Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
generalno ne obraćam mnogo pažnju na deskop, zato što ga rijetko kad vidim :D
Korisnikov avatar
By bern
Slika
^
i dalje mi je dekstop nebitan :D
By Sixto
Samo ja imam windows plavi desktop zatrpan ikonama! :lol:

Jebes pedera estetu! :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A šta radiš kad shvatiš da imaš foldere tipa: Razno, Raznoo, Raznoo!, RaznoO!, Razno2, .... :nerd:
By Sixto
Onda provedem sat vremena sortirajuci... dok one silne skp fajlove preimenujem iz Untitled1,2,3,4,5....XY u prava imena... maknem muziku, skrinsotove dignem na fejs pa obrisem... al to prazno meni traje mozda 3-4 dana...
Korisnikov avatar
By KiWi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495994#p2495994]Synesthesia napisao:[/url]A šta radiš kad shvatiš da imaš foldere tipa: Razno, Raznoo, Raznoo!, RaznoO!, Razno2, .... :nerd:
Smeštam ih na prenosivi hard u folder "Za Sortiranje" i više ih nikada nikada nikada ne pogledam.

Možda ću jednom, kao neku zaostalu vremensku kapsulu, pogledati taj hard i videti hronološki kako sam šta kao hrčak skladištio.
Korisnikov avatar
By Madonna
de vilov avatar mi je desktop bg, hvala de vil :geisha:
By Sixto
U sto je ovaj dobar. Dje ga iskopa?
Korisnikov avatar
By Waldorf
^ju! sablast..

Ja se ubih poslednih nekoliko dana kopajući po ikonicama na svim mogućim mestima koja su mi pala na pamet, ali ništa ne nalazim što meni odgovara za moj docklet. Na Deviantu mi jedino odgovaraju one ikonice koje sam i do sada koristila, a ništa novo se nije pojavilo što mi paše. Bez ideja sam.. :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!