime prezime" nickovi. ko će da me nađe ima moj broj, ne treba mu face book za tako nešto.
Samo je pitanje da li svi koji žele da te nađu imaju tvoj broj ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako ga nemaju onda je to s razlogom.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa ni ja nisam stavio pravo ime. ne pada mi na pamet da to uradim :njanja:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Skoro svuda koristim pravo ime (i prezime) osim ako ne postoji dobar razlog. Ne znam za Facebook, ali postoje mesta gde je ohrabrivanje koriscenja pravog imena vrlo korisno po mnogo osnova.
Korisnikov avatar
By colorado
Meni ne smeta da stavim licno ime kao korisnicko. Ne dozivljavam sajber svet kao svet odvojen od mene, vec deo mene. Ne pravim se da sam tamo nesto sto nisam.

A FCB mi je ok zato sto ima gomilu tih nekih testova na jednom mestu koji su mi dobri za razonodu. Ali, ne gomilam ih u svom profilu, vec ih uradim i obrisem.
Korisnikov avatar
By foolish
otvorih nekad davno nalog na fb-u, ali me nije zainteresovao...
ostajem veran space-u... necu 2,5 godine tako lako baciti :D
Korisnikov avatar
By decko
Otvorih pre neki dan facebook i uzasno je glup! Neko mi je pre pricao kao da je 10x bolji od myspace-a ali vidim da nista nisam propustao!
Facebook mi je kao za decu pravljen! Saljes limunade, smesak, namig...?? :roll: :cigareta:

Facebook :down: MySpace :up:
By Çâðê_DUP
Slazem se sa DEČKOM. Obično se naviknem i na najgluplje stvari na netu, al na FACEBOOK nikako. Uopšte me ne privlači ideja da spamujem nekog limunadama i virtuelnim pinakoladama. Na facebook-u ima dosta lepih žena, ali uglavnom ni do kakvog kontakta ne dođe. Čini mi se da je majspejs nekako kreativniji i ličniji. Mada i tamo te adduju neki nepoznati likovi koji nakon toga ćute kao muve. Bezveze.
Korisnikov avatar
By bigirl
Facebook je meni kao za decu. Što reče Strale:"kao muvanje u osnovnoj, ti devojci pošalješ limunadu, a ona tebe pita na kog diznijevog junaka ličiš". :D
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
I myspace i facebook su sranje zivo. OK, mozda je ipak myspace malo vece sranje od ovog drugog, ali oboje smrde. :down:
Korisnikov avatar
By Momo
Pre par meseci sam uganuo nogu pa sam iz ciste dosade otvorio i myspace i facebook skoro u isto vreme.

MySpace mi izgleda kao dobro mesto za samoreklamiranje i ne znam sta to tamo ima da se "radi" osim da se dopisuje sa ljudima (malo li je e- mail i sms pitam se ponekad, al dobro...). Cini mi se da je glavna stvar menjanje i "budzenje" profila. Ja samo ponekad promenim raspolozenje a i sliku sam jednom promenio, stavio sam lepsu :D i to je to....

A FB je za razonodu, imam tamo neke zivotinje pa se bakcem oko njih, resavam testove i vecito cekam po pola sata da mi se ucita stranica :komp:
Na dial up-u sam pa me nerviraju i Myspace i FB...
By Paranoid Androgynoid
prekrsih zavet i otvorih fejsbuk :komp:
samo iz razloga sto je dokonost ubila i zadnju sivu celiju u mojoj glavi tog dana pa mi preporuka o resavanju tamosnjih testova nije zvucala kao lose resenje za ispuniti dan.
od tada ga otvaram samo kada mi je dosadno i kada mi se rade testovi.. potpuno je nekreativan i infantilan, bar da mozes da popusis neki od :spliff: koji ti ljudi salju ili popijes neki od onih koktela pa i da skapiram svrhu.. inace, waste of time.
spejs bar izgleda lepo i dobar mi je za promociju neafirmisanih "umetnika", koliko samo bendova i izvodjaca otkrih tamo, da nije spejsa cula za njih ne bih nikada.

sve u svemu, verna spejsu.. :ua: za fejsbuk.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Evo, meni je FB sladak - je l' to strashno??? :paki: :lizalica:
Mora nesto i za nas infantilne, diskriminisane u oh, tako ozbiljnom svetu odraslih, da se otvori!! :drama: :sladoled:

Osim toga, na njemu otkrih mnogo vise poznanika nego na Space-u, ne znam u cemu je stvar..... :neznam:
Korisnikov avatar
By Paki
Ćero, zar ne bi trebalo da ja budem deda tvom i Karlovom sinu i vašoj ćeri, a ne UJAK ?!! :evilwait:
By Paris
Sto se tice FB, ne znam sto bih se ponovo povezivala sa ljudima iz srednje skole/faxa kad ih ni tada nisam podnosila :lol:

FB je sterilan i dosadan, MS kichi i prenatrpan('vidite me imam zivot'). Izmedju fb i ms biram MS, gde je trenutno aktuelan moj 32. profil :D
(sta cu kad volim da brisem :lol: )
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Paki
Ćero, zar ne bi trebalo da ja budem deda tvom i Karlovom sinu i vašoj ćeri, a ne UJAK ?!! :evilwait:
Jaooo, tataaa, ali ti si toliko mladolik da bi deci bilo cudno da te zovu "deda", veruj mi... :blush: :kiss: :hug:
Korisnikov avatar
By Paki
Da, jbt, zamisli mene ovakvog :deda:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja idem samo na face book a na my space ne. Prvo sam govorila da necu ni na fb a onda sam se zarazila. Meni su isto slatke zivotinjice, imam i virtuelno dete a ne smetaju mi ni pokloni, bas slatko. Jedino sto se meni to jako sporo otvara pa nekad nemam zivaca da cekam. Testove volim ali tu sve treba 20 prijatelja a ja ih nemam toliko. Inace ja nikog nisam nasla iz srednje, osnovne, samo sa sadasnjeg fakulteta. Isto sam razmisljala da me osobe koje su otisle iz mog zivota i ne zanimaju. Ali nasla sam prijatelja iz inostranstva sa kojim sam izgubila kontakt, pa smo se opet videli kada je dolazio i uopste obnovili kontakt. Tako da mozda ima tih osoba sa kojima sam izgubila tako kontakt bezveze a ne bi bilo lose da ih opet sretnem... Naravno i tamo se druzim sa kaficanima :grouphug:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Dina
Naravno i tamo se druzim sa kaficanima :grouphug:
Dinaaa!!! :jumphug:
Korisnikov avatar
By Calypso
Xaxxaxax, sad postoji i srpski portal pod nazivom ZNAMO SE! Kao u kampanji Bate Zivojinovica onomad, muahahahah.... Dokoni ljudi...
:eevil:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by vanillapuff
Originally posted by Dina
Naravno i tamo se druzim sa kaficanima :grouphug:
Dinaaa!!! :jumphug:
:kiss: :hug:
By Çâðê_DUP
majspejs je potpuno zamro. šteta.

što se fejbuka tiče, dopada mi se što su uveli chat. inače, poslala sam im zahtev za promenu imena, po drugi put, ali ga uopšte ne konstatuju.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Fejsbuk :up: je svetlosne godine ispred al ja ostajem na Spejsu :)
By Çâðê_DUP
FACEBOOK isključivo koristim za poruke.
Uopšte ne konstatujem ostatak sajta.
Infantilan je, na jedan dosadan način (meni bar)
ŽIVEO MYSPACE! :superheroj:
Korisnikov avatar
By Minie
Na FB sam nekih mesec dana... u pocetku je bilo prilicno dosadno dok nisam videla kako zapravo radi... mogucnostima nema kraja. Svidja mi se.
By Paranoid Androgynoid
da, po tom istom izvoru i Hotmail je uvrsten u najgore sajtove na svetu.. bas validno i reprezentativno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!