Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by m..Nije sigurno zbog rama. Samo ti reinstaliraj sistem i ima da poleti.
Inace mi zaista nije jasno sto mi se softver toliko kolje medjusobno, valjda zbog rama, ali sumnjam da firefox i messenger toliko jedu da ubiju winamp.
A shto tek service pack moze da ti sjebe komp!
Originally posted by colonia_boyne sjebe sp2 komp, vec gomila gluposti koje se instaliraju, a tu je i internetA shto tek service pack moze da ti sjebe komp!kobna dvojka za xp, gora od bilo kog virusa
Originally posted by demianUvek iskljuchi to njesra, ionako se sve zakrpe pojave kad tad u okviru
gaah! evo ja sam sad zavrsio drugu reinstalaciju i formatiranje u proteklih 24 sata... sada, izgleda, sve radi okej... videcu da li ce opet nesto da se sjebe i racunar mi skroz poblenavi, u ovoj drugoj reinstalaciji sam iskljucio Automatic updates, posto sam utripovao da je to jedan od razloga sto mi je racunar poblenavio...
da li vi imate ukljucen Automatic updates?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!