Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
stereomood je skroz fini. :up:

ontopic:
prizenting velik kurac dot kom

Adnan, 26 godina:
Prve sam rezultate primejtio nako nekoliko sedmica. Ne kažem da je penis narastao baš 10 cm, ali sam osjetio pojačanu sexualnu moć te je moj penis postao, rekao bih, nekako zreliji. :vegi:

Semir, 23 godine:
Kao i većina početnika, i ja sam sumnjao u efekte ove metode. Odlučio sam da to pogledam sa naučne tačke gledišta te možda dokažem da ovaj mit nije tačan. Prije početka, izmjerio sam detaljno svoj spolni organ. Bio sam iznenađen kada sam nakon mjesec dana vježbanja ponovno izmjerio – 3.5 cm u dužinu i 1 cm u obimu. Nije mi važno ako su moji rezultati daleko od maksimuma. :mucka:

Velid, 22 godine:
... nakon dva mjeseca samo stanete i pogledate odozgo svoj „mega-instrument“ i pomislite „Ohoooooooo.... Sloniću!!“ :predsednik: Postao sam samouvjereniji i bolji u sexualnim odnosima.

Esad, 28 godina:
Sada sam uvjeren u svoje moći u krevetu. Ne znam da li program djeluje ili je to na psihološkoj bazi, ali moja je erekcija postala impresivna i mogu se seksati sa ženom satima. To je put do raja, zar ne? :angel:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By bothways
Aj sve to, nego meni nije jasno zasto u tekstu sve vreme koriste rec "penis", kada im se sajt jasno zove velikkurac.com.
Korisnikov avatar
By EnRage
Nevjerojatno :lol: Registriraš se, a oni ti valjda pošalju uteg od 5 kila da ga privežeš :)
By str00ja
http://www.di.fm/

onlajn radio najrazlicitije elektronske muzike po principu streamova (winampov je najkvalitetniji) :)

obozavam :love:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!