Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By dungoll
da, ali je tehnicka sekcija uvek tacna! mozes da proveris i na britaniki! i ovde svako svasta pise... :) neki pouzdano neki ne... mogu ti posuditi i RFC refference guide za DSL tehnologije! nije problem... kazem ti samo da mi se cini da si krivo shvatila... a ti kak oces... :zvizdi:

Ja bih molio andjelu da mi pokaze koji je to 100Mbps DSL router, i koja je to 100Mbps DSL usluga, i koji su to ljudi i za sta nameravali da koriste to - odmah cu joj kupiti life time supply Baileys ili Piva, ili sta god pije :)
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by lthr_yu
Dungoll, kad ce Telekom zavrsiti radove na Karaburmi da mogu nesmetano da igram WOW i COH i kenjam od kuce
nikad :) :nazdravlje:

p.s. dungoll je pocetno malo slovo , kao i sva ostala slova :) i btw ... :offtopic:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
:mad: Ma pic.vam.mat. meni je 16.8Kbps jebeni protok a vi ovde pricate o nekim konekcijama od 100mbps :drama: :drama: :drama:

NECU NISTA VISE RECI,UZECU PUCU I KRENUTI :rafal:

:smeh:
Korisnikov avatar
By dungoll
pucajte , ja i dalje drzim cas :)looool :foto:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zaista podlo. nadam se da će brzo promeniti odluku ili da će se bar pronaći način da se uhakuju ti njihovi modemi. mene najviše plaši to što ako sada odustanem od njih, verovatno neću moći dobiti ADSL ni preko koga drugog.
Korisnikov avatar
By andjela
ja cekam kod sezam-a, jos sam se dvoumila da prekinem i podnesem zahtev kod telekoma, ali sada neka hvala!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Telekom ima najjeftiniji flat paket, a uz to imaš prioritet ako se prijaviš kod njih. ovako možeš lako ostati bez porta. tuga...
Korisnikov avatar
By andjela
da.. kao sto kazem... podlo!
By Sixto
Ajte objasnite nama 'nepismenima' sta to konkretno znaci!?

Ja sam popizdeo na ove moje jer jos ne dupliraju brzinu, tako da cim prorade fixni uzimam ADSL i prodajem antenu, kontao sam telekomov, pa sad vidim da ima problema i sa njima!
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Sixto
Ajte objasnite nama 'nepismenima' sta to konkretno znaci!?
Pa prochitaj malo po linku koji je andjela ostavila.

Ne mozhesh da promenish modem. Ne mozhesh da umrezhish vishe rachunara da koriste taj jedan link. I shlag na torti, ako hocesh da raskinesh ugovor, placash 5k din. :pljuje:
By Sixto
Procitao sam!
Za raskidanje ugovora mi je jasno, al za menjanje modema ne!
Zasto ga menjati!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zato što je taj koji dobiješ loš, a ti imaš neki svoj bolji. zato što imaš potrebu da koristiš modem koji ima više od jednog priključka za računar (da umrežiš više računara). zato što ti treba da bežično umrežiš računare, a to ne možeš pomoću ovog modema. zato što ti treba da otvoriš neke portove kako bi ti radio P2P. i tako dalje...
By Sixto
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

i opet mi nista nije jasno al nema veze, bitno mi je da necu ici u Telekom!
Fala vi lepo na informaciju!
Korisnikov avatar
By Sutekh
ja sam na port chekao neshto manje od godinu dana..

onda mi je pukao k i iscimao sam vezu u telekomu. odma mi se "stvorila" teh. mogucjnost za adsl-om (i nisam platio instalaciju, nja nja :P ), a kad sam preuzimao ruter, chuo sam da sam pokupio jedan od poslednjih.. tak da.. :)

a i zadovoljan sam btw. 105 kb/s mi je sasvim okej
By RACABG
Originally posted by REI
Ne mozhesh da umrezhish vishe rachunara da koriste taj jedan link.
na taj njihov ruter nakacish svoj ruter ili swich i umrezish koliko hocesh racunara

osmoportni swich koshta oko 2000 dinara

sam ruter nije zakljucan i njemu mozes pristupiti bez problema
user admin pass admin

u samom ruteru od portova nista nije zatvoreno ( a i shto bi kad oni mogu da ti zatvore na portu u centrali )

a sto e tiche usera i passa za konekciju to se moze ishcupati iz tog njihovog rutera (ajde andjo poradi na tome )
Korisnikov avatar
By andjela
koliko citam po drugim forumima ne moze se iscupati, jer je enkriptovano.

ne misli se na taj user i pass, nego user i pass za ppoe konekciju kojom ruter ili modem ostvaruju vezu na internet. znaci kada stavis drugi ruter treba da ga podesis da se automatski konektuje na telekomov server i za to ti treba user i password. a to ne dobijas od telekoma od 1.09.
kod svih ostalih provajder to dobijes.

recimo hoces da nabavis bolji ruter koji radi load balancing i ima u sebi i wireless za povezivanje par laptovpva, neces da se bakces sa gomilom kablova.
sve lepo spojis, ali nema izlaska na net... telekomov server trazi user i pass od rutera, a ti ne znas sta da mu ukucas :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam isto kontao da bi mogao da se ičupa konfig, ali eto ispade enkriptovano. no, ja od ponedeljka postajem ADSL korisnik. konačno. :sigh:
By RACABG
da ne komplikujemo taj ruter koji dobijas od telekoma jedina stvar je da nemozes saznati i promeniti pass za ppoe , jednostavno nakacis tvoj ruter na njihov u njihovom podesish dmz ka IP tvog rutera i picish dalje sta ti je volja , za umrezavanje nekoliko racunara samo na njihov ruter stavish swich i pici do mile volje .

ok i ja sam jako protiv telekoma ali isto ovo imash kod sbb-a ne mozes da koristish nista sem njihovog rutera cemu frka tolika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne komplikujemo, već diskutujemo o novim poslovnim potezima Lelekoma. a ta "jedina" stvar može biti jako važna pojedinim korisnicima. razlozi su već nabrojani.

inače Telekom novim korisnicima ne daje ruter, već običan ADSL modem sa Ethernet i USB priključkom.

a tehnologija se zove PPPoE, ne PPoE. Point-to-Point Protocol over Ethernet.
By RACABG
ok ispustili smo jedno slovo
oki modem sa Ethernet i USB priključkom
da li imate info da li bi oni hteli da vam podese vash ruter kada bi im ga doneli

inace meni je tip iz podrshke preko radmina podeshavao moj ruter jer nisam hteo da koristim njihov modem i kupio ruter
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne, pošto daju podršku samo za svoju opremu. a sad pošto više ne daju ni user/pass mislim da nema šanse.
Korisnikov avatar
By andjela
podlo... sta reci :)

ja i dalje cekam odgovor od sezama...
By RACABG
rekoshe mi da se kod njih ogranicenej brzine od 1.9 2007 ne odredjuje na portu u centrale nego da je povezano sa logovanjem za razliku od drugih provajdera ..... pa eto objashnjenja
Korisnikov avatar
By andjela
kada su pacijenti... to se ne radi tako...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!