Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
drug kupio iPhone za 300€ (plus 80€ mu traze za otkljucavanje)
Korisnikov avatar
By EnRage
To nije puno...a druga je prica moje misljenje da je to stvarno prerazvikan proizvod.
Korisnikov avatar
By Allkey
normalno da je razvikan, to je apple.

koliko osoba na svetu postoji da ne zna shta je ipod? a koliko tek osoba misli da je svaki beli portabilni media plejer zapravo ipod? :lol:

dobar video na vrhu stranice, dobar!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa nije baš "normalno". nijedan proizvod u svom opisu nema klauzulu "razvikan" po default-u. ne treba zaboraviti gde je bio Apple pre nego što je došao Jobs, a gde je sada. a s druge strane nije baš ni da je Apple digao rejting i sad prodaje maglu na konto "razvikanosti". ima tu i neki standardni nivo kvaliteta koji je garantovan onim logom jabuke.
Korisnikov avatar
By iJazz
MacHeads the movie

http://www.macheadsthemovie.com/

Trejler za dokumentarac o Apple-u i čitavom kultu :) . I jedna izjava iz dokumentarca...

First of all, I have never knowingly slept with a Windows user... ever... that would never ever happen.
By spf 3000
Originally posted by iJazz
First of all, I have never knowingly slept with a Windows user... ever... that would never ever happen.
:rotflmao:

.... prelazim na mac :kopanos:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne svidja mi se iPhone at all.

Fotke koje njim napravis mozes samo da gledas na telefonu, ukoliko zelis da ih skines sa telefona, to moze, ali u smanjenoj rezoluciji.

Dalje, nije moguce obrisati jednu sms poruku, nego samo celu konverzaciju.

Izgleda simpaticno, to da, onaj jedan jedini "gumbic" obecava jednostavnost upotrebe, ali moraju oni to mnoooogo da dorade.

I jos jedna, po mom misljenju najveca mana je ta sto nema integrisan GPS. To je vec apsolutno neoprostivo.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za te pare ne možeš očekivati GPS modul. a da je "apsolutno neoprostivo", pa tu već dramiš. to je veoma specifičan zahtev koji i ne treba većini korisnika kojima je iPhone namenjen. postoje modeli koji imaju ugrađen GPS modul ali su oni pravljeni za određeni segment tržišta i prilično usko profilisanu grupu korisnika (stoga i visoka cena).

iPhone nije vrhunski proizvod s obzirom da recimo ne podržava 3G standarde, a ima i gomilu nekih bubica koje kvare opšti utisak. doduše, Apple je najavio novu generaciju iPhone-a koja bi trebala da "popuni rupe", a trebalo bi da se pojavi u narednih godinu dana.
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Pojavila se i verzija sa 16 GB flash memorije... :D
Korisnikov avatar
By andjela
ja ga videla, i malko se igrala :) fancy stvarcica, software je brutalno dobar, sve klizi, odlicno odradjeno.
ali nije mi to za telefoniranje :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
vredi li to te pare? hoce li to ikad zaziveti kod nas, osim u holu merkatora?
Korisnikov avatar
By andjela
pa vredi, mislim telefon je stvarno excluziva, ako ga mozes nabaviti u USA onda se isplati, otkljucava se jako prosto, ima software na netu, radi sa nasim karticama.

samo treba se navici na interfejs. recimo menije jako nezgodno kucanje poruka. takodje bateriju nemozes zameniti :)

sto se tice softwara to je vrh, sve radi ultra brzo nista ne cekas da ti otvori, manipulisanje preko touch screena je veoma dobro smisljeno, zanimljivo samo se treba naviknuti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
skupa igracka u svakom slucaju... ima li neko da prodaje nokiju 3210?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ja se igram sa frendovim na faksu, telefon je savrsen!!!! A tek wifi na svakom koraku, bar u bg-u :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
iPhone 3G ce uskoro biti dostupan i u Hrvatskoj posredstvom T-mobile operatera :)
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by andjela
i kostace... ?
an arm and a leg? or your firstborn :P
Korisnikov avatar
By iJazz
i kostace... ?
Oko 1000kn. Koliko i u ostatku sveta. Ne znam koliko će biti pretplata, ali će verovatno biti skuplja :) .
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
i dobili su svoj iTunes Store, trenutno otvoren samo za iPhone/iPod Touch aplikacije. Uskoro ce uslediti i ostali sadrzaji
Korisnikov avatar
By Draco
pa vredi, mislim telefon je stvarno excluziva, ako ga mozes nabaviti u USA onda se isplati, otkljucava se jako prosto, ima software na netu, radi sa nasim karticama.

samo treba se navici na interfejs. recimo menije jako nezgodno kucanje poruka. takodje bateriju nemozes zameniti :)

sto se tice softwara to je vrh, sve radi ultra brzo nista ne cekas da ti otvori, manipulisanje preko touch screena je veoma dobro smisljeno, zanimljivo samo se treba naviknuti.
Nije los uopste. Nesto sam kontala sa ortakinjom da se mnogo vise isplati prenosenje iPhone/a u Srbiju nego Mac lapica, narocito ako se uzme studentski popust u USA u obzir.
Korisnikov avatar
By Myself
Izasao je ' finski i-Phon' NOKIA 5800.
Savrsena je.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam se igrao pre nekoliko dana. u cro je 2000 kuna uz pretplatu ako sam dobro razumeo. uskoro, uskoro, ima da se i ja igram time, ne zvao se ja srecko... :lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
hoću to!

(ali neću jer je preskup i mobil mi savršeno radi: mogu da primim i da pošaljim smsove i pozive.)

ali iphone je :love:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Myself
Izasao je ' finski i-Phon' NOKIA 5800.
Savrsena je.
Preruzhno :) lol

Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
joj bozhe katastrofa :smeh:

lol @ I am rich
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!