Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
ok telenor koristi 900mghz
koje mreze telefon mora da podrzava da bi sigurno radio u srbiji
Korisnikov avatar
By blenta
znaci prakticno nesto sto radi i u usa i u srbiji
treba da ima 900 1800 2100 1900 i 850

to je bilo pitanje
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
LG DVD-RW GH22NP20-RBB 22x speed 2.090 din.
Gigabyte AMD GA-MA770T-UD3 (AM3) 6.590 din.
Cooler Master CM Centurion 541 390W Black/Silver RC-541-SKPA-GP 7.790 din.
Western Digital 1TB 64MB SATA II Caviar Black WD1002FAEX 8.490 din.
Kingston 4GB HyperX DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G 8.590 din.
Gigabyte ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5 R687D5-1GD-B 21.990 din.
AMD Phenom™ II X6 1090T 3.2GHz 25.890 din.

A ova konfiguracija za 79.050 dinara?
Korisnikov avatar
By andjela
losa ploca za taj procesor, lose napajanje za taj procesor i graficku, a i taj WD hard je losiji od Samsunga F3 (a dosta skuplji)
Originally posted by Rei

Ja bih mu stavio radeona 6850 1 gb ili stavio neku jeftiniju plocu i ubacio gtx 460 1gb :)
svaka jeftinija ploca je krs ako se uzima ovaj procesor, a graficka, 6850 je losija od gtx460, a i tako ce menjati graficku u nardne 4 godine :)
Originally posted by confinatti

Ja bih izbacio Chieftec napajanje i ubacio Corsair!
ja bih stavila Seasonic, a i onda jos vise probija limit (kao i sa Corsom) :)

btw ovo Chiftec je turbo serija (CWT inside), a i modularno. za te pare bolje nema.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Aha, a koja bi matična išla uz tu konfiguraciju, i koje napajanje? Hajde to da doradimo! Hvala!

P.S. Koliko je lošiji ovaj hard? oN ipak ima više buffer memorije, zar ne?
By Shoplifter
Pitanje vezano za android platformu - da li cu deaktivirati telenor klik uslugu ako rootujem fon, posto se klik moze samo jednom mesecno aktivirati - odnosno, da li ce mi ostati aktivirana usluga ako bckupujem apn settings?
Korisnikov avatar
By andjela
Dusan, napisah ti u prvom postu :) UD5 je odlicna ploca sve ispod nje je bas ono lose za procesor. sto se tice napajanja, stavih onaj chieftec jer je to najjeftinije a da valja, ako zelis bas kvalitetno napajanje onda uzmi Corsair HX750 ili neko od Seasonic modela (ima ih u Gigatronu i jednih i drugih), sto se tice harda malo je sporiji od samsunga i bucniji

Shoplifter, rootovanje telefona ne unistava nista na telefonu, tj sve ostaje sto je bilo i pre te procedure, razlika je samo sto ces imati root access telefonu, tj videti njegovu sistemsku particiju (mozes ubacivati ili sklanjati aplikacije iz sistema) kao i mogucnost stavljanja custom ROMova (sa xda, modaco foruma). samo zapamti da posle rootovanja telefona slucajno ne radis update sopftware_a OTA jer se time najcesce gubi root (ako se updatuje HBOOT)
Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by blenta

znaci prakticno nesto sto radi i u usa i u srbiji
treba da ima 900 1800 2100 1900 i 850

to je bilo pitanje
Sa svih 5 frekvencija (tzv. pentaband) rade samo Nokia N8 i C6, a bice i C7 i E7 uskoro, i iPhone 4. Nisam siguran da postoji trenutno jos neki model.

Da bi ti fon radio kod nas treba da podrzava 900MHz ili 1800MHz onda ce da ti radi do Edge brzine (GSM). Za 3G (HSDPA, HSUPA) bi trebalo da podrzava 2100 MHz.

Verovatno znas da telefon mora da bude GSM, tj. da ima SIM karticu, jer se kod nas CDMA ne koristi za mobilnu telefoniju.

Mozes sve to lepo da proveris na GSMAreni, imas odmah pri vrhu specifikacije modela frekvencije koje model podrzava i lepo izdvojeno ako se model za neko trziste razlikuje (kao Moto Droid/Milestone).
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
U čemu je geenralno razlika između Intel i7 procesora i ovih AMD-ovih 6 core? Da li će u budućnosti biti iskorišćena sva ta jezgra -- kako sam razumeo, sada to uglavnom nije slučaj?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
I u čemu je fora sa tim UD5 tj. da li može neko UD3, recimo GigabyteAMD GA-870A-UD3 (AM3)? I d ali postoji neka dobra alternativa tom UD5 strandardu koja nije Gigabyte nego recimo ASUS?
Korisnikov avatar
By andjela
ako bas zelis UD3, uzmi UD3 :)
niko te ne tera da kupis ono sto sam predlozila :)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ah mila andjela, naravno da me niko ne tera, ja samo ištem objašnjenja, a svakako da ću te poslušati, ako mi sredstva dozvole.... Je l mogu sad odgovori?:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mislim se nešto da kupim neki dobar FullHD monitor, 24", jer imam dosta tog materijala za gledanje, plus ne bi mi škodilo malo više prostora na desktopu kad se jebavam sa excelom. Dakle, monitor za filmove, tekstove i manjoj meri igrice.

Ja sam gledao Dell 2409w, ali zanima me ima li neke bolje alternative za te pare? 300-350 ojra :)
Nije loš, ovako na oko, ni Samsung XL2370, BX2450 (fino dizajniran :D )

Imaš li ti andjela neku ideju? A da ima da se kupi u ovom tehnološkom slepom crevu od Srbije?
Korisnikov avatar
By andjela
za te pare nista kvalitetno (to su sve TN display)
ima za nekih 500 eura Dell U2410

Dusane mozes neki Asus sa istim 890 chipsetom, samo je Asus skuplji (ako gledamo klasu koja je sa UD5). sto se tice i7 i X6 trenutno je i quad slabo iskoriscen, ali sve vise se vodi racuna na multi thread, tako da ce za par godina biti ok. mozes da uzmes i quad sada recimo neki i5 750 i P55 plocu recimo asus sabertooth sto je takodje kvalitetno i bice ok masina za narednih par godina
Korisnikov avatar
By confinatti
Kako da uklonim ovo upozorenje koje mi iskace na Desctop svako nekoliko sat vremena??Jel to u servisima ili u samom avastu neka opcija koja treba da se otkachi?

Slika
Korisnikov avatar
By acid drop
ŠTA DA RADIM DA MI JEDNA ŽARULJA RECIMO TRAJE 10 GODINA?!
ŠTA DA RADIM? ŠTA?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Stavi je u špajZ. Al u neku kutiju, čvršću, da je ne polomiš teglom od ajvara.

Šta mislite, za koje pare bi mogao da se utopi jedan MSI GX701X laptop (17" monitor, Core2Duo 2,0GHz, 3GB RAMa, 250GB hard, 9600gt grafička sa 512MB memorije) :D
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Kiborg

Šta mislite, za koje pare bi mogao da se utopi jedan MSI GX701X laptop (17" monitor, Core2Duo 2,0GHz, 3GB RAMa, 250GB hard, 9600gt grafička sa 512MB memorije) :D

Onaj tvoj? Da me vodiš negde na klopu i da mi daš 50€ pa da ga uzmem. :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
jel ima neko link za neki program koji bi mi sredio tagove u biblioteci muzike

sve pesme mi imaju title i artist
ali nemaju nista drugo

a ocu da imam i artowrk i imena albuma

probao sam tidysongs ali nije bilo sjajno a i nemam nameru da ga kupim

negde nadjoh da je tune up media dobar
ali nigde na warez sajtovima ne nadjoh dobru krakovanu verziju
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Ni jedan pretrazivac mi ne prihvata lozinke... Ima li pomoci?
Odjednom je sve sifre pobrisao i vise nece nigde da se uloguje.
Ne primecujem druge smetnje pri radu.

:saksofon:
Korisnikov avatar
By andjela
moguce je neki virus. koji anti virus program imas?

ne prihvata ti lozinke ni kada ih ponovo ukucas?
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Avast, ne znam da li je to u funkciji jos uvek.
Ne. Tako u svim pretrazivacima, za sve sajtove.
Korisnikov avatar
By andjela
onda je sigurno neko virusce upalo
By Swanheart
pitanje jedno ( mozda glupo )

posto me stvarno mrzi vise da rezem muziku i fotografije na 556 razlicitih cd-ova a trebalo bi srediti racunare i instalirati legalan sistem, trebao bi mi neki eksterni hard disk.
e sad, sta bi vi preporucili, ne treba mi sad nesto veliko, nekih 300-500 gb a da kosta nekih 5-6-7 hiljada
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!